UwCartridgeWinkel.nl- Logo - Reviews

UwCartridgeWinkel.nl

5.396 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden77.428 reviews in totaal

UwCartridgeWinkel.nl- Logo - Reviews

UwCartridgeWinkel.nl

De reviews voor UwCartridgeWinkel.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de scherpe prijzen en interessante aanbiedingen, en de kwaliteit van de huismerkcartridges, die vaak als gelijkwaardig aan het origineel worden ervaren. Ook wordt de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd, met name bij problemen met bestellingen of producten. Het bestelproces en de website worden als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Toch zijn er enkele verbeterpunten: er worden soms vertragingen gemeld bij de levering, vaak veroorzaakt door externe bezorgdiensten. Daarnaast ondervinden sommige klanten compatibiliteitsproblemen met huismerkcartridges in hun printers, wat extra handelingen kan vereisen.

Reviews voor uwcartridgewinkel.nl

Top zaak! Snel geleverd, goede kwaliteit

Top zaak! snel geleverd, goede kwaliteit cardriges die mijn Epson Xp225 printer erkent en goed leest.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Wat een geweldige review, dank u wel! ⭐😊 Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en dat u tevreden bent over de kwaliteit én de compatibiliteit met uw Epson XP-225 printer. Daar doen we het voor! 🙌🖨️ Met kleurrijke groet, Desirée
de cartridges zijn geplaatst en de printer doet het weer als vanouds, evengoed als de kleuren tevoorschijn komen. Ik adviseer u een andere vervoerder dan DHL te nemen, hun service is allerberoest, helaas.
De bestelling is supersnel bezorgd. Of de cartridge op zich werken, weet ik nog niet, maar ga daar wel vanuit.

Eerst witte strepen, daarna goed

Ik weet niet of het de inkt blokjes waren of een uitgedroogde printerkop. Maar in eerste instantie waren er allemaal witte strepen tijdens het printen. Elke dag werd t een beetje beter. Op dag drie waren er geen witte lijnen meer en was er een goeie kwaliteit print. Ik vermoed een uitgedroogde printerkop, maar wie weet...
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Wat fijn dat u de moeite nam om dit te delen! Goed om te horen dat de printkwaliteit zich na een paar dagen herstelde. Soms kan een printer inderdaad wat tijd nodig hebben om de inkt weer goed door te laten stromen, zeker als de printer even stil heeft gestaan. Fijn dat alles nu weer naar wens werkt! Met kleurrijke groet, Desirée
ED
Etienne D.

Vlotte bestelling.

Welke inkt ik precies nodig had was makkelijk op te zoeken. Bedankt voor het gratis pak printpapier.

Keuze locatie pakketautomaat niet aanwezig.

Over het product en de snelheid van leveren niets te klagen. Wat ik niet fijn vind, is dat het onmogelijk is om zelf te kiezen waar je je pakketje in een automaat laat bezorgen. Ik kom op mijn werkadres bijna langs een automaat, maar moest nu op een lastige plek bij mijn huisadres het pakketje uit de automaat halen.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Fijn dat u tevreden bent over het product en de snelle levering! We begrijpen dat het lastig was met de automaat en nemen uw feedback mee voor verbeteringen. Met kleurrijke groet, Desirée
Goede ervaring, ook nadat ik merkte dat ik niet alles gekregen had wat ik bestelde en betaald had. Snel opgelost, ik kreeg het meteen de volgende dag. Beter: extra check of alles volgens de bestelling ingepakt is.
Geleverd wat gevraagd. Ok, met een paar dagen vertraging omdat niet alles op voorraad was.

Perfect

De bestelling is snel aangekomen en ik ben er erg blij mee. Alles was tijdens het transport goed beschermd tegen beschadigingen en daar ben ik ook tevreden over.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat alles goed beschermd was tijdens het transport. We besteden veel zorg aan het zorgvuldig verpakken van onze producten, dus het is erg leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Met kleurrijke groet, Desirée
MA
Mariam A.

De bestelling

De bestelling was op tijd aangekomen. De openingstijden van de afhaalpunt was netjes erbij vermeld.

Op dit bedrijf kun je rekenen.

Doet wat het moet; alles prima gedaan. Van bestellen tot bezorgen. Top bedrijf.
Correct geleverd maar niet geleverd volgens afgesproken termijn. 1 dag te laat. Ik weet dat het terug de fout van de pakjesbezorger zal zijn maar best die belofte wegnemen van de site want dit wordt toch nooit gehaald.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Dank u wel voor uw review. Jammer om te horen dat uw bestelling één dag later is geleverd dan afgesproken. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Hopelijk gaat dit bij een volgende bestelling wel goed. Met kleurrijke groet, Desirée
Geen klachten Uitstekende website Zeer duidelijk en snel bezorgd Heb zeer goede ervaring met eigen merk
Zeer vlotte levering. Problemen met de cartridge. Na melding, meteen reactie. Wordt n nieuwe verstuurd, ff afwachten. Maar tot nu toe zeer positief.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat onze levering vlot verliep en dat we het cartridgeprobleem snel konden oppakken. We hopen dat de nieuwe cartridge naar wens is. Nogmaals dank voor uw vertrouwen! Met kleurrijke groet, Desirée
De cartridges werken prima. Uiteraard is het niet de schuld van de leverancier dat ik van BPost enkel de melding kreeg "We have processed your Uwcartridgewinkel.be parcel" maar later geen bericht meer over levering in het afhaalpunt, zodat ik mij daar moest aanmelden zonder barcode.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat de cartridges prima werken. Jammer dat de communicatie vanuit Bpost niet helemaal liep zoals verwacht, dat is natuurlijk erg vervelend voor u. We waarderen het dat u dit met ons deelt, en gelukkig heeft u het pakketje uiteindelijk toch kunnen ophalen. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan wij altijd voor u klaar! Met kleurrijke groet, Desirée
Toner cartridge is snel geleverd, geplaatst in de printer en gelijk aan de slag! Top.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Super om te horen dat de toner cartridge snel geleverd werd en meteen zonder problemen gebruikt kon worden. Veel printplezier en graag tot een volgende keer 😊 Met kleurrijke groet, Desirée
PS
Peter S.
best tevreden over de producten alleen zijn de bezorgkosten vrijwel hoog voor brievenbusbezorgingen!
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten 😊 We begrijpen wel dat de verzendkosten voor een brievenbuszending als hoog kunnen worden ervaren. We nemen deze opmerking zeker mee en blijven kijken hoe we onze tarieven zo scherp mogelijk kunnen houden. Met kleurrijke groet, Desirée
het is mijn eerste keer dat ik bij jullie bestel, kan pas beter oordelen na gebruik. Qua levering enzo is het al prima
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Bedankt voor je eerlijke review! 😊 Fijn om te horen dat de levering al goed bevallen is. We hopen natuurlijk dat het product net zo goed in de smaak valt! Mocht je na gebruik nog iets willen delen, dan horen we dat graag. Veel plezier ermee Met kleurrijke groet, Desirée
Had van elke kleur 4 stuks besteld. Samen dus 12 stuks. De aanbieding was 4 dezelfde stuks bestellen en 3 stuks betalen. Levering was 9 stuks in plaats van 12. Beticht verzonden van ontbrekende levering, Moest foto’s sturen van de levering en ze zouden het oplossen. Volgende dag kwam aanvullende levering zonder enig bericht enof excuses.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Bedankt voor uw review. Vervelend dat de bestelling in eerste instantie niet compleet was. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij uiteraard wel direct gereageerd en de ontbrekende cartridges nageleverd. Wellicht is deze mail bij u in de spam belandt. Onze excuses voor het ongemak en fijn dat het uiteindelijk snel is opgelost. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag. 😊
De snelheid van de bestelling. Ik kan alleen nog niet oordelen over de kwaliteit van de toner. Deze zit nog in de verpakking.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Superbedankt voor je leuke review! 🎉 Geweldig om te horen dat je blij bent met de snelle levering. We zijn benieuwd wat je straks van de toner vindt zodra je ’m gaat gebruiken 😊 Laat het ons vooral weten! Met kleurrijke groet, Desirée