Klanten zijn positief over de snelle levering, vriendelijke en behulpzame ondersteuning, en de heldere communicatie rondom bestellingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak gewaardeerd en sommige klanten zijn tevreden over de eenvoudige montage en duidelijke handleidingen. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals vertraagde of foutieve leveringen, trage of ontbrekende reacties van de klantenservice, en wisselende productkwaliteit. Sommige klanten vinden de producten te duur en ervaren onduidelijkheid bij de montage of handleidingen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshosel.nl
Tijdens het vervoer waren er beschadigingen opgetreden en ik heb hier gelijk contact over opgenomen. Ik kreeg heel snel antwoord dat het opgelost zou worden.De beschadigde onderdelen werden een kleine week later netjes bezorgd . Dit is top . Mijn schuurtje staat en ik ben zeer tevreden ermee.
Goede mooie en degelijke loungeset
Goede, mooie en degelijke loungeset. Zelf in elkaar zetten ging prima want meer dan genoeg schroevem en alle boorgaten waren precies goed. Het kón niet misgaan.
Kleur zoals op de foto en fijne (waterdichte) kussens.
Alleen de levertojd was een minpuntje. Duurde bijna 2 weken ipv max 5 dagen.
goede morgen toen ik de doos los maakte dacht ik waar ben ik aan begonnen maar toen de tekening gepakt en alles was netjes gemerkt stuk voor stuk alles in elkaar gezet en toen werd het steeds steviger .. ziet er net jes uit ben er zeker tevreden mee
b.mulder
Snelle reactie op mijn mailtjes
Ik vond dat ze snel reageerden op mijn mail met mijn vraag wanneer mijn zonneluifel nou eindelijk zou komen
Helaas na 1,5 maand nog steeds geen zonneluifel gekregen
Na mijn berichten of ik deze kon annuleren kreeg ik binnen een paar dagen ook mijn geld terug gestort .
Dus wel tevreden over de service .
Helaas zelf om een orderbevestiging moeten vragen.
Levertijd was langer dan normaal, ook weer zelf om een alternatief moeten vragen. Verrekening prijsverschil erg laat verzonden, bijna dubbele levering gehad.
Levering zonder transportschade ontvangen.
Snelle verzending. Door een fout bij DPD kwam slechts een deel van de bestelling aan, maar na contact met de klantenservice werd dit heel vlug opgelost. Product ook van goede kwaliteit.
Bijzonder correct en commercieel bedrijf. Ik bestelde een bladkorf van 800 liter en kreeg er eentje van 450 liter in een andere kleur, na contact besloot men -gezien het artikel niet meer leverbaar was- om er een tweede kleine te sturen als commerciële tegemoetkoming tot tevredenheid van de klant. Ergo, bij problemen met een levering neemt men zijn verantwoordelijkheid tegenover de klant en zo moet het.
Het bestelde product is zoals omschreven en voldoet aan de verwachting zeer tevreden. De levering liet door de transportfirma een week op zich wachten na een T&T ontvangen te hebben.
Zeer slechte tent. Een aantal buizen zijn niet genummerd en het metalen veertje ,ik weet niet hoe ik het anders kan omschrijven , wat in de andere buis klikt zaten bij veel buizen er slecht in. Ik heb de tent niet gebruikt en voor mij mag hij rechtstreeks in de container.
Slechte kwaliteit en eens maar nooit meer.
Ik ben normaal gesproken altijd positief omdat een klacht een kans betekent maar over dit waardeloze product kan ik niet positief zijn.
Antwoord van hosel.nl
Beste klant,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat de tent niet aan uw verwachtingen voldeed.
Uw beschrijving herkennen wij niet uit onze reguliere ervaringen met dit product; we verkopen deze tenten in grote aantallen en ontvangen hierover normaal gesproken geen vergelijkbare meldingen. Dat neemt uiteraard niet weg dat er in een enkel geval iets mis kan zijn met een exemplaar.
Jammer genoeg heeft u vooraf geen contact met onze klantenservice opgenomen. We hadden graag samen met u gekeken naar een passende oplossing, bijvoorbeeld wanneer er onderdelen ontbraken of niet in orde waren.
Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen, dan helpen wij u uiteraard graag verder om dit netjes op te lossen.
producten zoals beschreven en een snelle levering van de goederen. Sommige producten zijn stevig geprijsd ten opzichte van andere concurrenten.
Super vanaf bestelling tot en met het produkt
Alles gegaan zoals het hoort, snel en goed afgeleverd, en het produkt voldoet volledig aan de verwachting
Duidelijke web site en snelle levering . Goede informatie wanneer u bestelling verzonden is.
Vlotte correcte afhandeling.
Bij deze levering kon niets verbeterd worden.
Ik ben zeer tevreden
Snelle service, nette verpakking, goede communicatie, prima prijzen. Ik ben een tevreden klant, die zeker terug zal keren.
Goeie service
Mijn bestelling voldeed niet aan mijn verwachting.
Zonder problemen kon ik het artikel afgeven, omdat ik dichtbij woon.
Ik ben vriendelijk en netjes geholpen.
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf! Mijn oorspronkelijke bestelling was niet meer op voorraad, maar ik kreeg direct een paar goede alternatieven aangeboden. Eén daarvan paste helemaal bij mijn smaak, en ik kreeg hem zelfs met een mooie korting.
Toen bij levering de adapter van de LED-strip verbogen bleek te zijn, werd dit netjes opgelost — ik kreeg zonder gedoe een nieuwe toegestuurd.
Vriendelijke, correcte service en duidelijke communicatie — echt een aanrader!
levering
de levering werd aangegeven als "Geleverd door een DPD chauffeur in een Pickup parcelshop". Echter de goederen werden afgeleverd bij enkele buren verderop in de straat wat zeker niet de bedoeling was.
Lang geduurd maar toch gekregen.
Helaas eerste zending misgegaan maar toch mijn set mogen ontvangen. Hartelijk bedankt.
Beschadigde stoelpoten, na melding met foto, binnen een paar dagen nieuwe opgestuurd gekregen