27 mrt 2024
Mijn toners waren inmiddels op en was al opzoek naar een nieuw setje. Beetje rond zoeken kwam ik op deze site uit en die had voor een iets kleiner inhoud een leuk prijs voor een set toners (4-kleuren) waar ik in ieder geval goed mee uit de voeten kan de komende tijd. Producten besteld, netjes ingepakt geleverd en kon gelijk ermee aan de slag. Geen problemen ondervonden bij de installatie en ben zeker van plan in de toekomst opnieuw te bestellen.
Ik heb extra verzendkosten betaalt zodat mijn pakketje op maandag in BE geleverd zou worden. Vervolgens was mijn pakketje wel door DHL opgehaald, maar niet verwerkt in het systeem van DHL. Hierover heb ik toen telefonisch contact opgezocht bij cartridgewinkel. Er is een onderzoek naar mijn pakketje opgestart. Hieruit is niks gebleken. De volgende dag was mijn pakketje alsnog geleverd.
Aangezien ik mijn toner maandag nodig had, en deze dus niet op maandag geleverd was, heb ik €10 extra kosten moeten draaien bij de printshop. Dinsdag ben ik in BE gebleven aangezien mijn pakketje geleverd kon worden, terwijl ik eigenlijk van plan was om maandagavond weer naar NL te gaan. DHL verwijst naar cartridgewinkel op hun website voor de onkosten. Cartridgewinkel laat telefonisch weten dat ze niks voor mij kunnen betekenen wat betreft de onkosten.
kan ik nog niet geven cartridges zijn nog niet ingebruik genomen
22 aug 2024
Snelle correcte verzending
Prijs kwaliteit verhouding erg goed
22 aug 2024
Wat een mooie beoordeling! 5 sterren! Dank u wel hiervoor! Super om te vernemen dat u onze snelle verzending en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding weet te waarderen! Veel printplezier en graag tot een volgende bestelling.
Ton
16 aug 2024
Keurige prijs, duidelijke website, (pijl)snelle levering. TOP
19 aug 2024
Dank u wel voor deze TOP review!
We zien u graag terug bij een volgende bestelling.
16 aug 2024
Heel gunstig geprijst en snel bezorgt. Kwaliteit.....perfect
Snelle respons tijd en snel geleverd.
Goede prijs/kwaliteit
Top!
We proberen zo snel mogelijk te reageren op klachten en vragen.
We wensen u namens ons team dan ook veel printplezier toe.
Desirée
Snelle levering van een goed produkt…
Snelle levering van een goed product tegen een goed prijs !
Top! U blij, wij blij.
Desirée
Kwaliteit is uitstekend en de bezorging was precies op tijd
25 aug 2024
Grote keus, prima website, snelle levering en goed verpakt.
Wauw!
Heel erg bedankt voor deze fantastische review.
Desirée
Heldere.keuzehulp, eenvoudig bestellen en snelle levering.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Super! Wat fijn te horen dat u makkelijk kon bestellen en dat u ook over onze snelle levering zo tevreden bent!
We hopen u dan ook terug te zien in onze webshop.
10 aug 2024
snelle levering, stevige verpakking en correcte bezorging.
21 aug 2024
Zondagmiddag besteld en werd de volgende dag al geleverd