https://www.regiobloemist.nl- Logo - Reviews

799 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.003 reviews in totaal

https://www.regiobloemist.nl- Logo - Reviews

799 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.003 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met https://www.regiobloemist.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de versheid, het uiterlijk en de kwaliteit van de bloemen. De bezorging wordt vaak geprezen om haar stiptheid en zorgvuldigheid. Het bestelproces is eenvoudig, duidelijk en toegankelijk, wat vooral gewaardeerd wordt bij bestellingen vanuit het buitenland. Klanten ervaren de klantenservice als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk. Ook wordt het ontvangen van bevestigingen en meldingen gewaardeerd, en vinden klanten het prettig dat bloemen op veel locaties, zelfs internationaal, bezorgd kunnen worden. Sommige klanten geven aan dat de prijs eerlijk is. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten zijn teleurgesteld over de staat van de bloemen of het verschil tussen het ontvangen boeket en de bestelling. Er zijn klachten over vertraagde of onjuiste bezorging en gebrekkige communicatie daarover. Ook wordt soms kritiek geuit op formele of onvoldoende persoonlijke reacties van de klantenservice. Enkele klanten missen extra informatie of foto’s van het geleverde boeket, en er zijn opmerkingen dat de bezorgkosten of prijs-kwaliteitverhouding te hoog zijn.

Reviews voor regiobloemist.nl

Pink Fresh Roses for Special Birthday

Worked with customer service for a solution. We are happy with the replacement bouquet and they looked beautiful. Great customer service, and showed that they valued customer's feedback. Thank you and wishing you all a very Merry Christmas ! xo
AV
Aad V.

prima service

fijn dat er op iedere (?) plek in NL bloemen bezorgd kunnen worden
Hoorde dat het haar lievelings bloemen waren en een hele vriendelijke bode
De bloemen zijn vers, heel erg bedankt
Snelle service, mooi boeket.
Het antwoord op mijn mail was keurig verwoord. Maar voelde niet ok. Zo is er altijd wel een excuus te bedenken bij een klacht.
Smorgens besteld smiddags al bezorgd
Gemakkelijke Site, goede service
Werd goed bezorgd.
Een verjaardagsboeket rond 18.00 uur bezorgen vind ik bijzonder laat! Was en ben teleurgesteld.
Antwoord van https://www.regiobloemist.nl
Bedankt voor uw beoordeling. Onze bloemisten bezorgen tijdens hun normale werktijden en omdat ze meerdere bestellingen per dag rondbrengen kan het zijn dat op drukkere dagen een bestelling aan het einde van een rit word bezorgd. Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent over de bezorging. Desondanks hopen we dat de jarige kan genieten van de mooie bloemen 💐
Ik had direct rouwboeket nodig. Het was zaterdag besteld en maandag geleverd. Deze Service vind ik super.

Regiobloemist.nl: een aanrader!

's Morgens besteld en 's middags bezorgd. De ontvanger was helemaal blij met de prachtige bos bloemen. Service en kwaliteit!
Gemakkelijk bestellen vanuit het buitenland. Snelle levering. Altijd een mooi boeket van bloemisterij Tamara.
Gewoon netjes en goed geregeld
Snel geleverd goede prijs kwaliteitverhouding.
Alles prima
Bij jullie krijg je mooie volle bossen en kan zelfs vanaf BONAIRE bloemen bestellen. Ga zo door
Ivm opname ziekenhuis moest ik plots mijn bestelling annuleren, dit was geen enkel probleem. Dus fijn er word met je mee gedacht
Service en flotte levering.