vandalen.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jul. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
vandalen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vandalen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 12 jul. 2019

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor vandalen.nl

165 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.961 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

11 aug. 2022
Sneakers besteld , niet ontvangen, bleek dat ze retour waren gestuurd zonder dat ik ze in ontvangst heb mogen nemen , verbaasd , mail gestuurd, snel een reactie terug , met excuus en dat ik ze opnieuw zou kunnen bestellen. Snelle reactie, en snelle bezorging. Blij mee.

de meest kritische beoordeling

28 jul. 2022
Geen schoenen namaken van het merk Lamica, erg misleidend voor een trouwe schoendraagster van het merk Lamica Helit. Als je googled op dit merk, dan krijg je de Van Dalen Helit schoen te zien, die er exact hetzelfde uit lijkt te zien, maar in werkelijk dus niet zo is. Ik ben héél erg teleurgesteld in een schoenenwinkel waar je dit niet van verwacht.

Beoordelingen voor vandalen.nl

21 uur geleden
Goede kwaliteit en communicatie omtrent levering.
8 mrt. 2023
Makkelijk om te bestellen en snelle levering
16 mrt. 2023
Hele goede service
9 mrt. 2023
Maak retour gratis! Ik snap dat de vele retouren jullie geld kosten maar bij schoenen is het soms lastig om de juiste maar te bestellen en is retourneren helaas nodig
20 feb. 2023
Schoenen zijn leuk en voldoen aan de verwachting. Binnen twee dagen geleverd. Enige min puntje dat de track en trace link niet geactiveerd werd waardoor ik niet kon zien wanneer de schoenen geleverd werden.
31 jan. 2023
Makkelijke te bestellen, goed verpakt, geen extra onnodig plastic verpakking. Mooie kwaliteit schoenen voor redelijke prijs.
23 feb. 2023
15 jan. 2023
6 jan. 2023
6 jan. 2023

11 jan. 2023
Mijn schoenen waren zoek, ik heb hierover contact gezocht met DHL en van Dalen, op 1 mailtje na niets meer vernomen en zelf op onderzoek uit gegaan. Inmiddels ergens op een geheel ander adres zijn mijn schoenen terug gevonden. Zeker de laatste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij van Dalen.
Antwoord van vandalen.nl
12 jan. 2023
Beste Margje, wat fijn dat de schoenen terecht zijn. Wij hadden nog geen terugkoppeling gehad vanuit DHL vandaar dat u nog niets van ons vernomen had. Mijn excuses voor de ontstane situatie.