Klanten waarderen vooral de snelle en stipte levering, evenals de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. De prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als gunstig ervaren en de productkwaliteit wordt regelmatig geprezen. Problemen met bestellingen of producten worden vaak snel en correct opgelost. Toch ervaren klanten ook regelmatig vertragingen of fouten bij de levering door transporteurs. De productkwaliteit krijgt soms kritiek, met opmerkingen over materialen of afwerking, vooral bij lagere prijzen. Daarnaast wordt de handleiding vaak als onduidelijk of onvoldoende ervaren, wat tot frustratie leidt. Ook komt het voor dat de opvolging bij problemen als traag of onvoldoende wordt beoordeeld.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshosel.nl
Goede mooie en degelijke loungeset
Goede, mooie en degelijke loungeset. Zelf in elkaar zetten ging prima want meer dan genoeg schroevem en alle boorgaten waren precies goed. Het kón niet misgaan.
Kleur zoals op de foto en fijne (waterdichte) kussens.
Alleen de levertojd was een minpuntje. Duurde bijna 2 weken ipv max 5 dagen.
goede morgen toen ik de doos los maakte dacht ik waar ben ik aan begonnen maar toen de tekening gepakt en alles was netjes gemerkt stuk voor stuk alles in elkaar gezet en toen werd het steeds steviger .. ziet er net jes uit ben er zeker tevreden mee
b.mulder
Helaas zelf om een orderbevestiging moeten vragen.
Levertijd was langer dan normaal, ook weer zelf om een alternatief moeten vragen. Verrekening prijsverschil erg laat verzonden, bijna dubbele levering gehad.
Levering zonder transportschade ontvangen.
Bijzonder correct en commercieel bedrijf. Ik bestelde een bladkorf van 800 liter en kreeg er eentje van 450 liter in een andere kleur, na contact besloot men -gezien het artikel niet meer leverbaar was- om er een tweede kleine te sturen als commerciële tegemoetkoming tot tevredenheid van de klant. Ergo, bij problemen met een levering neemt men zijn verantwoordelijkheid tegenover de klant en zo moet het.
Het bestelde product is zoals omschreven en voldoet aan de verwachting zeer tevreden. De levering liet door de transportfirma een week op zich wachten na een T&T ontvangen te hebben.
Goeie service
Mijn bestelling voldeed niet aan mijn verwachting.
Zonder problemen kon ik het artikel afgeven, omdat ik dichtbij woon.
Ik ben vriendelijk en netjes geholpen.
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf! Mijn oorspronkelijke bestelling was niet meer op voorraad, maar ik kreeg direct een paar goede alternatieven aangeboden. Eén daarvan paste helemaal bij mijn smaak, en ik kreeg hem zelfs met een mooie korting.
Toen bij levering de adapter van de LED-strip verbogen bleek te zijn, werd dit netjes opgelost — ik kreeg zonder gedoe een nieuwe toegestuurd.
Vriendelijke, correcte service en duidelijke communicatie — echt een aanrader!
levering
de levering werd aangegeven als "Geleverd door een DPD chauffeur in een Pickup parcelshop". Echter de goederen werden afgeleverd bij enkele buren verderop in de straat wat zeker niet de bedoeling was.
We hadden een biertafel besteld en deze was verzonden en nooit bij ons aangekomen (kwijtgeraakt bij DPD). Na telefonisch contact is een nieuwe biertafel naar ons gestuurd en deze werd binnen een dag geleverd (kosteloos). Super service. Dankjewel Hosel
Prima product start geweldig goed loopt goed.
Prima product start geweldig goed.
Loopt zeer regelmatig door 4 takt motor.
Stop knop bij handvat heb ik een extra vergrendeling op gemaakt om ongewild uitschakelen tegen te gaan.
Geen op of aanmerkingen.
Het was er redelijk snel..
Het was er redelijk snel maar er zit een beugeltje bij die eigenlijk nerges echt goed past. En er zat een beschadiging op het houtwerk
Kan het niet beoordelen. De rolsteiger is via DPD kwijtgeraakt!!! Wacht op verdere afhandeling door DPD en de handelsonderneming waarbij ik de steiger gekocht heb. Beoordeling dus later!!
Mooi bankje, maar levensduur? Vlechtwerk in de rugleuning blijkt kunststof; we hadden ijzer verwacht.
Nederlandse beschrijving in handleiding was makkelijker geweest. Je moet het nu hebben van plaatjes kijken.
Goed product voor die prijs.
1 pakket was niet geleverd, maar is snel na geleverd.
Perfecte klantenservice, reageren snel en correct.
Berging voor in de tuin.
Goed en binnen de aangegeven tijd geleverd
Beschrijving is slecht. Detailfoto voor in elkaar zetten graag groter. Is ontzettend slecht te zien.
Huisje zelf verder prima
De kwaliteit is gemiddeld. De hars druipt van de wanden op je hoofd als honing. De kachel is te zwak voor zo'n ruimte. Naar mijn mening zou 7 kW voldoende zijn voor dit type sauna. De kwaliteit van de schroeven is verschrikkelijk; de goedkoopste schroeven krijg je na één keer vastdraaien waarschijnlijk niet meer los. Zeer lange levertijden.
Antwoord van hosel.nl
Goedemorgen,
Jammer dat u niet tevreden bent. Ik heb teruggekeken of wij hierover een mail van u hebben gehad, maar kan niets vinden. Uiteraard had u hierover contact met ons op mogen nemen.
Grotere pakketten langere levertijd
Zou prettig zijn om bij het bestellen al te weten dat de levertijd van grote pakketten langer is dan op de website vermeld staat ivm logistiek.
Beschrijving montage is beperkt/
na mis communicatie toch nieuw onderdeel gekregen
na mis communicatie waarbij de "gebruiks sporen" van een nieuw product , niet serieus genomen werden maar na nogmaals uitgelegd te hebben toch actie werd ondernomen hebben we toch een nieuw vervangend onderdeel teogestuurd