Girastore.nl- Logo - Beoordelingen

Girastore.nlReviews

: 1.657Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 aug. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Girastore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Girastore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 aug. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Girastore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Girastore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Girastore.nl

258 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.657 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 feb. 2022
 
Snelle probleemloze bestelling en levering. Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat mijn bestelling circa 100 € was. Ik betaalde € 7,95 verzendkosten. Ik verwacht eigenlijk dat vanaf 50€ het verzenden gratis is. Is ook zo bij tig andere sites.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 feb. 2022
Ik kocht een gira dimmerknop voor €6,78 Hiervoor moest ik €7,95 pakketkosten betalen. (PostNl) Het pakketje werd bezorgd door de brievenbus als brievenbuspakketje. Ik vind het vreemd dat ik zoveel verzendkosten moet betalen. Hierover een mail gestuurd naar de gira. Geven ze werken met een geautomatiseerd systeem en dat daarom de verzendkosten hetzelfde blijven bij alle bestellingen onder de €150,00. Ze geven aan dat het eigenlijk handelingskosten zouden moeten heten. Erg vreemd. Ze zijn al hoger aan de prijs dan andere bedrijven met hetzelfde product en hanteren ook nog eens een hoger pakkettarief.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Girastore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Snelle service en het materiaal paste, zowel wat kleur en ontwerp betreft, precies bij wat we al hadden geïnstalleerd in ons huis zo´n 15 jaar geleden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Ik zocht een heel specifiek onderdeel. Ik heb gebeld en ze konden me direct heel goed helpen met het vinden van het onderdeel wat ik nodig had. Super!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Snelle levering, goede prijs, brievenbuspakketje. Niks op aan te merken!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Duidelijke website, goed assortiment, goed verpakte en vlot geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
goede levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
 
van Ton v.
Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
 
van Ard S.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden