UwCartridgeWinkel.nl- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.nl
Beoordelingen:

6.360 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden51.892 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn toners waren inmiddels op en was al opzoek naar een nieuw setje. Beetje rond zoeken kwam ik op deze site uit en die had voor een iets kleiner inhoud een leuk prijs voor een set toners (4-kleuren) waar ik in ieder geval goed mee uit de voeten kan de komende tijd. Producten besteld, netjes ingepakt geleverd en kon gelijk ermee aan de slag. Geen problemen ondervonden bij de installatie en ben zeker van plan in de toekomst opnieuw te bestellen.

Meest relevante negatieve beoordeling

16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb extra verzendkosten betaalt zodat mijn pakketje op maandag in BE geleverd zou worden. Vervolgens was mijn pakketje wel door DHL opgehaald, maar niet verwerkt in het systeem van DHL. Hierover heb ik toen telefonisch contact opgezocht bij cartridgewinkel. Er is een onderzoek naar mijn pakketje opgestart. Hieruit is niks gebleken. De volgende dag was mijn pakketje alsnog geleverd. Aangezien ik mijn toner maandag nodig had, en deze dus niet op maandag geleverd was, heb ik €10 extra kosten moeten draaien bij de printshop. Dinsdag ben ik in BE gebleven aangezien mijn pakketje geleverd kon worden, terwijl ik eigenlijk van plan was om maandagavond weer naar NL te gaan. DHL verwijst naar cartridgewinkel op hun website voor de onkosten. Cartridgewinkel laat telefonisch weten dat ze niks voor mij kunnen betekenen wat betreft de onkosten.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.nl

 Sorteren  
Relevantie
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het lukte mij aanvankelijk niet, maar door de telefonische hulp ging het prima
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
8 jul 2024
Super! Heeft u vragen of problemen, onze klantenservice staat voor u klaar! Met kleurrijke groet, Desirée
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, vlot verlopen retourprocedure (vanwege fout bij bestelling)
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
telefonisch contact en en is mijn probleem met de printer adequaat opgelost
Beoordeling melden
DD
Dammy D.
IJsselstein
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Voldoet helemaal aan hetgeen op de website staat vermeld.
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag besteld, morgen in huis.Klopt helemaal, dus snelle service, toppie
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
5 jul 2024
Bedankt voor deze TOP review! Goed te horen dat u tevreden bent en we zien u dan ook graag terug bij een volgende bestelling. Met kleurrijke groet, Desirée
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede leveringsvoorwaarden voorwaarden Voor mij gebruikt prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
12 dagen geleden
We willen u bedanken voor uw geweldige compliment! Veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle service en uiteraard de uitstekende website voor het bestellen.
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voordelig, goed en foutloos. Supersnelle verzending. Vooral zo doorgaan!
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doen precies wat ze toezeggen. Lage prijs tegen een goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
4 jul 2024
WAUW! 5 sterren! Dank voor deze mooie beoordelingen! Goed te horen dat u onze prijs en goede kwaliteit weet te waarderen. Veel printplezier en graag tot een volgende keer! Met kleurrijke groet, Ton
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk geholpen , ook als je een verandering wilt in je bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
2 jul 2024
We willen u bedanken voor uw mooie beoordeling. We staan voor u klaar voor vragen en problemen. Met kleurrijke groet, Desirée
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
na een periode van weinig activiteiten nu weer gestart en ben tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
4 jul 2024
Wat een mooie 5 sterren beoordeling! Dank u wel! Hier worden ook wij vrolijk van! Veel printplezier! Met kleurrijke groet, Ton
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klantenservice reageerde zeer adequaat toen ik een mailtje stuurde.
Beoordeling melden
JR
J.H.E. R.
Amsterdam
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima product (Canon cartridges), zeer voordelig, snelle verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
9 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze beoordeling! Een mooi compliment waar we blij van worden. Met kleurrijke groet, Desirée
MH
Mark H.
Enschede
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Eenvoudig zoeken, makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
9 dagen geleden
Super! U blij, wij blij. We wensen u dan ook veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en dito informatie over de bestelling en levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik werd redelijk snel geholpen, en probleem was ook snel opgelost
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende producten tegen scherpe prijzen. Snelle service, top.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
13 dagen geleden
Dank voor uw beoordeling. Fijn te vernemen dat u onze producten en scherpe prijzen weet te waarderen. Veel printplezier en graag tot een volgende bestelling! Met kleurrijke groet, Ton
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima website Goed en duidelijke jk bestel proces Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
2 jul 2024
Fantastisch! We wensen u namens ons hele team dan ook heel veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Desirée
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks dat ik 80 ben was alles simpel en doeltreffend te doen.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
5 jul 2024
Super! Goed te horen dat onze webshop voor alle leeftijden gemakkelijk in gebruik is. We wensen u namens ons team heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit…

Inmiddels ervaren dat goede kwaliteit wordt geleverd. Ook snel.
Beoordeling melden