www.maxi-cosi.nl

281 reviews in totaal

281 reviews since 11 apr 2024

Gecertificeerd sinds: 11 apr 2024
maxi-cosi.nl/c voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle levering, de duidelijke en gebruiksvriendelijke website, en de eenvoudige montage van de producten. Ook wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed beoordeeld en zijn sommige klanten tevreden over de snelle afhandeling door de klantenservice. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals regelmatige vertragingen en onduidelijkheden bij de bezorging. De website kent soms technische problemen en onvolledige informatie. De klantenservice wordt als slecht bereikbaar en weinig behulpzaam ervaren door sommige klanten, met onopgeloste problemen als gevolg. Daarnaast melden klanten beschadigingen of mankementen aan producten, onduidelijke of ontbrekende instructies, bedieningsproblemen, en veel problemen bij het retourneren of het terugkrijgen van geld, waarbij de hulp vaak tekortschiet.

Reviewswww.maxi-cosi.nl

Super fijn stoeltje, zit echt muurvast in de auto en ook ons kindje zit er stevig in.

Antwoord van www.maxi-cosi.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zien dat je ons 3 sterren hebt gegeven, maar helaas geen verdere toelichting hebt toegevoegd. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en zouden het daarom erg waarderen als je jouw ervaring met ons wilt delen. Alvast bedankt voor je feedback! Team Maxi-Cosi 🩵
Ik vind het jammer dat er geen goede beschrijving bij zit, en dat je deze zelf moet downloaden

Antwoord van www.maxi-cosi.nl

Hallo, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat er geen uitgebreide handleiding bij het product zat en dat u deze zelf moest downloaden. We begrijpen dat dit niet praktisch is en nemen uw opmerking mee. Mocht u nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. Team Maxi-Cosi 💙
Koop dit product niet voor een kleine baby! De website geeft aan dat de stoel geschikt is voor leeftijden van 0-15 jaar, maar dit klopt echt niet. Ten eerste is onze baby van 6 maanden te groot voor de insert, maar als we die eruit halen is het harnas te groot (en deze kan niet strakker). Daardoor wurmt onze baby zich uit het stoeltje. Ten tweede staat het stoeltje te rechtop (zelfs als we hem op de maximale ligstand zetten), waardoor onze baby met zijn hoofdje naar voren valt als hij in slaap valt of als we snel gas geven. Kortom, heel erg onveilig. De klantenservice denkt niet mee in het retourneren, omdat we de originele doos niet meer hebben. We zijn erg teleurgesteld.

Antwoord van www.maxi-cosi.nl

Hallo, het spijt ons oprecht dat u deze ervaring heeft en dat u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw baby. We begrijpen heel goed hoe verontrustend dit voor u moet zijn. Uit voorzorg adviseren wij u het stoeltje niet opnieuw te gebruiken totdat onze Consumentenservice de installatie, de verkleiner en de afstelling van het harnas heeft kunnen beoordelen. We willen uw dossier graag opnieuw bekijken. Stuur ons alstublieft uw dossiernummer via een privébericht, samen met een video waarop het probleem zichtbaar is. Dan vragen wij onze collega’s om dit zo snel mogelijk te onderzoeken. Onze excuses dat u zich tot nu toe niet voldoende geholpen heeft gevoeld. Team Maxi-Cosi 💙
Slecht afgespoten met verf. Speeltjes kunnen ze niet bij. Een scharniertje zou dit oplossen. Stof waar de baby schuift te veel met de onderste stof.

Antwoord van www.maxi-cosi.nl

Hallo, bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat de afwerking en het ontwerp van het product niet aan uw verwachtingen voldoen. We nemen uw opmerkingen over de verf, de bereikbaarheid van het speelgoed en de verschuivende stof mee als feedback voor onze productteams. Mocht u ondersteuning nodig hebben vanwege een defect, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. Team Maxi-Cosi 💙
Snel besteld en een snelle bezorging
Makkelijk zoeken en prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering.
Van bestelling tot een met aflevering verliep overzichtelijk en snel