sandervunderink.nl- Logo - Reviews

sandervunderink.nl

6.885 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden56.900 reviews in totaal

sandervunderink.nl- Logo - Reviews

sandervunderink.nl

De reviews voor sandervunderink.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en betrouwbare levering, het ruime en kwalitatief goede assortiment en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Ook de scherpe prijzen worden als groot pluspunt ervaren en vormen vaak de reden voor herhaalaankopen. Daarnaast wordt het deskundige, snelle en persoonlijke advies gewaardeerd, net als de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Retourzendingen verlopen doorgaans snel en correct. Sommige klanten ervaren echter problemen met verzending of logistieke partners. Bij retouren of klachtenafhandeling zijn er enkele verbeterpunten, zoals de retourkosten en de verwerkingstijd. Ook worden er soms suggesties gedaan voor uitbreiding van het assortiment en kleine verbeteringen aan de website.

Reviews voor sandervunderink.nl

Levering was vroeg binnen, alles was netjes ingepakt. Bij een eerdere bestelling wasr wat miste, is er netjes een vervangend product opgestuurd! Ontzettend fijn!
Prima bedrijf, snelle reacties en als er iets fout gaat wordt het ook netjes opgelost.
J.
Joop ..
Alles netjes geleverd zoals op de website te zien is. Prima op tijd geleverd en goed verpakt. Goede kwaliteit materialen.
Alles wordt netjes op tijd geleverd en de prijzen zijn ook prima. Altijd dik tevreden.
super prijzen , snelle afhandeling en echt vandaag bestellen morgen thuis. ik ben echt tevreden.

Zeer goede service en vlotte afhandeling !

Bij levering bleek een fabricagefout, erover gebeld en één dag later had ik het nieuwe al binnen . Uitstekende service ! 👍
Inmiddels 2 bestellingen geplaatst, snel geleverd (ook op afgesproken datum) en vooral goede prijs (beter dan electramat of bouwmarkt)
Na telefonisch contact een goed advies, na bestelling zeer snelle reactie en verzending.
TB
Ton B.

Geweldige webshop

Degelijke, kwalitatieve en goede producten voor een mooie prijs en snelle levering.
MF
Marc F.
Scherpe prijzen, snelle levering, groot assortiment, vriendelijke medewerkers, wat kan ik nog meer zeggen? Top bedrijf!
deze klemmen had ik nodig. Levering zeer voorspoedig. De schroeven konden iets langer waardoor meer houvast in het hout wordt verkregen.
Wat mij beviel, is dat ik snel de einaderhulstang kon gaan gebruiken. Ik kondeze tang aan bij Sander vunderink bestellen.
Goede overzichtelijke website met alle merken schakelmateriaal en installatie onderdelen. Levert zelfs goede kwaliteit eigenmerk Led- dimmers. Snelle verzending en vriendelijke serviceverlening! Aanrader
Je kunt heel eenvoudig een technische vraag stellen, en de beantwoording is vaak heel behulpzaam.
CV
C V.
Een mevrouw aan de telefoon nadat ik een raamwerk vergeten was er bij te bestellen en niet op de site eruit kwam welk er bijpassend was, keurig te woord gestaan en zij mij uitlegde hoe en wat, zeer deskundig kwam ze over.
ik vind het makkelijk en goed kwa prijzen maar nu bestel ik al heel wat spullen via sander vunderink maar een ding vind ik wat minder dat particulieren het zelfde prijs krijgen als ondernemers/elektriciens. want mijn klanten die kunnen zo op internet opzoeken naar spullen en zien voor hoeveel ik het inkoop niet dat ik de spullen voor een behoorlijke prijs doorverkoop maar er zit natuurlijk een marge op ivm tijd bestellen en bezigheid die ik natuurlijk moet doorrekenen maar zo kan de klant wel zeggen jo jij koopt een stopcontact in voor 3 euro maar verkoopt het voor 4,50 aan mij bij wijze van. ik vind dat er onderscheid gemaakt moet worden op particuliere en ondernemers want wat ik inkoop doet een particulier niet maar er is een kans op wrijving.

Snelle levering door zelf ophalen

Doordat ik in Hengelo woon kan ik een bestelling ophalen bij het bedrijf zelf. Tot nu toe bij elke bestelling kon ik het dezelfde dag (meestal binnen een of twee uur) ophalen. Heel prettig als je op stel en sprong iets nodig hebt Ook al is het maar een een klein dingetje, b.v. een Busch Jaeger blindplaat).
Goede sortering en scherpe prijzen. Fijne website met informatie. Fijne winkel!
super snelle verzending. erg tevreden! en goede prijs vergeleken met concurrentie voor aardlekautomaat

Ruime keuze en zeer snelle levering

Mooie hoeveelheid producten tegen een goede prijs snelle levering binnen 24 uur