Girastore.nl- Logo - Beoordelingen

Girastore.nl
Beoordelingen:

183 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.918 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Girastore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was lastig om het juiste onderdeel te vinden op de site
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en bereikbaar bij vragen over levering 👍
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
onderdeel zoals gedacht en beschreven.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tijdig volledig en naar verwachting
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending goede prijs
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wederom snelle levering
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Weedom snelle levering
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Girastore.nl
9 dagen geleden
Beste Heer De Vos, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons. Wij zien dat de bestelling binnen de verwachte periode geleverd is, ook zien wij dat u de bestelling geretourneerd heeft en het aankoopbedrag teruggestort is. Mocht u niet tevreden zijn horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, team Girastore
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Girastore.nl
30 mei 2024
Beste heer / mevrouw Onen, U heeft meerdere artikelen besteld met een langere levertijd. Wij hebben contact met u gehad en een kosteloze deellevering verstuurd. Daarnaast houden wij de levertijd voor u nauwlettend in de gaten. Zoals vermeld zullen wij morgen de voorraad opnieuw inventariseren en wanneer wenselijk wederom een deellevering sturen. Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de levering. Wij geven op onze website duidelijk aan welke artikelen voorradig zijn en welke artikelen niet. Met vriendelijke groet, team Girastore
DK
Deniz K.
Rotterdam
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als ik advies wil dan maak ik gebruik van de app en binnen enkele seconden word ik geadviseerd over wat ik moet bestellen. Ontzettend makkelijk en zeer betrouwbaar.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne E mail communicatie met steeds dezelfde persoon Wat beter kan en moet is telefonisch contact want dat is mij nooit gelukt
Beoordeling melden
Antwoord van Girastore.nl
29 apr 2024
Beste heer/mevrouw Bakker, bedankt voor uw review! Fijn dat u de e-mail communicatie zo prettig heeft ervaren. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 - 12:00 uur en van 13:00 - 15:00 uur. Wellicht dat u net buiten deze tijden gebeld heeft. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Girastore.nl
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij producten waarheen langere levertijd opzit de klant informeren warmde status is
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Betrouwbaar en gewoon vriendelijk.
Beoordeling melden