Baby Doo

169 reviews in totaal

169 reviews since 24 apr 2025

Gecertificeerd sinds: 24 apr 2025
babydoo.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die als stevig, mooi en duurzaam worden omschreven. De klantenservice wordt gewaardeerd om haar vriendelijkheid, persoonlijke benadering en oplossingsgerichtheid, met snelle reacties en adequate oplossingen bij problemen. De verpakking van de producten wordt vaak geprezen als netjes en stevig, wat schade tijdens transport voorkomt. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Hoewel de levering meestal snel en correct verloopt, zijn er enkele klachten over vertragingen of onduidelijkheden in de bezorging. Een enkeling merkt op dat er eerst contact nodig was voordat een klacht werd opgelost.

ReviewsBaby Doo

Beste Annelis, Dank je wel voor je 4-sterren review! Liefs, BabyDoo

Hi Hans, Dank je wel voor je 5-sterrenreview! Liefs, BabyDoo
Direct reactie na e-mail

Antwoord van Baby Doo

Hi Rosita, Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn dat we je snel konden helpen. Liefs, BabyDoo
Prima communicatie, snelle levering

Antwoord van Baby Doo

Hi Rita, Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent. Liefs, BabyDoo

Hi Quen, Dank je wel voor je 5-sterrenreview! Liefs, BabyDoo
Goede kwaliteit

Antwoord van Baby Doo

Hi Catharina, Bedankt voor je mooie review! 😊 Veel plezier ermee! Liefs, BabyDoo

Uitstekend…

Ik heb een muziektafel besteld bij deze speelgoedwinkel en ben erg tevreden. De levering was snel, het speelgoed was veilig en stevig verpakt, en de kwaliteit van de muziektafel is uitstekend. Zeker een aanrader!

Antwoord van Baby Doo

Hi Anna, Dank je wel voor je mooie review! 💛 Super dat de levering snel was, je pakketje goed aankwam en dat je zo blij bent met de kwaliteit van de muziektafel. Echt heel leuk dat je ons aanbeveelt! Liefs, BabyDoo
Fijne winkel en goede klantenservice naast dat ze super leuke dingen verkopen voor babies. En het belangrijkste goede kwaliteit en van hout. Ik zal zeker vaker bestellen voor mijn kindje.

Antwoord van Baby Doo

Hi Mandy, Wat een prachtige review, dank je wel! 💛 Super fijn om te horen dat je blij bent met onze producten én onze klantenservice. En helemaal leuk dat je de kwaliteit waardeert! 😊 We kijken ernaar uit om je vaker terug te zien bij BabyDoo. Liefs, BabyDoo

Fijne ervaring

Snelle klantenservice. Ook het product , keukentje, was eenvoudig in elkaar te zetten met duidelijke uitleg. Zelfs voor iemand met 2 linker handen. Onze Lio is er super blij mee
Netjes geleverd Contact via mail met een vraag was snel beantwoord Prima

Teleurgesteld

De bezorging was helemaal in orde. Ik ben alleen zeer teleurgesteld in het ontvangen keukentje. De pootjes onder het keukentje hadden veel meer naar buiten moeten zitten, nu is het keukentje super instabiel en valt hij gemakkelijk om. Absoluut niet veilig.. Heel jammer want hij ziet er mooi uit.
Kinderpiano zowel van meubel als van muziekkwaliteit ( klinkt als echte piano, alsook een goede aanslag van de noten op de 2 octaven) ik had heel erg goed vergeleken online voor de aankoop van kinderpiano en ben heel blij dat ik deze bij jullie heb besteld, In niks ontgoocheld 😕

Antwoord van Baby Doo

Hi Tamara, Wauw, wat een leuke review, dank je wel daarvoor! 💛 Zo leuk om te horen dat de kinderpiano bij jullie zo in de smaak valt. Ik lees dat je echt goed je research hebt gedaan, dus het maakt ons extra blij dat je uiteindelijk bij ons hebt besteld en dat alles helemaal naar wens is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens advies bij willen, dan help ik je graag verder. Liefs, BabyDoo
Netjes verpakt en prachtig product! Super blij met het groene keukentje, de mixer en de snij spulletjes.💕

Antwoord van Baby Doo

Hi Sabine, Wat een leuke review, dank je wel! 💛 Super fijn om te horen dat je zo blij bent met het groene keukentje, de mixer en de snijspulletjes. Daar worden wij echt blij van! Liefs, BabyDoo
Kwaliteit is goed, alleen sneller leveren.

Antwoord van Baby Doo

Hi Boyke, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product! 😊 Je opmerking over de levertijd nemen we zeker mee. We begrijpen dat je je bestelling natuurlijk het liefst zo snel mogelijk in huis hebt. We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en blijven kijken naar mogelijkheden om onze levertijden verder te verbeteren. Bedankt voor je vertrouwen in Baby Doo en veel plezier met je aankoop! Liefs, BabyDoo
Snelle levering. Website ook prima in gebruik. Betreft een cadeau voor mijn kleinzoon dat nog gegeven moet worden dus kan product inhoudelijk nog geen review geven.

Antwoord van Baby Doo

Hi Annemarie, Dank je wel voor je review! 💛 Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de website prettig werkt. Ik hoop dat je kleinzoon straks heel blij is met zijn cadeautje! Liefs, BabyDoo

Beste Katoo, Enorm bedankt voor je 5-sterren review! Liefs, BabyDoo
Erg vriendelijke klantenservice :-) Ik had een product met wat beschadingen ontvangen. Dat is tijdens transport gebeurd, niks geks. Samen zijn we tot een oplossing gekomen en is het vlot verlopen.

Antwoord van Baby Doo

Beste Clémence, Dank je wel voor je 5-sterren review! Wat leuk om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor! Liefs, BabyDoo
Privéprofiel

baby gym

In eerste instantie erg teleurgesteld, baby gym besteld voor onze zoon. Deze heb ik pas 4 weken later ontvangen, na een 1 sterren review was er snel contact en hebben ze het keurig netjes opgelost.

Antwoord van Baby Doo

Hi Martijs, Dank je wel dat je dit deelt 💛 Fijn om te lezen dat we snel contact hebben kunnen opnemen en het netjes voor je hebben opgelost. We waarderen je feedback enorm en hopen dat jullie zoon alsnog veel plezier heeft van de babygym. Liefs, BabyDoo

Moesten zelf heel veel gaten bij boren. Schroefdraad werkt niet. Gaten van het paneel staan te ver uit elkaar zodat de tandwielen niet op elkaar aansluiten. Prijs kwaliteit liggen ver uit elkaar.

Moesten zelf heel veel gaten bij boren
Zietnernallemaalntop uit en de problemen bij de bezorging zijn goed opgelost. Fijne klantenservice!

Antwoord van Baby Doo

Hi Janet, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 💛 Super dat alles er top uitziet en dat we de bezorgproblemen goed voor je hebben kunnen oplossen. Dat is precies waar we het voor doen! Liefs, BabyDoo

Welkom bij Babydoo.nl! Wij zijn Louis en Deyan, twee beste vrienden die geloven in de kracht van zelfontwikkeling – voor ieder kind. Bij Babydoo.nl stimuleren we kinderen om op hun eigen tempo te gro...