Beoordelingen voor vanbommelschoenen.nl



Uitstekend

4.68/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 193 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vanbommelschoenen.nl al 848 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Niets aan toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Duidelijke site. Mooie producten en een snelle en goede afhandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
17-01-2019
Schoenen ontvangen en na enkele dagen zag ik op de website dat ze nogmaals 20 afgeprijsd waren.
Gebeld en meteen verrekend.
Zeer klantvriendelijk en correcte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Snelle levering (één dag), prima product. Betaling via Afterpay ook prettig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
14-01-2019
Product was bij mij al bekend, maar van bestelling tot levering top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
10-01-2019
Levering was weer prima en netjes verzorgd. chapeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
10-01-2019
Een woord goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
08-01-2019
Ik kreeg op tijd de spullen die ik besteld had en in een degelijke verpakking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
07-01-2019
ik had de schoenen nog mooi verwacht
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
01-01-2019
Kwaliteitsschoenen en snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
30-12-2018
De bestelling is perfect verwerkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
29-12-2018
Telefonisch contact gehad de 28e hoorde zo dat het los liet heb mijn vraagtekens
Bestel al tig schoenen ben er niet blij mee
Heb ze gisteren de hele dag aangehad maar de bovenkant laat schelpjes los dat hoord zo zij degene met wie ik donderdag tegen zessen heb gesproken.
Toen ze mijn bestelling controleerde en zag dat het een sail was en de laatste maat 38.
Hoorde dat vij de schoen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
20-12-2018
28-12-2018
snelle reactie en verzending zelfs in deze drukke tijd........
kwaliteit, jammer dat de schoenen niet pasten...........
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
27-12-2018
Alles perfect in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
26-12-2018
Geen toelichting alles ging goed..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
24-12-2018
Door de Kerst was de levering vertraagd bij PostNL. Ik ontving een persoonlijke email met begrip voor de situatie. Daarnaast dat mijn schoenen vóór Kerst zouden worden uitgeleverd. En dat is ook gelukt. Superservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
24-12-2018
de service is prima, de producten die niet geleverd konden worden, daarvan werd het geld binnen 2 dagen terug betaald.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
23-12-2018
Iets langer geduurd dan normaal maar geen probleem alvast bedankt voor de uitstekende service
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
22-12-2018
Netjes bericht ontvangen over vertraging met de kerstdagen, daarna de laarzen vlot ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
21-12-2018
Mooie schoenen en bij aflevering goed verpakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
20-12-2018
Hebben alle goederen binnen de 48 uur ontvangen. Wij zijn zeer tevreden over de schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
20-12-2018
Snelle kevering, goede aftersales
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
16-12-2018
Ben fan van vanbommelschoenen en Floris en altijd content geweest
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
14-12-2018
Alles super en snel .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Beoordeling levering betreft Post nl
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
Ik was op zoek naar een van Bommel riem. Echter mijn gewenste lengte stond er niet bij. Er is tijd genomen om e.e.a. uit te zoeken en op de web toegevoegd. Toppie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
11-12-2018
zoals gewoonlijk bestel ik mn schoenen via internet. het aanbod is groot, en ik weet mn maat.. makkelijker kan het niet. prima service..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
09-12-2018
Prachtige schoenen goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
06-12-2018
Gewoon alles zonder problemen op tijd en goed verpakt binnen gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
03-12-2018
Snel en goed, perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
03-12-2018
Vanwege cybermonday ontvingen wij een mail met de mededeling dat de levering vertraagd was wat van Bommel vervelend vond, wij niet.
Vonden het heel attent dus van Bommel: gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
02-12-2018
Twee paar schoenen gekocht. Een paar was, omdat het een andere leest was, een maatje te groot. Teruggestuurd en binnen twee dagen zat de juiste maat aan mijn voeten. Lekker snelle service want je wil niet een paar dagen langer wachten.
Ook lekker is het dat je een PostNL afhaalpunt kunt kiezen ipv dat wederom de buren lastig worden gevallen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
02-12-2018
Twee paar schoenen gekocht. Een paar was, omdat het een andere leest was, een maatje te groot. Teruggestuurd en binnen twee dagen zat de juiste maat aan mijn voeten. Lekker snelle service want je wil niet een paar dagen langer wachten.
Ook lekker is het dat je een PostNL afhaalpunt kunt kiezen ipv dat wederom de buren lastig worden gevallen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
02-12-2018
Snelle levering en keurige verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
02-12-2018
Het ruilen (andere maat) ging supersnel. Woensdag naar het postkantoor gebracht. Vrijdag de goede maat in huis. Klasse...
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
02-12-2018
Duidelijke site met mooie produkten en prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
01-12-2018
Snel bezorgd, alles goed verzorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
01-12-2018
Fijne schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
01-12-2018
Keurige verzending en een goed product.
5.00
Uitstekend

vanbommelschoenen.nl

Contact
Veemarktstraat 21
4811 ZB Breda
Nederland
Tel: 0768200359
webshop@vanbommelschoenen.nl
vanbommelschoenen.nl
Winkel-exploitant
Schoenhandel Van Bommel Breda B.V.
Veemarktstraat 21
4811 ZB Breda
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 20050850
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michelle van Suijlekom
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vanbommelschoenen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.