EcoTools.nl

12.103 reviews in totaal   4.496 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.496 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de verhouding tussen prijs en kwaliteit, die als eerlijk, scherp en concurrerend wordt ervaren. De bezorging wordt vaak als snel en punctueel ervaren. Het brede assortiment wordt gewaardeerd en klanten vinden meestal wat ze zoeken. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht gezien. De webshop wordt vaak als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. Producten worden doorgaans netjes en stevig verpakt. Retouren en klachten worden doorgaans snel en soepel opgelost zonder gedoe, wat door klanten erg wordt gewaardeerd. Enkele klanten noemen vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen omtrent onvriendelijkheid of trage reacties van de klantenservice. Er zijn klachten over de zoekfunctie en informatievoorziening van de webshop. Sommigen vinden de verpakking te groot, met te veel plastic of niet goed afgesloten. Ook spreken enkelen een wens voor uitbreiding van het assortiment uit.

ReviewsEcoTools.nl

B N
Bert N.
Assen Nederland
Materialen zijn goed, Alleen als ik aangeef dat het pakje achter het huis neergezet kan worden als er niemand thuis is,en dat ik alsnog naar de stad moet op hem ophalen,omdat post.nl hem niet heeft neergezet vindt ik slecht. En dat ik jullie daar een bericht over heb gestuurd en geen antwoord op gekregen heb vind ik heel jammer. Jullie moeten eeen keer ophouden met een handtekening zetten voor het pakketje. Ik laat het op eigen risico neerzetten. Ik begrijp dat het probleem bij post.NL ligt, Maar als jullie het op de doos zetten kan er toch niks mis gaan.

Top service

De freesjes zijn van een uitstekende kwaliteit en een nette prijs, en doen daardoor niet onder voor die van gevestigde merken. Ook de gekochte zwenkwielen zijn van een uitstekende kwaliteit en voor een prijs waarvoor je ze bij geen enkele andere 'vakhandel' vindt. Verder werd een tijdens het transport gescheurde fles houtlijm dezelfde dag nog vervangen/verstuurd, zonder moeilijke (schuld-)vragen of discussie wie hier nu verantwoordelijk voor is. Top service!
Ecotools heeft een opvallend heldere site, eenvoudig ingericht met scherp geprijsde producten. Wat me bijna verdacht voorkwam en me deed twijfelen of het product wel overeen zou komen met de getoonde afbeelding. Maar er werd prompt geleverd. En de bestelde producten zijn van uitstekende kwaliteit. Vandaar een gerechtvaardigd vijf sterren score.
na bij mij nog een vraagteken te heben over een product informatie ingewonnen door telefonisch contact, keurig en vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met ook nog andere alternatieven voorstellen gedaan en besproken en daarna geen vragen meer, alles was duidelijk en naar wens beantwoord, de ontvangen gereedschappen zoals beschreven zeer netjes verpakt en geleverd
Zaagblad voor mijn afkortzaag besteld.Moet 'm nog installen, maar zal vast goedkomen. Een dingetje echter. Verpakking zaagblad: 24x24x1.5 cm. Doos waar ie in vervoerd wordt: ca 40x30x20cm met een hele berg plastic/lucht zakjes! Come on he....Dat is erg weinig ECO... Ook voor de vervoerder lijkt me niet efficient. Wellicht een puntje van aandacht. (Is trouwens niet het gekste wat ik heb meegemaakt. Ooit eens zo'n doos omtvangen met daarin 1 A4tje met een licentiecode!! En dan nog verkreukeld ook! :D)
⭐⭐⭐⭐☆ (4/5) Wij zijn over het algemeen tevreden over de producten van Ecotools. De kwaliteit is goed en de producten doen wat ze moeten doen. Voor gebruiksartikelen vinden wij de prijs echter wel op het randje van acceptabel. Op dit moment is de prijs-kwaliteitverhouding nog in balans, maar als de prijzen verder stijgen, wordt het voor ons minder interessant om hier te blijven bestellen. Daarnaast vinden wij dat de levertijden in deze tijd echt sneller zouden moeten kunnen. Zeker bij gebruiksartikelen verwacht je een vlotte levering. Al met al prima producten, maar er is nog ruimte voor verbetering op het gebied van prijsstelling en levertijd.

Blij met EcoTools

Een paar keer per jaar kopen we in bij Eco tools en dat zijn voornamelijk aanvullingen. Schuur papier in verschillende maten, bits, verschillende boortjes of boren, zaagjes voor de decoupeerzaag, cirkelzaag, reciprozaag, slijpschijven en meer. Allemaal goede kwaliteit en ook niet duur. Meestal binnen enkele dagen in huis. Op een schaal van 1 tot 10 geven we Eco Tools een 11. Ga zo door!
Geen handtekening meer vragen voor ontvangst, want dat is voor vele, zeker de alleenstaande werkmannen niet te doen, in de regel zijn ze aan het werk overdag, dus kunnen het pakketje zelf niet in ontvangst nemen, en niet een ieder heeft hulpgrage buurtjes, dus dan wordt het pakketje niet afgeleverd en dan kan ie dat later in zijn spaarzame vrije tijd het pakketje elders ophalen en daar dat zit de harde werker niet op te wachten natuurlijk 😕
Product doet wat wordt beloofd, snelle levering. De bijzondere diep blauw/grijze kleur van het buiten kunststof van mijn 26 jaar VolvoXC70 kwam weer terug. Klein nadeel is is dat de stukjes waar de bumper echt was geraakt en licht is vervormd wel weer beter zichtbaar werden

De voorraadaanduiding op de site klopte niet

Op de website stond dat het door mij bestelde en betaalde artikel op voorraad was. Dit bleek niet zo te zijn, dus daar werd ik kort na de bestelling over gebeld. De voorraadaanduiding werd vervolgens direct aangepast op de website, en het teveel betaalde bedrag werd binnen enkele dagen gecrediteerd en het alternatieve product werd snel toegestuurd. Al me al een goede service.

De freesjes zijn zeergoed alleen de lager zeer slecht. …

De freesjes zijn zeergoed alleen de lagertjes van mijn bestelde kanten frees zeer slecht , ze gaan los vallen er dan af. Had gelukkig nog een zet frezen liggen van de lidl daar zat er 1 bij met het zelfde maat lager. Deze over geplaatst deze lagertjes zijn stukken beter, dus als u wat besteld bestel er ook wat passende lagertjes bij.
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle service . Mijns inziens kan de verpakking beter zodat er minder afval is voor het milieu. Ik had een Cirkelzaagblad van 210 mm en die zat in een behoorlijke doos met veel bubbel plastic. Nu weet ik dat dit waarschijnlijk gedaan is voor de veiligheid, maar kan mijns inziens een stuk minder.
Nette en overzichtelijke site, spullen netjes en correct verzonden en snel in huis. Wat ik jammer vindt is dat de bezorgkosten bij Post NL €6,95 bedragen en Ecotools hierover nog BTW rekent. Dit wordt nergens gecommuniceerd en zie je pas bij het afrekenen. Hierover gebeld met klantenservice en antwoord medewerker is heel bot dat jullie dit wettelijk mogen . Communicatie vooraf hierover zou netter zijn.
Bestelling gedaan en geleverd gekregen, niets op aan te merken qua snelheid en verpakking. Maar de bestelling was niet compleet! Mailtje gestuurd naar klantenservice en binnen 24uur hadden ze wat ik niet ontvangen had opgestuurd inclusief een kleine attentie!!! Van dergelijke contacten en oplossingen wordt ik blij van 👍 TOP service!!!

Website is snel en overzichtelijk, levering zeer vlot en scherpe prijzen.

Website is snel en overzichtelijk, prijzen zijn heel scherp. Zo laag dat ik het bijna te mooi om waar te zijn vind haha. Levering was ook lekker vlot. Verbeterpunt: de merknamen van bijvoorbeeld schroeven vermelden op de product pagina's? Dat maakt het gemakkelijker om later iets terug te kunnen vinden. Nu staat alles er als 'merkloos' op.
Ik bestel regelmatig bij ecotools. Deze week heb ik een paar duizend schroeven gekocht van verschillende lengte en dikte. De kwaliteit is goed en de prijs gunstig. De communicatie rondom de verzending is goed maar niet overdreven, precies goed. Spullen waren keurig verpakt met heel weinig gebruik van plastic opvulmiddelen.

Super prijzen, geweldig assortiment!

Geweldige winkel! Ik bestel hier regelmatig schuurpapier en ook machines. De producten zijn altijd van uitstekende kwaliteit en de levering is super-snel — alles komt precies op tijd aan. Van harte aanbevolen!
Ik de bestelling poetsdoeken en schoonmaak doeken snel ontvangen keurig en keurig op maat verpakt . Ik ben zeer tevreden over de poetsdoeken in een stevige doos en topkwaliteit doeken . Nemen goed olie en vet op en gebruik om schoon te maken van onderdelen!

scherp geprijsde schroeven en zaagbladen!

scherp geprijsde schroeven (van goede kwaliteit) en prima zaagbladen voor een mooi prijsje, in mijn makita cirkelzagen en dewalt afkortzaag zitten al jaren zaagbladen van Ecotools!
Al jaren bekend met Ecotools. Goeie webshop, kwaliteit en top prijsniveau. Zou een korte tijd na bestellen nog artikelen willen kunnen toevoegen. Ik heb dat bij andere webshoptwel eens gezien, werkt super. Succes.