Klanten zijn over het algemeen tevreden over de producten en waarderen de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt de website vaak als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Er zijn echter veel klachten over vertraagde, incomplete of foutieve leveringen, met name door bezorging via externe partijen zoals DHL. Ook noemen klanten gebrekkige communicatie, een slecht bereikbare klantenservice en een gebrek aan updates over de bestelstatus als grote pijnpunten. Verder zijn er enkele klachten over technische storingen op de website, kwaliteitsproblemen bij sommige producten en onduidelijkheid over het product of de prijsstelling.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.maxi-cosi.nl
Stoel met mooie stof. Het is fijn dat als je de hoofsteun omhoog doet een stukje rugbescherming mee omhoog komt. Zo blijft je kind lekker ‘ingepakt’.
Bediening kan beter. Als de stoel eenmaal met isofix is geïnstalleerd kost het zelfs zonder kind erin erg veel moeite om de zitstanden aan te passen. Met kind erin lijkt het mij een onmogelijke opgave om de zitstand aan te passen. Er zou een soort vergrendel/ ontgrendelknop moeten komen om dit te vergemakkelijken. Tot dusverre levert dit ergernis op. Dus komende periode maar aankijken hoe het verloopt.
Nog niets ontvangen maar op t plaatje ziet deze er mooi uit. Geen track en trace ontvangen tot nu toe. Wel de aanvraag een beoordeling te geven.
Absolute aanrader
De stoel is een perfecte combinatie van comfortabel, veilig en een mooi design. En ook nog eens erg aangenaam geprijsd. Wat wil je nog meer? Een snelle levering. En ook hier zorgt Maxi-cose voor.
Kortom een echte aanrader.
Fijne spullen, snel verzonden. Wel een flink prijzige peuterset op een al dure stoel...
Oxford+ stroller broken in months
Oxford+ stroller: broken in months, then left without a stroller at all
The handle on my Oxford+ broke after only a few months of normal use. When I looked at the mechanism, I understood why: the steel cables inside are a joke, thin as a hair. That is not acceptable on a product meant to carry a child every single day.
So I ordered a replacement frame and paid for it immediately. Two days later I received an email telling me it was out of stock. Why take my money first and only tell me two days afterwards? If the part was not available, that should have been clear before checkout, not after you had already charged me.
Meanwhile I have a baby and no working stroller. No replacement, no timeline, no solution. Poor build quality is bad enough. Selling parts you do not have and leaving a parent stranded is worse.
mooie solide stoel, snel geleverd. Helaas wel lichte schade aan de stoel vermoedelijk door het transport.
Ik vind het jammer dat er geen goede beschrijving bij zit, en dat je deze zelf moet downloaden
Super fijn stoeltje, zit echt muurvast in de auto en ook ons kindje zit er stevig in.
Koop dit product niet voor een kleine baby! De website geeft aan dat de stoel geschikt is voor leeftijden van 0-15 jaar, maar dit klopt echt niet. Ten eerste is onze baby van 6 maanden te groot voor de insert, maar als we die eruit halen is het harnas te groot (en deze kan niet strakker). Daardoor wurmt onze baby zich uit het stoeltje. Ten tweede staat het stoeltje te rechtop (zelfs als we hem op de maximale ligstand zetten), waardoor onze baby met zijn hoofdje naar voren valt als hij in slaap valt of als we snel gas geven. Kortom, heel erg onveilig. De klantenservice denkt niet mee in het retourneren, omdat we de originele doos niet meer hebben. We zijn erg teleurgesteld.
Makkelijk zoeken en prijs kwaliteit verhouding
Van bestelling tot een met aflevering verliep overzichtelijk en snel
Fijne kinderstoel en snel geleverd
Makkelijk in elkaar te zetten Zelia kinderwagen
Fijne producten om in elkaar te zetten en snel geleverd!
Het hoofdsteun van deze versie is zo smal. Kunnen ze echt tot 12 jaar erin zitten?
Zoeken en bestellen was gemakkelijk, maar levering is slecht
Zoeken en bestellen was gemakkelijk. Website is duidelijk.
na 1 week nog niet binnen en klantenservice melde dat het pas na 4 dagen verzendklaar zou zijn gezet, maar geen communicatie over de status niet gehad.
Mijn advies is: laat weten wat de levertijd is is, zowel op de website als na bestelling en geeft geregeld een status update. Wij weten na 1 week nog niet welke status de bestelling heeft.
Helaas een incomplete levering ontvangen! Alleen het Wiegje en de Wipstoel en de kinderwagen set is niet geleverd tot op heden ook niet vernomen wanneer deze wel wordt geleverd.
De website werkt vaak niet helemaal goed. Dat is irritant ook bij het afrekenen. Verder wel tevreden over de producten