Intertoys.nl- Logo - Beoordelingen

Intertoys.nl
Beoordelingen:

4.999 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.855 beoordelingen in totaal  

4,13
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snel verzonden. Helaas is de doos van deze UCS Lego set beschadigd wat bij een 'Collectors' item van ruim €637,50- toch een teleurstelling is. Ook zijn de inserts van de originele omdoos kapot gesneden om een aantal kleinere items van de bestelling hierbij in te stoppen. Aangezien ik zelf dit soort dingen met zorg behandel en bewaar is het erg jammer wanneer het met beschadigingen geleverd wordt. Een punt van kritiek ten opzichte van DHL, dit valt Intertoys niet aan te rekenen, een pakket van deze waarde voor de deur zetten, aanbellen en weglopen zonder te weten of er iemand thuis is kan echt niet... Heel veel geluk dat ik toevallig net thuis was.

Meest relevante negatieve beoordeling

4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik geeft 3 sterren omdat ik niet netjes behandeld ben gisteren (3 augustus) niet netjes ben behandeld in het filiaal van Lelystad. Helaas weet ik haar naam niet. Ik had een puzzel online besteld op 30 juli en DHL heeft deze bezorgd in jullie filiaal Lelystad op dinsdag 1 augustus. Ik kreeg echter geen email zoals in de bevestigingsmail staat aangeven (Op het moment dat je een ophaalbevestiging per e-mail ontvangt, kun je jouw bestelling ophalen in de door jou gekozen winkel) waarschijnlijk hadden jullie de puzzel niet in de winkel en moest deze elders vandaan komen. Ik ben uiteindelijk naar de winkel gegaan en vroeg naar de puzzel. De jongedame achter de toonbank vroeg of ik het call en collect had besteld ik gaf aan geen idee gewoon online en vertelde over DHL ze deed erg moeilijk omdat ik het niet begreep uiteindelijk kwam ze terug van achter met een grote bruine doos. Ik vroeg haar of de doos eraf mocht maar dat deed ze niet ik vroeg toen of ik het zelf mocht doen maar ze zei gelijk "maar ik kan de doos niet aannemen" ik ben geïrriteerd weggegaan en kwam in een andere winkel waar ik het verhaal vertelde aan de verkoopster en ze zegt nou geef maar aan mij hoor geen probleem. Zo kan het dus ook. Ik heb nooit problemen gehad bij Intertoys maar deze jongedame was ronduit klantonvriendelijk.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Intertoys.nl

 Sorteren  
Relevantie
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doos wederom beschadigd aangekomen. Helaas doet intertoys hier niks mee :(
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Vervelend dat het pakket beschadigd is bezorgd, excuses hiervoor. Jouw aanname dat Intertoys er niets aan doet is onterecht. Reviews zoals deze worden wel degelijk meegenomen. Er kan aan de hand van jouw bestelnummer precies nagegaan worden waar het pakket is ingepakt. Verdere analyse gebeurd door bijvoorbeeld camerabeelden te bekijken. Op deze wijze kan de inpakker gericht gestuurd worden op verbetering. Alle feedback wordt dus zeer gewaardeerd.
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle bezorging, goed ingepakt en mooie prijs. Cadeau is prachtig.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
28 mei 2024
Bedankt voor deze prachtige review. Dit wordt zeer gewaardeerd.
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestellen via de site en afhalen.

Bestellen via de site en 60 minuten later ophalen in de winkel. Ideaal.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima geregeld, lag snel klaar. Werd ter plekke ook nog ingepakt
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Altijd tevreden

Snelle verzending, goede betaalopties. Uitgebreid assortiment.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! Fijn dat jullie dit zo hebben ervaren. Veel plezier ermee.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

olifantjes

was niet heel netjes ingepakt maar was wel snel binnen gekomen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
2 dagen geleden
Excuses voor de staat waarin jij jouw pakket hebt ontvangen, dit nemen we zeker mee. Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had het graag in de winkel opgehaald ipv bij een afhaalpunt
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Bedankt voor jouw review. Aan de hand van jouw T&T zien wij dat de opdracht door de ophaler is gewijzigd naar : Verzoek door de ontvanger voor bezorging bij DHL ServicePoint Dit is de reden waarom het naar een andere plek is gegaan. Veel plezier met jouw aankoop.
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
hele vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Dit vinden wij leuk om te horen, bedankt voor deze fijne beoordeling!
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kind was er heel blij mee. Zier er verder ook heel gaaf uit.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gebruikersvriendelijk, snelle verzending, kort en duidelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
28 mei 2024
Bedankt voor de 5 sterren en de uitleg. Dit vinden wij erg fijn. Tot een volgende keer !
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes op tijd en stevig verpakt en ook een leuke aanbieding.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 mei 2024
Bedankt voor deze goede review. Wordt zeer gewaardeerd.
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De doos was iets beschadigd en met plakband dichtgeplakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de review! Wij zullen de feedback meenemen.
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super makkelijk. Reserveren en in de winkel ophalen. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, product voldoet aan de verwachtingen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! Hier worden wij blij van.
PV
Petra V.
Aalsmeer
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, goed op de hoogte gehouden van het pakje
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor jouw goede review! Dit wordt zeer gewaardeerd.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk en duidelijk bestelproces. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en je wordt goed geïnformeerd hierover
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review!
KK
Klarissa K.
VELDHOVEN
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goede prijs

Snelle leveren van een lego en tegen een scherpe prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! Wij doen ons best!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle verzending, bestelling compleet, nette prijzen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de goede review! Hier worden wij blij van!
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen verzendkosten boven de 20 euro en snel bezorgd!
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
4 jun 2024
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!