EcoTools.nl

11.717 reviews in totaal   4.942 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de gunstige prijsstelling en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De hoge kwaliteit van de producten en materialen wordt gewaardeerd. Ook de klantenservice wordt vaak als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren. Het brede en ruime assortiment valt in de smaak en de website wordt meestal als duidelijk en overzichtelijk gezien. Daarnaast krijgt de nette en stevige verpakking positieve opmerkingen. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen en problemen met PostNL. De kleine ordertoeslag en recente prijsstijgingen worden als negatief ervaren, evenals onduidelijke of hoge verzendkosten, vooral bij kleinere bestellingen. Er zijn soms klachten over bot of onpersoonlijk contact met de klantenservice. Sommige artikelen zijn niet op voorraad of ontbreken in het assortiment. Op de website zijn producten soms moeilijk vindbaar en pop-ups worden als hinderlijk ervaren. Ten slotte wordt de verpakking regelmatig als te groot of milieuonvriendelijk genoemd.

ReviewsEcoTools.nl

Bestelling snel geleverd , ook de nevering ivm een verkeerd artikel wordt snel afgehandeld. Geen gedoe met retour sturen vh verkeerd geleverde artikel. Super afgehandeld
Wat meer info geven als er vertraging op treedt. Dat kan gebeuren, maar nu duurde het ruim 10 dagen en een paar telefoontjes gepleegd te hebben voordat de order werd verstuurd. Wachten op 2 bestelde artikelen.

Slechte bezorging en klantcontact

Betaald voor pakketbezorging, werd met brievenbuspost bezorgd. Brievenbuspost mag er 7 dagen over doen... en dat deed het dus ook. Pakketpost is volgende dag in huis... dus ik baalde. Contact gezocht, dan chat je eerst met de AI... die foutieve info geeft: wij versturen nooit met brievenbuspost. Daarna vraag doorgezet naar medewerker die niet online blijkt te zijn. Na 2 dagen een mail met antwoord van medewerkers, volgens hem is het voordeel van brievenbuspost dat je niet thuis hoeft te blijven. De AI had gaf nog inhoudelijk info, foutief maar met inhoud.. wat moet ik met het antwoord van de medewerker. Ik betaal geen 7 euro voor brievenbuspost als ik mijn bestelling zsm nodig heb.

Antwoord van EcoTools.nl

Beste Nancy, bedankt voor je beoordeling. Het spijt me om te horen dat je pakketje er zo lang over heeft gedaan, we hebben hem namelijk wel snel kunnen verwerken voor je. Ik geef je review door aan de klantenservice zodat we de afhandeling in de toekomst kunnen verbeteren, zowel de medewerker als onze automatische behandeling via AI. - Jelle
Prijs/kwaliteit is super! Actie met zaagbladen 2+1 gratis was me niet helemaal duidelijk bestel ik er twee moet ik die eerder ook in mijn winkelwagen doen. Bel ik op zeggen dat ik dat had moeten doen ipv we doen hem bij de volgende bestelling erbij… erg jammer
Alles wat ik tot nu tot heb besteld is in perfecte staat en voor absoluut een goede prijs. Ik heb nog geen tekortkomingen kunnen ontdekken. Begonnen met een bovenfrees en om een beetje de slag te pakken te krijgen wat freesjes in verschillende maten gezocht en gevonden! Keurig in een stevig doosje met alle informatie die nodig is, om later bij te bestellen.
Privéprofiel

Goed spul, maar slechte verpakking en stom kado

De artikelen zijn van goede kwaliteit, maar ze zaten bijna helemaal los in een gigantische, veel te grote doos die niet goed was dichtgeplakt. De boren staken door de spleten van de doos heen omdat ze uit hun plastic zakje waren gekomen. Er zat een kadootje bij... Een voetbal die nog moet worden opgeblazen met een speciaal ventiel dat er NIET bij zat.

Antwoord van EcoTools.nl

Beste Leon, bedankt voor je beoordeling, en vervelend om te horen dat niet alles helemaal naar wens was. Ik ben het met je eens dat de verpakking van deze artikelen een stuk beter kon, ik geef deze foto's door aan de magazijnmanager zodat de orderpickers weer even wat scherper hierop kunnen letten. Wat betreft de voetbal, jammer om te horen dat je niet over het ventiel beschikt om deze op te blazen. Wij beschikken helaas niet over de passende ventielen, dus we kunnen je hier ook niet mee helpen. - Jelle
Gemak van bestellen prima, bezorgdienst post NL drama, zonder het bij het afgesproken afleveradres aan te bieden meteen naar het afhaalpunt, daar pas na twee dagen aangekomen, heel vreemd

Vlotte levering

Ik had een artikel besteld wat lekker vlot geleverd werd en was goed verpakt, dus goede service. De site zelf is lastig om iets te vinden met popups met reclame is lastige zoekfuncties.

Gewoon goed

De service bij Ecotools is uitstekend. Bestelde artikelen worden uitstekend verpakt en vaan binnen 24 uur geleverd. De artikelen zelf zijn waar naar hun geld. Zoals Ecotools het zelf zegt, gewoon goed.

Ik ben kunstenaar en ondernemer zzp.

Ik ben o bijna vanaf de oprichting van ECOTOOLS klant naar volle tevredenheid. Assortiment, prijs en kwaliteit zijn goed. Het bestelde komt ook snel.
Erg aardige en meedenkende man in de winkel die de bestelling afgeeft. Het blijft vervelend dat je in de winkel geen spullen kan kopen, je moet vooraf bestellen.
Als je wat besteld hebt en je gaat het afhalen ligt het klaar en wordt altijd heel vriendelijk geholpen. Dat noemen ze klanten binding 👌👍🏼😍
Duidelijke webshop, prijs kwaliteit zeer goed, kleine hoeveelheid (bv 1 stuk) geen probleem en snelle levering. Een verademing on webshopland

Value for money.

Hele plaatje klopte van bestelling tot levering, van informatie tot de verwachte kwaliteit van de producten. En nog tegen een prima prijs ook. Value for money.
P S
Paul S.
Als amateur gebruik ik niet zo veel gereedschap en materialen maar ook deze kleine bestellingen worden keurig compleet en op tijd geleverd
de goederen zijn over het algemeen goed de prijzen daar is ook niks mis mee , alleen begind het er steeds meer op te lijken dat de verzendkosten een verdien model begint te worden in 2 jaar tijd zijn de kosten voor gratis verzending van 39 naar 99 euro gegaan echt een bizarre stijging , dat is de reden dat ik bijna geen spullen meer bestel want dan is het voor mij bijna niet meer interessant , als ik ergens anders spullen bestel wordt het gratis geleverd

Antwoord van EcoTools.nl

Beste Matthijs, Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten en prijzen. Dat waarderen we. Het verhogen van de drempel voor gratis verzending doen we niet om eraan te verdienen, maar omdat onze kosten voor transport en handling de afgelopen jaren flink zijn gestegen. Denk aan hogere tarieven van vervoerders en verpakkingskosten. Hierdoor houden onze productprijzen juist zo scherp mogelijk, en kiezen er daarom voor om een groter deel van die kosten in de verzenddrempel te verwerken. We begrijpen dat dit het voor kleinere bestellingen minder aantrekkelijk maakt. - Guus
Goed assortiment, prima weergegeven op de site. Met account soepele afwikkeling bestelling. En vlotte levering.

Vroeger was alles beter!!

In de periode dat ik kennismaakte met Ecotools, kon je er nog naar toe en iets kopen. Later moest het allemaal van te voren besteld worden en kon je het een paar uur later afhalen en nu moet je minimaal voor € 30 bestellen, anders heb je ook een toeslag te pakken. Als gelegenheidsgebruiker ben ik daar niet blij mee. Ik snap wel de achtergrond, maar toch vind ik jammer dat het zo moet. Andere bedrijven in dezelfde sector kennen dat niet. Het is dat jullie zo relatief dichtbij zitten en op het gebied van freesjes goed gesorteerd zijn, anders bestelde ik niet meer.

Antwoord van EcoTools.nl

Beste Ad, vroeger toen was geluk inderdaad nog heel gewoon. De benoemde keuzes zijn gemaakt in het voordeel van het merendeel van onze klanten. Allereerst vertraagden showroom bestelling onze logistieke operatie dusdanig dat klanten soms langer op hun bestelling moeten wachten. Daarnaast rekenen we voor orders kleiner dan €30,- een toeslag zodat we ondanks de vaste kosten voor kleine bestellingen, onze productprijzen toch laag kunnen houden. Iets meer bestellen, loont dus voor iedereen. - Stephan

Ook als je een klein bedrag iets koopt.

Ook als je een klein bedrag iets koopt bij ecotools staat het klaar , waar je eerst een mail krijgt. Top gaat zo door.

Metaalfrees en Houtfrees

Ik heb de metaalfrees gebruikt en vond deze van goede kwaliteit.Ik zal in de toekomst weer iets bestellen.Over de twee anderen artikel was ik mij niet bewust,dat zij alleen voor hout gebruikt mogen worden.Nu weet ik,dat een geel gekleurde artikel alleen voor hout is,en niet voor metaal.