EcoTools.nl

12.103 reviews in totaal   4.496 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.496 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de verhouding tussen prijs en kwaliteit, die als eerlijk, scherp en concurrerend wordt ervaren. De bezorging wordt vaak als snel en punctueel ervaren. Het brede assortiment wordt gewaardeerd en klanten vinden meestal wat ze zoeken. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht gezien. De webshop wordt vaak als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. Producten worden doorgaans netjes en stevig verpakt. Retouren en klachten worden doorgaans snel en soepel opgelost zonder gedoe, wat door klanten erg wordt gewaardeerd. Enkele klanten noemen vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen omtrent onvriendelijkheid of trage reacties van de klantenservice. Er zijn klachten over de zoekfunctie en informatievoorziening van de webshop. Sommigen vinden de verpakking te groot, met te veel plastic of niet goed afgesloten. Ook spreken enkelen een wens voor uitbreiding van het assortiment uit.

ReviewsEcoTools.nl

De service is gewoon top! Wellicht op de site aangeven dat het alleen onlineverkoop is. Ondanks dat ik keurig netjes te woord ben gestaan in de showroom, kon ik naderhand niet op de site terugvinden dat ze een fysieke winkel hadden.
Betaalbaar en over het algemeen goede materialen / gereedschap voor het geld. Alleen zouden ze iets duidelijker moeten zijn over de levertijden. Ze zouden eigenlijk een andere beleid moeten voeren betreffende het verzenden. Zo iets van: de materialen worden binnen 3 werkdagen VERSTUURD. bij spoed wordt er 10% extra in rekening gebracht. maar dit zou eigenlijk voor alle webshops moeten gelden.

Keep up the good works!

Duidelijke beschrijvingen op de website en snelle levering. Kwalitatief goede producten tegen verhoudingsgewijs concurrerende prijzen. Mijn bestelling was zelfs al een uur na de bestelling op te halen in Wijk bij Duurstede.
Juiste prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Een keuzemogelijkheid op de website particulier/zakelijk het is als particulier toch altijd weer een verrassing de totaalprijs inclusief BTW. Het bedrag voor franco levering is redelijk hoog.

Goede producten en vaak veel goedkoper dan elders

Ik winkel vaker bij Ecotools en ik ben altijd blij verrast over de prijs/kwaliteit van de producten. Bijvoorbeeld het schuurpapier is erg goed. Laatste bestelling op donderdagavond gedaan en zaterdag al thuis, ook prima dus
Makkelijk bestellen, ruime keuze, snel verzonden door Ecotools ( 3 uur later ) echter post nl doet er bijna een week over om bestelling te leveren als brievenbussen. Kom zeker terug bij Ecotools
Veel verkrijgbaar voor mooie prijs. Heb al eens eerder hier zaagbladen besteld voor festool. En maak er nog steeds gebruik van. Schuurschijven gaan we het weekend proberen. En snelle levering. 👊👍

Super service zonder kleine lettertjes.

Ik had wat besteld wat na levering bleek dat het de verkeerde afmeting had. Ik belde en had bijna direct iemand aan de lijn (dat maak je niet meer mee tegenwoordig). Zaak uitgelegd en zonder moeilijk te doen kreeg ik de juiste maat toegezonden. Geen extra verzendkosten, niks. En al na twee dagen binnen. Super service!
A A
Anoniem A.
Ik bestel al jaren bij Ecotools, een trouwe klant. Zeer tevreden over de kwaliteit en bijbehorende prijs. Snelle levering en ruim assortiment, ga zo door!
Prima prijs/kwaliteit verhouding voor mij als hobbyklusser. Duidelijk assortiment en redelijk vlotte levering. Dat laatste zou beter kunnen, veel shops verzenden de bestellingen tot bijv 22u nog dezelfde dag.

Correct

Zoals gebruikelijk, 'gewoon' correct'. Puntjes voor aanscherping: Verpakking op maat ipv een grote "rammeldoos" en beter sluiten. Bij het ophalen vielen de kleine delen eruit (kan dus ook tijdens vervoer) Grens van € 100 voor verzendkosten geeft een gevoelde prijsstijging van 7% op 'kleine' bestellingen, waarmee EcoTools prijstechnisch minder interessant wordt
Kwaliteit prijs producten bevalt me goed mede de duidelijke omschrijving en extra info op welke producten bv een zaagblad past. De zoek functie levert niet het beste resultaat op kan het vaak sneller vinden via de menu stappen
Als er al een minpuntje zou zijn gaat dat over het assortiment. Maar wat ze hebben is oké met een goede prijs en de levering is tot nu altijd perfect geweest.
Het bestellen en contact met ecotools is goed. Alleen het leveren is een ander verhaal. Op werkdagen besteld binnen een dag verzonden lukt niet altijd. Ook de bezorging door postnl is niet zoals het hoort. Je moet er voor tekenen , maar dat doet de bezorger zelf waardoor er pakketjes zoek raken. Hier kan ecotools weinig aan doen alleen maar melden bij postnl.

Volgende dag al geleverd en perfecte prijs/kwaliteit

Bij Ecotools worden de producten na een paar uur na bestellen al verzonden en de prijzen zijn stukken lager als bij andere merken schuurpapier. Kwaliteit is echter hetzelfde.

Hele nette bestelling

Ik had lijmklemmen van 90 cm besteld. Die waren 5 cm langer dan de doos. Dus die staken uit. Super netjes beschermd. En de rest van de bestelling was ook netjes verpakt in de doos. Alles ziet er super uit. Bestelling is heel goed verlopen.
Mijn eerste bestelling werd snel geleverd. Het maken van de bestelling was ook eenvoudig. Website geeft duidelijke informatie en de zaagbladen en boortjes werden snel geleverd.

De juiste prijs voor goede producten

Ga vooral eens kijken op de site, en je zal je verbazen over het aanbod van de artikelen en de prijzen. En de service die is ook bijzonder goed.
K G
Kees G.
RVS montagemateriaal besteld tegen een zeer concurrerende prijs. Kwaliteit is goed en de levering uiterst snel. Jammer dat het te monteren materiaal er nog niet is. De verwerkingservaring kan ik hier in deze review dus niet vermelden.
Snel en compleet geleverd zoals ik gewend bijEcotools ! Goede prijs kwaliteitverhouding met een leuke staffelkortingsactie