hosel.nl

526 reviews in totaal   309 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, vriendelijke en behulpzame ondersteuning, en de heldere communicatie rondom bestellingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak gewaardeerd en sommige klanten zijn tevreden over de eenvoudige montage en duidelijke handleidingen. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals vertraagde of foutieve leveringen, trage of ontbrekende reacties van de klantenservice, en wisselende productkwaliteit. Sommige klanten vinden de producten te duur en ervaren onduidelijkheid bij de montage of handleidingen.

Reviewshosel.nl

Mooi optijd alle delen zaten erbij ..Hier en daar wel een krasje door het vervoer …veder oké..dank je

Mooi optijd alle delen zaten erbij ..Hier en daar wel een krasje door
Snel en netjes geleverd voldoet aan de verwachtingen
Alles is netjes geleverd en afgehandeld.
Door de support super vriendelijk geholpen
J L
johan l.
Alles liep vlot en goed dus weet ik niet wat er verder verbeterd moet worden

Communicatie allesbehalve vlot.

Het gekozen kleur was helaas niet voorhanden zo brieft men twee dagen na bestelling. Geen probleem, ik geef een ander kleur door. Ik vraag of levering voor vaderdag haalbaar is. Men bevestigt. Enkele dagen later nog geen levering. Ik doe opnieuw navraag, geen enkele reactie meer en levering twee dagen na vaderdag. Spijtig.
Bij problemen reageert de klanten support keurig en adequaat.
We hadden een biertafel besteld en deze was verzonden en nooit bij ons aangekomen (kwijtgeraakt bij DPD). Na telefonisch contact is een nieuwe biertafel naar ons gestuurd en deze werd binnen een dag geleverd (kosteloos). Super service. Dankjewel Hosel

Prima product start geweldig goed loopt goed.

Prima product start geweldig goed. Loopt zeer regelmatig door 4 takt motor. Stop knop bij handvat heb ik een extra vergrendeling op gemaakt om ongewild uitschakelen tegen te gaan. Geen op of aanmerkingen.
prima alles vlgs afspraak
E V
emiel v.
Heb mijn arm geforceerd door kruiwagen in elkaar te zetten ,gaten kwamen niet overee!n en nog geen beetje!
Voldoet. Is conform verwachting.
goed verpakt maar moet nog in elkaar zetten reden veel te warm nu

Het was er redelijk snel..

Het was er redelijk snel maar er zit een beugeltje bij die eigenlijk nerges echt goed past. En er zat een beschadiging op het houtwerk
Tot heel goed
Kan het niet beoordelen. De rolsteiger is via DPD kwijtgeraakt!!! Wacht op verdere afhandeling door DPD en de handelsonderneming waarbij ik de steiger gekocht heb. Beoordeling dus later!!