Reviews voor sandervunderink.nl
Goede A-kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Als er problemen zijn wordt het gelijk goed opgelost.
Fijne webshop, groot assortiment tegen concurrerende prijzen en snelle levering. Kortom, wat wil je nog meer ?
Beste shop award on its way!
De verzending, de voorraad en de prijzen zijn helemaal top.
Enige verbeterpuntje zou de website kunnen zijn, door de manier van groeperen van producten is het soms niet helemaal logisch hoe iets te vinden.
Maar dan kun je gelukkig wel weer gewoon bellen
Scherp geprijsd en doet wat het belooft. In twee dagen bezorgd en ook direct gemeld.
Super.
De bezorger is kennelijk onbetrouwbaar de Post.NL, jullie hebben wel goed werk gedaan.
Jullie hebben kennelijk goed werk geleverd, maar ik heb zelf nog niks ontvangen. Volgens Post.NL is deze bezorgd, maar niet bij mij en ook niet bij de buren. We hebben in de hele wijk camera's en geen Post.NL in de buurt gesignaleerd. Dus graag z.s.m. achteraan gaan. Die is de code van Post.nl
3STGEN535402723
Altijd keurig netjes, online bestelling en aflevering ook de dagen en tijdstippen van aflevering via PostNL top.
Boordeling bestelling materiaal
Een zeer uitgebreid assortiment. betellen en levering probleemloos en snel.
duidelijke website . snel besteld en snel in huis . vorige keer was er wat mis gegaan met de besteling even een belletje en ze lossen het snel en zonder gezeur op . prijs technisch de beste . ik bestel er nu al een aantal jaar met volle tevredenheid .
Netjes en snel geleverd voor een nette prijs.
Wat ik wel mis is een fysieke winkel, dit verdwijnt helaas steeds meer.
Goede overzichtelijke site, snel besteld , snel verzonden en een fijne service!
Conform leveringsvoorwaarden, correct en snel geleverd
gewoon, volgens verwachting, goed
alleen jammer dat een bedrijf niet op rekening kan kopen
Prima ervaring!!
Ze maken waar wat ze zeggen, snelle levering voor een goede prijs.
Ze doen wat ze beloven.
Materiaal ff voor 17.00 besteld. Volgende geleverd. Helemaal top!
Fabrieks foutje snel Gecorrigeerd
Van fabriekswege uit zat er een verkeerde dimmer in een verzegeld verpakkings doosje. Toen duidelijk werd dat dit de oorzaak was van de dimmer problemen , werd er direct en met spoed een goede dimmer opgestuurd.
Dit is dus heel netjes en snel afgehandeld door Sander Vunderink.
Top service
Makkelijk bestellen, snelle levering en duidelijke communicatie
Altijd een goed ondersteunend advies. En als consument is het fijn als de profesionele firma je kan ondersteunen in je werkzaamheden.
Perfecte levering tastdimmer
Spullen goed vindbaar op mooie webwinkel, netjes geleverd volgens planning. Tastdimmer van Jung werkt perfect en makkelijk te installeren en in te stellen.
ook aan particulieren wordt gedacht
Fijn dat particulieren hier ook speciale en kleine orders kunnen bestellen tegen goede prijzen en goede verzendkosten
Snel geleverd
Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis.je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews