zorgkleding.nl

927 reviews in totaal   170 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

De kwaliteit van de producten wordt overwegend positief beoordeeld en veel klanten zijn tevreden over de pasvorm. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren, ook bij het oplossen van problemen. Aan de andere kant klagen veel klanten over lange levertijden en vertragingen bij het ontvangen van hun bestelling. Ook zijn producten regelmatig niet op voorraad, wat tot teleurstellingen en omruil leidt. Er zijn enkele kritische noten over de maatvoering en de ervaringen met retouren en communicatie over bestellingen zijn gemengd; sommige klanten vinden het makkelijk, terwijl anderen informatie missen.

Reviewszorgkleding.nl

De maat was goed en de kleur ter versiering was mooi! Aan te raden!
Overzichtelijke webshop, goede kwaliteit kleding en netjes geleverd. Tevens goed bereikbaar en snelle reactie op mails
Verzending niet uit voorraad en dan duurt t heel lang voor de bestelling binnen is. Ik krijg wel volop mails van beoordelen voordat de bestelling binnen is
Verzenden kan volgens mij wel sneller; op 2 mei besteld en op 12 mei aangekomen op het afhaalpunt.

Kleding

Zit me perfect. Ik zal keer nog een ker komen
Goede kleding
De klompen lopen goed In de zorg heb je ze echt nodig Het hielbandje geeft extra zekerheid en steun Blij mee!
Mijn artikel was er op de site wel dus ik besteld. En dan krijg je een antwoord terug dat ze niet voorradig zijn vind ik raar.
Verzending duurde lang. Product zou klein vallen daardoor maat groter gesteld was geen gezicht. Terug sturen zelf betalen.
Omdat géén ster niet geaccepteerd wordt door het systeem kan ik ook mijn ongenoegen niet kwijt. Ik kán nl. niet eens een oordeel uitspreken over de schoenen. Ik wacht er nog steeds op! Ondanks mailen, bellen enz, Ik word overigens wel steeds heel vriendelijk te woord gestaan.
J V
Joke V.
Sneller aflevering , kleding maat moet kloppen