Beoordelingen voor vanbommelschoenen.nl



Uitstekend

4.77/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 57 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vanbommelschoenen.nl al 700 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Product wel.op de website..maar helaas niet meer leverbaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
15-07-2018
Klantgericht, goede service en communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
15-07-2018
Bestel al een aantal jaar mijn Van Bommels bij deze webshop Schitterende service zelfs wanneer er eens iets mis loopt waar zij zelfs niet in fout zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
14-07-2018
Jammer dat het geleverde product heel anders was dan in de webshop afgebeeld stond. De slippers waren in plaats van parelmoer met gekleurde kralen, roze met witte kralen en konden gelijk retour. Nu heb ik ze bij een andere webshop gekocht en daar komt de afbeelding correct overeen met het geleverde product.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
14-07-2018
Snelle levering, goede verpakking en retour formulieren reeds toe gevoegd. Zeer mooie schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
11-07-2018
Goede en tijdige levering.
Goede actie, prijs.
Zeer goede pasvorm van schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
11-07-2018
Prima voor elkaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
05-07-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
29-06-2018
mooie schoen, loopt goed, prima pasvorm
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
28-06-2018
Goed netjes op tijd bezorgd
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
24-06-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
23-06-2018
Snel, netjes Meerdere malen gedaan en ook nu goed. Helaas waren deze schoenen te ruim; dus riem en schoenen retour moeten zenden. Wellicht op de site zetten: vallen wat ruim, maat kleiner nemen. De schoenen zagen er wel fantastisch uit. Ben benieuwd naar de financiële afwikkeling, maar verwacht ook nu geen enkel probleem
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
22-06-2018
Ik wilde u al bellen om te bedanken, voor de mooie schoenen.En ze zitten heerlijk.Vrijdags besteld en zaterdags al binnen.Hartelijk dank.Elisabeth Texel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
22-06-2018
Op tijd geleverde geweldige schoenen van mijn favoriete ontwerper
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
21-06-2018
Top levering 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
21-06-2018
alles perfect verlopen, ook via chat sessie correcte en voldoende uitleg gehad
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
20-06-2018
De service is hetzelfde als de naam. Dus goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Snelle en vlekkeloze levering. Ben erg blij met mijn Maduro Teci ballerina's. Ze lopen als pantoffeltjes en dat voor een sterk gereduceerde prijs. Ik ben blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
16-06-2018
Goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
14-06-2018
Alles gebeurde zoals ik het graag wilde en ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
12-06-2018
Zeer goede service voorzien van duidelijke informatie b.v. bij geringe kleurverschillen van de schoenen onderling. Zeer klantvriendelijke medewerkers aan de telefoon en meedenkend met de klant. Uitsluitend uitstekende ervaringen. Het is zeer vertrouwend om online te winkelen bij Van Bommel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
12-06-2018
Snelle levering, goede communicatie, mooie schoenen en goede klantenservice
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
11-06-2018
Snelle levering. Goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
10-06-2018
De schoenen zijn super. Een retourzending is snel afgehandeld. Afterpay meteen ingelicht. Laat niets te wensen over.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
07-06-2018
alles zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
06-06-2018
ik geef een 8,5
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
04-06-2018
snelle levering en snelle afhandeling- uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
03-06-2018
Van Bommel: Prachtige schoenen, leuk afgeprijsd en goede service

1 puntje: de BTW werd apart berekend,( op de site stond de prijs zonder BTW berekening..) dat zag ik pas in de eindprijs:
dat vind ik niet handig, dat zette me even op het verkeerde been
4.67
Uitstekend

vanbommelschoenen.nl antwoordt: 04-06-2018
Beste, We zouden graag van u vernemen via welk apparaat u de bestelling heeft geplaatst. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW weergeven. Wellicht dat er een fout zit op een weergave op een apparaat of browser waar we niet van af weten. We kunnen zien dat er verzendkosten in rekening zijn gebracht ivm een outlet product van 50 korting. Wellicht dat u deze kosten bedoeld?

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
01-06-2018
Supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
24-05-2018
31-05-2018
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
28-05-2018
Doe niet zoveel op internet. Maar dit ging voor mij ,als bijna 82 jarige super.
Snelle levering en correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
28-05-2018
Prima product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
23-05-2018
Gewoon prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
19-05-2018
Schoenen zijn erg mooi en snel geleverd. Service kan ik nog niet zoveel over zeggen ik heb daar nog niet mee van doen gehad
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
15-05-2018
Snelle levering en prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
13-05-2018
Keurig op tijd, mooi verpakt en nog een extea set veters. De riem had wel aangeboden mogen worden tegen een sterk geteduceerd tarief, €89 is wel wat overdone. Zou deze nog graag toevoegen aan mijn schoenen Mvg Henk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
13-05-2018
Zeer snelle levering , bij retour zending ook de nieuwe zending weer snel in huis.

10 sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
06-05-2018
I certainly will use the online shopping for Van Bommel Shoes again. Delivery was quick. Could not be easier.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
28-04-2018
Prima geregeld allemaal.
5.00
Uitstekend

vanbommelschoenen.nl

Contact
Veemarktstraat 21
4811 ZB Breda
Nederland
Tel: 0768200359
webshop@vanbommelschoenen.nl
vanbommelschoenen.nl
Winkel-exploitant
Schoenhandel Van Bommel Breda B.V.
Veemarktstraat 21
4811 ZB Breda
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 20050850
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michelle van Suijlekom
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vanbommelschoenen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.