Klanten zijn overwegend tevreden over de snelheid en nauwkeurigheid van de levering. De goede en professionele service wordt vaak geprezen, waarbij vriendelijkheid en behulpzaamheid opvallen. Ook de kwaliteit van de producten en de scherpe prijzen worden regelmatig genoemd als pluspunten. Daarnaast wordt de duidelijke en vriendelijke communicatie gewaardeerd. Enkele klanten melden echter vertragingen bij de levering. Er zijn ook opmerkingen over beschadigingen of tekortkomingen aan de producten, evenals onduidelijke instructies in de communicatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsrolluik-shop.nl
verzending perfect verlopen , alles in doos .Getest en motor doet het langs beide richtingen, Nog niks afgesteld van hoogtes, laagtes,... heb nog geen rolluik, oude was aan vervanging toe.
Mooi product, goede service
Goed en optijd geleverd
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Domisol en ik kan niet anders dan mijn enthousiasme delen! Vanaf het moment dat ik op de website kwam, was het een plezierige ervaring. De navigatie is eenvoudig en het aanbod is indrukwekkend.
Wat me vooral opviel, was de uitstekende klantenservice. Ik had een paar vragen over mijn bestelling en de medewerkers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, wat me een gerust gevoel gaf.
Daarnaast was de levering razendsnel! Mijn bestelling was binnen enkele weken al in huis, en dat is tegenwoordig een zeldzaamheid. De producten waren goed verpakt en in perfecte staat.
Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit van de artikelen die ik heb ontvangen. Alles voldoet aan mijn verwachtingen en meer.
Kortom, ik kan Domisol van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar goede service, snelle levertijden en kwalitatief hoogwaardige producten. Ik zal zeker in de toekomst opnieuw bestellen!
Bedankt, Domisol, voor deze geweldige ervaring!
Afhandeling
Werkt goed, snel geleverd.
Toppertje
Snelle respons, goede service, scherpe prijzen
Prima rolluik pantsers voor een goede prijs en accurate levering.
Levering was supersnel en paste goed
1 ding de nietjes zaten te ver naar binnen waardoor ze te zien zijn.
Maar verder niet storend
alles is keurig gegaan. het is niet de eerste keer dat ik daar koop
Als er 2 bestellingen geplaats zijn,je ook 2 keer transportkosten moet betalen,daar moet eens naar gekeken worden
Top prijs en service
Jullie adverteren met een snelle levering, maar na een maand heb ik nog niets binnen. Wordt schijnbaar pas in wk 2 geleverd
volgede keer goed lezen waar de ophaalriem moet zitten
Top service.
Keurige administratie en vlgs afspraak opgehaald. Medewerker was beleefd en behulpzaam bij het inladen.