Ik ben een nieuwe klant, 12 uur tevoren de bestelling gedaan via de website en de volgende ochtend al binnen, en perfect produkt schampoo voor geel haar te ontkleuren en een prachtig grijst te krijgen, super product .
Ik ben eentevrede klant.
Helaas kreeg ik een bestelling aan waarvan een product zeer beschadigd was en de inhoud ook, en overal plakband op de doos. overduidelijk een product die gebruikt was, en wanneer ik ze hierover contacteerde ? Kwamen ze met een belachelijk excuus af dat deze beschadigd was tijdens het vervoer naar hen vandaar de plakband? In plaats van dit recht te zetten en hun te verontschuldigen, en bij een shampoo van olaplex heb ik serieuze twijfels over de echtheid! Nooit zoiets meegemaakt
1 aug. 2022
Ik ben eentevrede klant.
Goede shop. Jrl trimmer bleek uiteindelijk niet op voorraad te zijn ondanks dat de site van wel zei. Meteen een nabesteld voor mij. Kreeg de trimmer gelukkig op tijd binnen om cadeau te geven aan mijn barber.
18 aug. 2022
Goede webshop en vlugge bestelling,
wel jammer dat een product als het niet op voorraad is, niet alsnog geleverd wordt.
Verder een aanrader !
12 jul. 2022
Ja ik ben tevreden over de verf ik heb het bij mijn moeder uitgeprobeerd haar haren zijn super wit en niet gebroken of droog echt super verf
Geïmporteerde beoordelingen: