Reviews voor sandervunderink.nl
Prettige site en duidelijkheid.
Snel en optijd geleverd zoals was aangegeven.
En de prijzen zijn goed vergeleken met anderen.
Uitgebreid assortiment, snel en goed verpakt geleverd. Ga zo door.
Concurrerende prijzen voor A-merken
Twee bestellingen in de webshop geplaatst in het weekend. Beiden op de volgende dinsdag geleverd, goed verpakt en compleet. Webshop heeft concurrerende prijzen voor A-merken.
Leveren was super snel, de emailmarketing was ook echt 10/10. Letterlijk 16:00 besteld binnen 2 dagen geleverd!
Ik vind jullie goed aan de prijs snelle levering eigenlijk gewoon top niks te klagen 👌
Sommige materialen aanzienlijk goedkoper dan de wel bekende concurrenten.
Ik kom hier graag terug.
Top!
Altijd voldoende voorraad, snelle verzending en goedkoper dan bij de bouwmarkt!
Deskundige hulp bij een stukje maatwerk betreft, snelle levering.
Eenvoud bestelproces en snelle bezorging
Eenvoud bestellen en snelle bezorging. Vrijdag besteld, zaterdag bezorgd.
Gewoon op deze manier doorgaan.
Alles vlot en correct verlopen.
Je kan ze gewoon vragen stellen en denken hierin mee. Goede service en snelle verzending.
Klantenservice goed bereikbaar en goede hulp om de vragen te beantwoorden en de juiste materialen te bestellen, top!
Snel geleverd en juiste spullen geleverd gekregen.
Prijs kwaliteit is goed.
Verzending altijt op tijd verzonden, en correct in orde
DIN rail - simpel en goed.
Simpele bestelling: 2m din rail. Snel en correct geleverd.
Goede producten voor een schappelijke prijs, misschien snellere levering bv. Voor 21:00 besteld volgende dag geleverd.
Eventueel apart Installateurs account voor aparte inkoop kortingen.
Zeer correcte afhandeling bestelling. Ook informatie over product is prima en denk je verkeerd besteld te hebben is in goed overleg retourneren/ruilen geen probleem.
het gehele bestel proces is prima
artikelen zijn goed te vinden.
1 min puntje. Ik kan geen bezorgdatum opgegeven. of ik heb dat over het hoofd gezien.
Prima bedrijf
Goede website, groot assortiment en goed geprijsd. Wat je besteld wordt direct verzonden. De zwakke schakel in het geheel is Post NL.
Is al jaren mijn leverancier altijd netjes op tijd vandaar door gegeven aan collega's die ook zeer tevreden zijn
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews