Solza.nl

solza.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren. De kwaliteit van de vloeren en stalen wordt omschreven als hoogwaardig en mooi. Ook het deskundige en meedenkende advies wordt gewaardeerd, wat klanten helpt bij het maken van goede keuzes. De website wordt geroemd om zijn duidelijke structuur en gebruiksgemak bij het bestellen. Verder vinden klanten het prettig dat stalen makkelijk en snel te bestellen zijn, wat bijdraagt aan hun keuzeproces. Tot slot worden de prijsstelling en kortingen als gunstig en concurrerend gezien. Er zijn echter enkele opmerkingen over de communicatie rond de bezorging.

ReviewsSolza.nl

Mij hoor je niet klagen

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw review! 😊 Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw aankoop!
Snelle levering, en een prachtig laminaat.

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en uw prachtige laminaat. Veel woonplezier gewenst!

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen uw beoordeling enorm.

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen uw beoordeling enorm.
Heel fijn dat je stalen ontvangt thuis en dat ze alles in één prijs hebben

Antwoord van Solza.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze stalenservice aan huis en de transparante all-in prijzen. We vinden het belangrijk dat u vooraf een goede keuze kunt maken, zonder verrassingen achteraf. Bedankt voor uw vertrouwen in Solza en veel plezier met uw nieuwe vloer!

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor de 4 sterren! We waarderen uw beoordeling enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Samples vlot kunnen bestellen en een paar dagen later in huis via de leverancier
Mooie vloeren en mooi gelegd.

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw vloer en de plaatsing. Hartelijk dank ook voor het delen van de prachtige foto's. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer!
Netjes geleverd, en op tijd!

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer!

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling!

Ruime keuze, snelle bezorging.

Ruime keuze, snel bezorgd. Top

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de snelle levering. Graag tot een volgende keer!
Fijne website en goede levering en nog de goedkoopste ook!

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, de levering én onze prijzen. We doen ons best om kwaliteit, service en een scherpe prijs te combineren, dus het is geweldig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Solza!
Vloer is prachtig, mooie dikte en zeer goed te leggen.

Antwoord van Solza.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de vloer. Fijn dat u de kwaliteit, de dikte en het leggemak als positief heeft ervaren. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer en bedanken u voor uw vertrouwen in Solza!
2de keer dat ik een mooie vloer heb besteld. Erg tevree over de service.de vloer is weer prachtig.
Snel geleverd en bij een andere bestelling ben ik geïnformeerd/gebeld over langere levertijd. Samen een alternatief gevonden en heel snel geregeld. Super opgepakt.
Alles keurig. De bezorger veroorzaakte schade maar direct opgelost

Tevreden

Goededag, paar orders geplaatst, één kleine en een grote. Altijd even afwachten, maar ja ikben er positief over! Ik zou wel weer bij hun bestellen. Je wordt gebeld als de bestelling er bijna is/bijna wordt geleverd (misschien goed om te weten).
Goeie duidelijke planning en afspraken worden nagekomen. mooie en hoogwaardige vloeren
Snelle levering, pro actief en voordelig.
Donderdagmiddag besteld en vrijdagochtend in huis. Wat wil je nog meer.

SOLZA is dé online vloerenwinkel van het moment. Met een groot assortiment vloeren dat uiteenloopt van verschillende soorten laminaat en parket tot click PVC (klik PVC) en plak PVC. Ben jij op zoek n...