evyssecrets.com Reviews:
De reviews voor evyssecrets.com zijn constant positief. Klanten prijzen de snelle levering en vlotte verzending van hun bestelling. De kwaliteit van de producten wordt als zeer goed en naar verwachting ervaren. Ook waarderen klanten de nette, verzorgde en vaak persoonlijke verpakking van hun bestelling. De verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt als uitstekend of eerlijk ervaren. De vriendelijkheid en persoonlijke benadering van de klantenservice wordt zeer gewaardeerd. Het toevoegen van een handgeschreven of persoonlijk kaartje zorgt voor een positieve, verrassende ervaring.
Reviews voor evyssecrets.com
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen ordernummer 151025-60247
Super geregeld
Het sieraad kwam snel aan, netjes verpakt.
Snelle verzending en goede klantvriendelijkheid!
Snelle verzending, alles netjes ingepakt. Goede producten
Perfect!
Levering was snel product was goed
Heel mooi, goeie qualiteit. Mooi en goed verpakt. Goeie service
Goede en snelle service
hele snelle levering en persoonlijk kaartje.
Mooie sieraden, netjes verpakt en super snelle levering.
Kan niks beoordelen want ik heb niks ontvangen.
Hoe reviewss werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere beoordelingsplatforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.