smeedijzerenbeslag.nlReviews

: 556Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
smeedijzerenbeslag.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij smeedijzerenbeslag.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
smeedijzerenbeslag.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij smeedijzerenbeslag.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor smeedijzerenbeslag.nl

556 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

556 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 mei 2022
Duidelijke / overzichtelijke website Prima betaalmogelijkheden Gunstige product / prijs verhouding Snelle & goedverzorgde verzending , ( Track & Trace ) Prima service / communicatie na foutieve bestelling en / of verzending
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 sep. 2022
Eerste bestelling super goed ervaren, helaas bij de 2de bestelling, klopte de maten niet van de deurkrukken. Enorm veel moeite zelf gedaan om alles passend te krijgen. Na paar keer mailen en reminder gestuurd werd en eerst niet gereageerd en daarna helaas geen oplossing. Jammer dat het zo loopt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor smeedijzerenbeslag.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Alles correct en netjes. Maar de schroeven, die er bijgevoegd waren, waren niet goed : het bitje van de schroevendraaier draait er altijd naast. Ik heb andere schroeven moeten gebruiken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Super vriendelijk contact en vlot met beantwoorden van vragen. De kandelaars zijn zoals ze er in de webshop uit zien, zijn mooi, zware kwaliteit en netjes verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022 
van Jan L.
top service, een van de.producten zat in stukken in verpakking. heb gemaild en er werd snel gereageerd en nieuwe gestuurd en ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
levering is altijd snel en netjes verzorgt. Producten zijn allemaal apart verpakt met bijhorende schroefjes erbij. Kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Had 22 stuks besteld, echter maar 21 geleverd. Na e-mail hebben ze onmiddellijk ontbrekend stukje opgezonden. Prima service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Als monumenten-architect in Frankrijk ben ik erg kritisch op vorm en afwerking. De producten overtreffen mijn verwachtingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
van Ann M.
Het dienblad was zoals ik me had voorgesteld, maar heb zelf de fout gemaakt omdat hij nog zeker 10cm langer mocht zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Snelle levering, met track & trace code netjes te volgen. Product voldoet aan de beschrijving en was degelijk verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Snel en goede service. De bestelling werd binnen 1 dag geleverd en de communicatie rondom de bestelling was goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Mooi beslag, even uitverkocht maar verzoekende mail wanneer gekozen beslag weer in voorraad was. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Producten snel geleverd en duidelijke en snelle communicatie hierover. Blij met mijn aankoop van meubelknoppen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
ik ben zeer tevreden over mijn klokje voor een mooi prijsje in een woord geweldig. groetje.s G.G.de.Vries
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Mooie producten, prima prijs, aardige feedback, snelle levering, mooie duidelijke website. Top dus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Product zoals beschreven en doet volledig aan verwachting! En uitermate snel verzonden!
Beoordeling melden
Antwoord van smeedijzerenbeslag.nl
7 nov. 2022
Heel erg bedankt voor je fijne 5 sterren beoordeling. Leuk om te horen dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Met vriendelijke groet, Team SmeedijzerenBeslag.nl
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Product is zoals op de foto. Product op snelle manier en in goede staat geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle levering van mijn houten broodplankjes. Ze zijn nog eens super leuk ook
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Super snel binnen en de meubelknoppen die ik had besteld zijn fantastisch!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Heel netjes bezorgd in Frankrijk, goed te volgen. Mooie kwaliteit beslag!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Zou prettiger zijn als er kruiskop schroefjes bij het beslag zatenschroe
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Mooie kwaliteit knoppen. Netjes verpakt en een fijne snelle verzending
Beoordeling melden