Intertoys.nl- Logo - Beoordelingen

Intertoys.nl
Beoordelingen:

4.999 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.855 beoordelingen in totaal  

4,13
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snel verzonden. Helaas is de doos van deze UCS Lego set beschadigd wat bij een 'Collectors' item van ruim €637,50- toch een teleurstelling is. Ook zijn de inserts van de originele omdoos kapot gesneden om een aantal kleinere items van de bestelling hierbij in te stoppen. Aangezien ik zelf dit soort dingen met zorg behandel en bewaar is het erg jammer wanneer het met beschadigingen geleverd wordt. Een punt van kritiek ten opzichte van DHL, dit valt Intertoys niet aan te rekenen, een pakket van deze waarde voor de deur zetten, aanbellen en weglopen zonder te weten of er iemand thuis is kan echt niet... Heel veel geluk dat ik toevallig net thuis was.

Meest relevante negatieve beoordeling

4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik geeft 3 sterren omdat ik niet netjes behandeld ben gisteren (3 augustus) niet netjes ben behandeld in het filiaal van Lelystad. Helaas weet ik haar naam niet. Ik had een puzzel online besteld op 30 juli en DHL heeft deze bezorgd in jullie filiaal Lelystad op dinsdag 1 augustus. Ik kreeg echter geen email zoals in de bevestigingsmail staat aangeven (Op het moment dat je een ophaalbevestiging per e-mail ontvangt, kun je jouw bestelling ophalen in de door jou gekozen winkel) waarschijnlijk hadden jullie de puzzel niet in de winkel en moest deze elders vandaan komen. Ik ben uiteindelijk naar de winkel gegaan en vroeg naar de puzzel. De jongedame achter de toonbank vroeg of ik het call en collect had besteld ik gaf aan geen idee gewoon online en vertelde over DHL ze deed erg moeilijk omdat ik het niet begreep uiteindelijk kwam ze terug van achter met een grote bruine doos. Ik vroeg haar of de doos eraf mocht maar dat deed ze niet ik vroeg toen of ik het zelf mocht doen maar ze zei gelijk "maar ik kan de doos niet aannemen" ik ben geïrriteerd weggegaan en kwam in een andere winkel waar ik het verhaal vertelde aan de verkoopster en ze zegt nou geef maar aan mij hoor geen probleem. Zo kan het dus ook. Ik heb nooit problemen gehad bij Intertoys maar deze jongedame was ronduit klantonvriendelijk.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Intertoys.nl

 Sorteren  
Relevantie
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen, goede prijs en snel geleve4d
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! Fijn dat het zo snel is geleverd. Veel bouw plezier
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de producten zijn keurig verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette verpakking van de producten.
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering , goed verpakt en een goede prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en heel vriendelijk personeel
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! Dit zal het personeel ook heel fijn vinden. Veel plezier met jouw aankoop.
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
erg makkelijk om te bestellen en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid: zo besteld, volgende dag ophalen!
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Leuke acties mooie prijzen, leuke spaaractie
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! En fijn dat de actie je zo goed bevalt.
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en het was redelijk snel via dhl
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
6 jun 2024
Bedankt voor jouw positieve review!
JV
j. v.
sassenheim
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

top geregeld

netjes op tijd geleverd en goed geinformeerd.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Bedankt voor deze review. Wordt gewaardeerd.
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie actie en snel geleverd. Mooie lego set
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! Fijn dat je het zo ervaart. Veel bouw plezier.
EK
E.W.M. K.
Spanbroek
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en gemakkelijk gebruik
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Pakket was keurig verpakt en snel in huis
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! Fijn dat je het pakket snel in huis had.
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedkoper gek. Alles wordt veel te duur.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor jouw review. Jouw feedback zullen wij meenemen.
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en lokaal

Fijn dat je lokaal ook zo snel kan kopen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en snel op te halen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Fijn dat de service zo bevalt. Bedankt voor de goede review.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
optijd geleverd en makelijk op te halen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
2 dagen geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring en deze beoordeling!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lego speed.

Dat alles goed geregeld was en verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor deze fijne review!
CJ
Cees J.
Duizel
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en prima verpakking.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel in huis doos in goede staat check
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dat het zo vlug verzonden was klasse
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
9 dagen geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!