soundimports.eu/nl- Logo - Reviews

995 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.831 reviews in totaal

soundimports.eu/nl- Logo - Reviews

soundimports.eu/nl

995 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.831 reviews in totaal

De reviews voor soundimports.eu/nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, het brede en gespecialiseerde assortiment met veel producten op voorraad, en de scherpe prijzen. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend beoordeeld en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestellen makkelijk maakt. De klantenservice krijgt veel lof voor de vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en het snel afhandelen van problemen. Ook de communicatie wordt doorgaans gewaardeerd als duidelijk, snel en informatief. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of fouten bij de levering door externe vervoerders. Daarnaast zien sommige klanten ruimte voor verbetering bij de communicatie over voorraadmeldingen en statusupdates.

Reviews voor soundimports.eu/nl

Fast transaction and shipment, good price and no non-sense
Super snel en betrouwbaar geregeld. Top, ga zo door
PD
Paul D.
Snel geleverd ,duidelijke website
Compleet pakket aan produkten voor de zelfbouw, snelle verzending.

Snel geleverd, aanrader!

Mijn 1e bestelling hier, prima bevallen kan ik zeggen: de dag na mijn bestelling het product al binnen. Aanrader!
Snel bezorgd. Duidelijke website
Ruime voorraden (soorten) en vlot geleverd.
EO
Erik O.