soundimports.eu/nl- Logo - Reviews

994 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.832 reviews in totaal

soundimports.eu/nl- Logo - Reviews

soundimports.eu/nl

994 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.832 reviews in totaal

De reviews voor soundimports.eu/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en betrouwbare levering, het brede en diepgaande assortiment, en de scherpe prijzen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, en de communicatie over bestellingen en levertijden is meestal snel en duidelijk. De klantenservice wordt als vriendelijk, professioneel en oplossingsgericht beschreven, waarbij problemen doorgaans snel en klantgericht worden opgelost. Ook de kwaliteit van de geleverde producten wordt vaak geprezen. Sommige klanten ervaren echter af en toe vertragingen en voorraadproblemen. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over verbeterpunten bij de voorraadmeldingen en de communicatie hierover.

Reviews voor soundimports.eu/nl

Pakketje kwijtgeraakt bij de vervoerder. 'k heb nog niets binnen.

Kan geen mening geven omdat mijn pakketje nog niet is bezorgd.
Antwoord van soundimports.eu/nl
Beste klant, bedankt voor deze review. Vervelend dat de vervoerder het pakket kwijtgeraakt heeft. Gelukkig is deze een paar dagen later weer boven water gekomen en bij u bezorgd. Alsnog wel onze excuses voor het ongemak! Hopelijk bent u blij met uw 18W/8531G00 mid-woofer! ^Gijs - SoundImports
DM
Dirk Jan M.
Bijna 6 weken moeten wachten zonder bericht
Antwoord van soundimports.eu/nl
Beste klant, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg vervelend is om bijna zes weken te moeten wachten zonder tussentijdse updates. Helaas kan het soms voorkomen dat een specifiek artikel langere tijd niet op voorraad is, en in dit geval duurde dat inderdaad ongeveer zes weken. Daar kunnen we helaas niet altijd iets aan veranderen. Wel zijn we het met u eens dat we hierover beter hadden kunnen communiceren. Deze feedback hebben we intern besproken en ter compensatie hebben we u een kortingscode van 5% aangeboden. ^Gijs - SoundImports
Ze hebben veel tijd nodig om het label verkeert in te vullen en daardoor ben ik bijna 600 Euro kwijt en geen luidsprekers om naar mijn muziek te luisteren
Antwoord van soundimports.eu/nl
Beste Frank, Onze welgemeende excuses voor deze ongemakkelijke situatie. Helaas heeft ons systeem een label aangemaakt met een ander huisnummer. Waarom dit gebeurd is durven we niet te zeggen. Wij zullen nooit zomaar adresgegevens wijzigen. We zijn inmiddels met u in contact over deze case (ORD182501) en zullen ons best doen voor u om het pakket alsnog te ontvangen. ^Gijs - SoundImports

Slecht gedaan

Wanneer krijg ik mijn geld terug
Antwoord van soundimports.eu/nl
Beste, bedankt voor het plaatsen van de review. Helaas is het oorspronkelijke pakket niet bij u aangekomen. Weet dat wij alleen pakketten versturen naar het door de klant ingevulde adres. Volgens PostNL is het pakket hier dan ook bezorgd, maar helaas dus niet ontvangen. Om de case met u op te lossen hebben we het volledige aankoopbedrag naar u teruggestort. Excuses voor deze situatie. ^ Gijs - SoundImports
Zou de volgende dag geleverd worden, wacht al een week en nog niks weer gehoord of ontvangen. Had het eerder nodig
Antwoord van soundimports.eu/nl
Beste klant, Vedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u het idee had dat uw bestelling vertraagd was. Volgens de trackinginformatie is uw bestelling echter correct geleverd, één dag na het plaatsen van de bestelling. We hebben destijds contact met u opgenomen, maar helaas geen reactie ontvangen. Mocht er toch sprake zijn geweest van vertraging of een ander probleem, dan bieden we hiervoor onze oprechte excuses aan. Neem gerust contact met ons op als we nog iets voor u kunnen betekenen. ^Gijs - SoundImports