Certificaat voor GIRAstore.nl

No. X2ED2E26BE24E4092D5EE7C2636018D89
 

Geldig vanaf
16-08-2017
Geldig tot
15-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor GIRAstore.nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 246 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft GIRAstore.nl al 396 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
1 onderdeel van de bestelling was niet op voorraad daarom werd de bestelling niet geleverd en ook niet over gecommuniceerd. Nadat ik tel. contact had opgenomen en akkoord ging met naleveren van dit ene product was de levering als snel de volgende dag in huis. Mijn suggestie is om India soort gevallen klant op de hoogte te stellen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
12-02-2019
De medewerker kon me niks vertellen over materiaal en schroefdraadsoort, en het was me onduidelijk dat ik bij 1 stuk 30 schroefjes kreeg.
Nu ben ik nog op zoek naar een bijpassende tap waar de medewerker me niet veel wijzer maken kon.
2.33
Matig

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
prima, snel en zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
19-01-2019
09-02-2019
Prima product voor een prima prijs,alleen de levering kon wat sneller
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
06-02-2019
Mooie en overzichtelijke site.
Als je een Gira oroduct zoekt, het staat erip.

Ook de reactie bij vragen is snel en duidelijke antwoorden.

Dus... ga zo door.
Ik zou de webshop aanraden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
Super goede advies.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
Goede voorlichting, snel een van de verkeerd bestelde producten gecrediteerd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
Mooie site en producten.
Bestellen via de site werkt super en snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
29-01-2019
Makkelijk te bestellen. Binnen 24 uur geleverd en vooraf prettig telefonisch geholpen voor het bepalen van de juiste producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
29-01-2019
Prima webshop
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
26-01-2019
Perfecte service, e-mail gestuurd van over jaarse type stopcontact , alternatief gekregen - besteld en gemonteerd.
Super service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
25-01-2019
Goede online advies en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
25-01-2019
Niets op aan te merken gewoon een goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
25-01-2019
Snelle en foutloze levering, website voldoende overzichtelijk om goede keus te kunnen maken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
25-01-2019
Beste mervouw/meneer,

Ik ben via e-mail top geholpen met verifieren van de artikelnummers.

Groet Stan Janssen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
24-01-2019
Op basis van foto het juiste geadviseerd , redelijke prijs, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Snelle service en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
21-01-2019
Gewoon goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
20-01-2019
Ik moest een schakelaar vervangen, en heb de nieuwe schakelaar bij GIRAstore besteld. Alles ging op wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
20-01-2019
Super geholpen via de mail
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
18-01-2019
Had graag eerder bericht willen ontvangen dat de levering vertraagd was vanwegen late levering van de fabriek ivm nieuw product

Na een mailtje wel snel antwoord en was mn bestelling snel binnen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
18-01-2019
perfect
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Super snelle correcte levering. Uitgebreid assortiment. Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
14-01-2019
prima geen klachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
11-01-2019
Alles prima en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
03-01-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
31-12-2018
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
29-12-2018
Snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
28-12-2018
Snel en redelijk aan de prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
26-12-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
24-12-2018
De verzending liet langer op zich wachten, maar na een email naar support ging de verzending dezelfde dag nog de deur uit. In goede orde ontvangen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
21-12-2018
Goed product, duidelijke website, bestelling verliep vlot.
Er was vertraging met de levering, maar daarvan werd ik op de hoogte gehouden via mijn account. dus service ook goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
18-12-2018
Voor het bestellen even gebeld voor extra informatie. Daarbij netjes geholpen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
17-12-2018
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
16-12-2018
OK alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
14-12-2018
Levering duurde deze keer langer dan dat ik gewend ben van de Gira store.
Na een telefoontje werd eea snel opgelost en had ik de bestelling de andere dag in huis
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
14-12-2018
Snelle levering, breed assortiment, ruime retourvoorwaarden, goed bereikbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
13-12-2018
Ben zeer tevreden over de snelle levering, en service
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
11-12-2018
Prima service. Ik vond het alleen verontrustend dat de naam van de website en de naam van het bedrijf erachter niet overeenkomen. Niets met Gira zelf te maken, zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

GIRAstore.nl klantbeoordeling

GIRAstore.nl

Dé webshop voor al uw GIRA schakelmateriaal!

GIRAstore.nl werd op 16-08-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Zweedsestraat 19A
7418BG Deventer
Nederland
info@girastore.nl
GIRAstore.nl
Winkel-exploitant
Klusspullen B.V.
Zweedsestraat 19A
7418BG Deventer
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met GIRAstore.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.