Alles ging goed niks aan te metken
Alles ging goed niks aan te merken
Favoriete winkel voor speaker componenten
Goed assortiment, nette prijzen, fijne interactie met de klantenservice. Enige minpuntje is dat er voor sommige producten weinig tot geen voorraad is.
Alles oké. Snel verzonden.
Ik had een foute onderdeelcode bij de bestelling ingevuld. Direct gemaild en de volgende dag het onderdeel al omgewisseld voor het juiste!
Top service! En snelle verzending😃
Snelle levering, prima producten.
Snel geleverd, prima product.
Prima service en ruim assortiment
Snelle verzending product werkt volgens verwachting
leverig volgens bestelling en prima in orde.
Laura was superaardig, de rest een ramp.
Laura was superaardig, charmant en behulpzaam. Een bekwame en sympathieke contactpersoon voor jullie onderneming!
MAAR:
De bezorging verliep, en verloopt nog steeds, volkomen rampzalig. Jullie hebben voor één bestelling 6 trackingcode's aangemaakt.
Met UPS geen probleem. Maar met DHL een ramp. Als sinds donderdag ontvang ik nu twee keer per dag zes mails met bezorgtijden, die iedere dag opnieuw twee keer niet worden waargemaakt, valse mededelingen dat het al bezorgd IS, valse beloftes dat men NOG een keer langskomt.
In totaal ruim 30 mails. Ik ga nu in het wilde weg een onschuldig iemand slaan.
Van de zes pakketten inmiddels twee op het afhaalpunt (terwijl men vandaag langs zou komen, en ik was de hele dag aanwezig), en vier nog onderweg.
Dit nooit meer. Geef me meer korting en ik rij van Amsterdam naar Groningen op en neer. Of ik zoek een leverancier die UPS gebruikt.
Op dezelfde woensdag uit dezelfde straat 10 artikelen besteld (bij Hypex), was donderdag in huis, met UPS en 1 tracking code.
zelf fout gemaakt, niet geschikte product besteld. woord via klantenservice geïnstrueerd over de juiste product en bestelling weerd gelijk aangepast. TOP DIENST!!!