Intertoys.nl- Logo - Beoordelingen

Intertoys.nl
Beoordelingen:

4.999 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.855 beoordelingen in totaal  

4,13
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snel verzonden. Helaas is de doos van deze UCS Lego set beschadigd wat bij een 'Collectors' item van ruim €637,50- toch een teleurstelling is. Ook zijn de inserts van de originele omdoos kapot gesneden om een aantal kleinere items van de bestelling hierbij in te stoppen. Aangezien ik zelf dit soort dingen met zorg behandel en bewaar is het erg jammer wanneer het met beschadigingen geleverd wordt. Een punt van kritiek ten opzichte van DHL, dit valt Intertoys niet aan te rekenen, een pakket van deze waarde voor de deur zetten, aanbellen en weglopen zonder te weten of er iemand thuis is kan echt niet... Heel veel geluk dat ik toevallig net thuis was.

Meest relevante negatieve beoordeling

4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik geeft 3 sterren omdat ik niet netjes behandeld ben gisteren (3 augustus) niet netjes ben behandeld in het filiaal van Lelystad. Helaas weet ik haar naam niet. Ik had een puzzel online besteld op 30 juli en DHL heeft deze bezorgd in jullie filiaal Lelystad op dinsdag 1 augustus. Ik kreeg echter geen email zoals in de bevestigingsmail staat aangeven (Op het moment dat je een ophaalbevestiging per e-mail ontvangt, kun je jouw bestelling ophalen in de door jou gekozen winkel) waarschijnlijk hadden jullie de puzzel niet in de winkel en moest deze elders vandaan komen. Ik ben uiteindelijk naar de winkel gegaan en vroeg naar de puzzel. De jongedame achter de toonbank vroeg of ik het call en collect had besteld ik gaf aan geen idee gewoon online en vertelde over DHL ze deed erg moeilijk omdat ik het niet begreep uiteindelijk kwam ze terug van achter met een grote bruine doos. Ik vroeg haar of de doos eraf mocht maar dat deed ze niet ik vroeg toen of ik het zelf mocht doen maar ze zei gelijk "maar ik kan de doos niet aannemen" ik ben geïrriteerd weggegaan en kwam in een andere winkel waar ik het verhaal vertelde aan de verkoopster en ze zegt nou geef maar aan mij hoor geen probleem. Zo kan het dus ook. Ik heb nooit problemen gehad bij Intertoys maar deze jongedame was ronduit klantonvriendelijk.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Intertoys.nl

 Sorteren  
Relevantie
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke webshop en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het kwam snel aan en dat was wel fijn
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Excellent product and fast delivery.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Thank you for the 5 stars. We are happy to see that we have met your expectations.
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel prijs goed verpakking kan beter
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Bedankt voor jouw goede review. De feedback nemen wij uiteraard mee.
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima product en snelle verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super

Snel geleverd en makkelijk zoeken.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, netjes verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes af geleverd Zit nog in doos
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor deze beoordeling!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel service, en netjes ingepakt
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
30 mei 2024
Bedankt voor jouw beoordeling!
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Quick delivery, steep discounts!
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Thank you for the review. We really appreciate this.
WB
Wilma B.
Driebergen
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling liep probleemloos.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring en tot een volgende keer!
RV
Rob v.
Heemskerk
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt, en snel verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goede prijs en snel geleverd!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 dagen geleden
Bedankt voor jouw goede review! Dit wordt zeer gewaardeerd.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel netjes en optijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
9 dagen geleden
Dat is fijn, bedankt voor het delen!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en berichten
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle en prettige service!
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
6 jun 2024
Bedankt voor jouw positieve review!
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Fijn dat je tevreden bent met de snelle service. Mocht je nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar.
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette verpakking van de producten.
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Prima prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Bedankt voor de goede review.