Beoordelingen voor vanbommelschoenen.nl



Uitstekend

4.79/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 108 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 667 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
19-05-2018
Schoenen zijn erg mooi en snel geleverd. Service kan ik nog niet zoveel over zeggen ik heb daar nog niet mee van doen gehad
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
15-05-2018
Snelle levering en prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
13-05-2018
Keurig op tijd, mooi verpakt en nog een extea set veters. De riem had wel aangeboden mogen worden tegen een sterk geteduceerd tarief, €89 is wel wat overdone. Zou deze nog graag toevoegen aan mijn schoenen Mvg Henk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
13-05-2018
Zeer snelle levering , bij retour zending ook de nieuwe zending weer snel in huis.

10 sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
06-05-2018
I certainly will use the online shopping for Van Bommel Shoes again. Delivery was quick. Could not be easier.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
28-04-2018
Prima geregeld allemaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
07-03-2018
14-03-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
05-02-2018
schnelle Lieferung. Günstiger Preis. Gute Qualität
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
24-01-2018
31-01-2018
super schnelle Lieferung
Leider passen die Schuhe nicht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2018
Besteldatum
14-01-2018
21-01-2018
alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
10-01-2018
Sehr gut, sehr schnell
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2017
Besteldatum
20-12-2017
27-12-2017
schnell, zuverlässig, Top Qualität - gerne wieder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2017
Besteldatum
15-12-2017
22-12-2017
everything ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2017
Besteldatum
01-11-2017
09-11-2017
Prima schoenen voor een redelijke prijs.
Super snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2017
Besteldatum
09-10-2017
17-10-2017
all very good.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2017
Besteldatum
01-10-2017
10-10-2017
all was super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2017
Besteldatum
24-09-2017
01-10-2017
Goed en snel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2017
Besteldatum
12-08-2017
19-08-2017
Zeer goed. Van Bommel zijn perfecte schoenen
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-08-2017
Besteldatum
29-07-2017
05-08-2017
Schnelle Lieferung, gerne wieder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
25-07-2017
prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
21-07-2017
Goeie website, snelle levering en netjes verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
20-07-2017
Perfecte afhandeling van een super product, m.a.w.: in alle opzichten een super betrouwbare en superbe leverancier. Chapeau
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
14-07-2017
Helaas waren de schoenen niet zoals verwacht, maar wat levering en retour betreft was mijn ervaring uitstekend.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
14-07-2017
Ik ben volledig tevreden met het product, en alle andere door u genoemde beoordelingscriteria.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
14-07-2017
Perfecte service. Ik had slippers besteld welke een maat te klein bleken te zijn. De slippers mochten kosteloos retour (antwoordnummer). Ik kon aangeven op het retourformulier dat ik een andere maat wenste. Deze maat groter heb ik ook kosteloos opgestuurd gekregen. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
14-07-2017
Zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Het product had ik heel snel in huis.
Ik had op de site gemeld dat het om een cadeau ging voor een collega. Ik was blij verrast te zien dat pakje was ingepakt
Kon dat erg waarderen omdat ik hier niet om had gevraagd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Op tijd geleverd en in uitstekende staat
Ook gekregen wat ik heb besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Zeer snelle en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Op zaterdag besteld en einde middag al een bevestiging per mail met een track&trace code. Op dinsdag de schoenen ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Prima service. Snelle levering. En mooie schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Prima nog sneller geleverd dan verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Prima De juiste levering, netjes op tijd en ook de schoenen voldoen aan mijn verwachting. In eerste instantie maat 37 besteld (wat ik normaal draag), die vielen iets te groot uit. Daarna 36,5 besteld en die pasten goed. Geld van de eerste bestelling ook direct retour ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Opvallend dat de prijzen hetzelfde zijn als in een schoenenwinkel.
Had via de webshop een lagere verkoopprijs kunnen zijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
prima hoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Gelukkig meest courante maat (41/2) op voorraad
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Schoenen pasten niet, wreef te hoog.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2017
Besteldatum
13-07-2017
13-07-2017
Ze stuurde schoenen die gedragen waren en gave mij daarna een boete toen ik ze retour deed voor een ander paar. Vreselijke winkel met nul flexibiliteit en geloof in de klant. Alles gaat daar prima als je precies doet wat hun willen.
2.00
Matig

vanbommelschoenen.nl

Contact
Veemarktstraat 21
4811 ZB Breda
Nederland
Tel: 0768200359
webshop@vanbommelschoenen.nl
vanbommelschoenen.nl
Winkel-exploitant
Schoenhandel Van Bommel Breda B.V.
Veemarktstraat 21
4811 ZB Breda
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 20050850
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michelle van Suijlekom
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vanbommelschoenen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.