EcoTools.nl- Logo - Reviews

EcoTools.nl

5.663 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.238 reviews in totaal

EcoTools.nl- Logo - Reviews

EcoTools.nl

De reviews voor EcoTools.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de betaalbaarheid van de producten. Het brede assortiment, de goede voorraad en de duidelijke, gebruiksvriendelijke website worden gewaardeerd. Ook de klantenservice en het personeel worden als vriendelijk, behulpzaam en deskundig ervaren. Daarnaast waarderen klanten dat producten goed verpakt zijn. Aan de andere kant ervaren klanten soms vertragingen of problemen met de bezorgdienst en zijn er klachten over hoge verzendkosten of extra toeslagen bij kleine bestellingen. Sommige klanten vinden de dozen te groot en maken zich zorgen over het overmatige gebruik van plastic. Daarnaast zijn er opmerkingen over de indeling van de website en het bestelproces.

Reviews voor ecotools.nl

Betaalbaar en over het algemeen goede materialen / gereedschap voor het geld. Alleen zouden ze iets duidelijker moeten zijn over de levertijden. Ze zouden eigenlijk een andere beleid moeten voeren betreffende het verzenden. Zo iets van: de materialen worden binnen 3 werkdagen VERSTUURD. bij spoed wordt er 10% extra in rekening gebracht. maar dit zou eigenlijk voor alle webshops moeten gelden.

Super service zonder kleine lettertjes.

Ik had wat besteld wat na levering bleek dat het de verkeerde afmeting had. Ik belde en had bijna direct iemand aan de lijn (dat maak je niet meer mee tegenwoordig). Zaak uitgelegd en zonder moeilijk te doen kreeg ik de juiste maat toegezonden. Geen extra verzendkosten, niks. En al na twee dagen binnen. Super service!

Correct

Zoals gebruikelijk, 'gewoon' correct'. Puntjes voor aanscherping: Verpakking op maat ipv een grote "rammeldoos" en beter sluiten. Bij het ophalen vielen de kleine delen eruit (kan dus ook tijdens vervoer) Grens van € 100 voor verzendkosten geeft een gevoelde prijsstijging van 7% op 'kleine' bestellingen, waarmee EcoTools prijstechnisch minder interessant wordt
Het bestellen en contact met ecotools is goed. Alleen het leveren is een ander verhaal. Op werkdagen besteld binnen een dag verzonden lukt niet altijd. Ook de bezorging door postnl is niet zoals het hoort. Je moet er voor tekenen , maar dat doet de bezorger zelf waardoor er pakketjes zoek raken. Hier kan ecotools weinig aan doen alleen maar melden bij postnl.
Alles wat ik tot nu tot heb besteld is in perfecte staat en voor absoluut een goede prijs. Ik heb nog geen tekortkomingen kunnen ontdekken. Begonnen met een bovenfrees en om een beetje de slag te pakken te krijgen wat freesjes in verschillende maten gezocht en gevonden! Keurig in een stevig doosje met alle informatie die nodig is, om later bij te bestellen.

Gewoon goed

De service bij Ecotools is uitstekend. Bestelde artikelen worden uitstekend verpakt en vaan binnen 24 uur geleverd. De artikelen zelf zijn waar naar hun geld. Zoals Ecotools het zelf zegt, gewoon goed.
de goederen zijn over het algemeen goed de prijzen daar is ook niks mis mee , alleen begind het er steeds meer op te lijken dat de verzendkosten een verdien model begint te worden in 2 jaar tijd zijn de kosten voor gratis verzending van 39 naar 99 euro gegaan echt een bizarre stijging , dat is de reden dat ik bijna geen spullen meer bestel want dan is het voor mij bijna niet meer interessant , als ik ergens anders spullen bestel wordt het gratis geleverd
Antwoord van EcoTools.nl
Beste Matthijs, Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten en prijzen. Dat waarderen we. Het verhogen van de drempel voor gratis verzending doen we niet om eraan te verdienen, maar omdat onze kosten voor transport en handling de afgelopen jaren flink zijn gestegen. Denk aan hogere tarieven van vervoerders en verpakkingskosten. Hierdoor houden onze productprijzen juist zo scherp mogelijk, en kiezen er daarom voor om een groter deel van die kosten in de verzenddrempel te verwerken. We begrijpen dat dit het voor kleinere bestellingen minder aantrekkelijk maakt. - Guus

Vroeger was alles beter!!

In de periode dat ik kennismaakte met Ecotools, kon je er nog naar toe en iets kopen. Later moest het allemaal van te voren besteld worden en kon je het een paar uur later afhalen en nu moet je minimaal voor € 30 bestellen, anders heb je ook een toeslag te pakken. Als gelegenheidsgebruiker ben ik daar niet blij mee. Ik snap wel de achtergrond, maar toch vind ik jammer dat het zo moet. Andere bedrijven in dezelfde sector kennen dat niet. Het is dat jullie zo relatief dichtbij zitten en op het gebied van freesjes goed gesorteerd zijn, anders bestelde ik niet meer.
Antwoord van EcoTools.nl
Beste Ad, vroeger toen was geluk inderdaad nog heel gewoon. De benoemde keuzes zijn gemaakt in het voordeel van het merendeel van onze klanten. Allereerst vertraagden showroom bestelling onze logistieke operatie dusdanig dat klanten soms langer op hun bestelling moeten wachten. Daarnaast rekenen we voor orders kleiner dan €30,- een toeslag zodat we ondanks de vaste kosten voor kleine bestellingen, onze productprijzen toch laag kunnen houden. Iets meer bestellen, loont dus voor iedereen. - Stephan

Metaalfrees en Houtfrees

Ik heb de metaalfrees gebruikt en vond deze van goede kwaliteit.Ik zal in de toekomst weer iets bestellen.Over de twee anderen artikel was ik mij niet bewust,dat zij alleen voor hout gebruikt mogen worden.Nu weet ik,dat een geel gekleurde artikel alleen voor hout is,en niet voor metaal.

Goed simpel en lekker snel geleverd

Uitzoeken op website was eenvoudig. Levering ging ook lekker vlot, zat keurig verpakt dus ik ben tevreden. Kwaliteit van de freesjes moet ik nog wel testen maar dat zal vast ook wel goed zitten vermoed ik zo maar

Prima gereedschappen voor een goede prijs.

Iets meer duidelijkheid over het type frees; een kwartrondfrees is in mijn beleving gelijk aan een afrondfrees. Blijkt er een kleiner lagertje op te zitten, waardoor je een lelijke rand krijgt bij je afronding. Dus let op de tekening.

Echt héél veel lagere prijzen dan in de winkel, goede prodecten en een groot assortiment

Echt héél veel lagere prijzen dan in de winkel voor vergelijkbare producten. De dag na online bestelling verzonden en de dag nadien (op tijd) door PostNL afgeleverd ondanks de drukke decemberperiode. Duidelijke website met een groot assortiment en een heel snelle reactie van Albert van Kuijk op een per email aan Klantenservice gestelde vraag. Perfect!
WB
wilto B.
kwaliteit van de produkten in het assortiment is uitstekend, en tot op heden altijd snel geleverd. ik heb voor zover geen aanbevelingen wat beter zou kunnen.

De meeste producten zijn goed.

De schroeven zijn goed ook de Rvs schroeven ze breken niet snel. De multitool zagen zijn helaas snel bot vind ik. De levering is snel met goede communicatie.
Bestelde materialen zijn goed. Snelle levering. Het zou mooi zijn als je kon kiezen welke bezorger komt afleveren. Post NL werkt niet bij ons in de omgeving.
Ik ben zeer zeker tevreden het min puntje bij een kleine bestelling dat je bij moet betalen,is begrijpelijk maar geef het aan voor dat de bestelling plaats heeft gevonden nu betaal ik een klein bedrag terwijl ik iets kleins er bij had besteld deze kosten niet gehad
Antwoord van EcoTools.nl
Hi Rudi, Bedankt voor je beoordeling. In de winkelwagen geven we duidelijk aan dat er een kleine ordertoeslag gerekend wordt over bestellingen onder de € 30,- ex btw. Deze toeslag wordt ook bij het subtotaal opgeteld. - Guus
wat ik super fijn vind is dat als er iets is je kan bellen en dan een méns aan de telefoon krijgt die het gewoon voor je oplost! verder noem ik een vlotte service en nette kwaliteit voor een lage prijs.. wat beter kan is minder plastic verpakkingen: een steeksleutel hoeft écht niet nog los in een plastic zakje van mij. verder mijn favoriete gereedschapszaak. oja en mogen platte kwasten in het assortiment?

HM Prof zaagbladen

Onlangs heb ik zaagbladen besteld van het merk HM, en ik moet zeggen: ik ben aangenaam verrast. Vanaf het moment van bestellen tot het gebruik van de zaagbladen verliep alles vlekkeloos. De levering was razendsnel – alsof ze wisten dat ik stond te popelen om aan de slag te gaan. Wat me vooral opviel was de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je merkt meteen dat HM niet bezuinigt op kwaliteit, terwijl de prijs juist heel vriendelijk blijft. De zaagbladen doen precies wat ze moeten doen: strak, krachtig en duurzaam zagen zonder gedoe. Als klusser die houdt van efficiëntie en betrouwbaarheid, ben ik echt blij met deze aankoop. HM heeft mijn vertrouwen gewonnen – en ik weet nu al waar ik mijn volgende bestelling ga plaatsen, natuurlijk bij EcoTools Kortom: topservice, topkwaliteit, en een tevreden klant erbij!
Er zijn geen verbeteringen alles was snel en perfect geregeld alleen heb ik nog geen pakket ontvangen omdat de deur van de pakketautomaat bij de Gamma Hoofddorp niet duidelijk open is gegaan. Ben met post nl bezig dit op te lossen maar tot heden nog geen reactie gehad helaas
PB
Peter B.

Groot assottiment met een goede lage prijs

Ik had nog nooit van jullie gehoord. Maar door goed te googlen ben ik jullie tegen gekomen. Door jullie assortiment te gaan de producten stonden mij direct aan en de prijs helemaal. De volgende keer kijk ik eerst bij ecotools. Groot assortiment en een goede prijs