Topdoek.nl

4.464 reviews in totaal   4.114 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.114 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 2 jul 2025

topdoek.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de producten en waarderen de redelijke prijsstelling. De klantenservice wordt vaak geprezen vanwege snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte reacties, zeker wanneer er iets misgaat met een bestelling. Leveringen verlopen meestal vlot en correct. Ook het bestel- en ontwerpproces op de website wordt als eenvoudig ervaren. De verpakking wordt doorgaans als goed beschouwd. Toch zijn er enkele aandachtspunten: sommige klanten klagen over te dun materiaal, kleurafwijkingen en afdrukfouten. Daarnaast worden beschadigde of onvoldoende stevige verpakkingen en vertragingen bij de levering genoemd. Het uploaden van foto’s of het gebruik van de editor op de website kan verwarrend zijn. Er zijn regelmatig opmerkingen over het ontbreken of zelf moeten monteren van ophangmateriaal en bevestigingshaken. Enkele klanten ervaren traagheid of onduidelijkheid bij de klantenservice en wijzen op onverwachte kosten of twijfels over de prijs-kwaliteitverhouding.

ReviewsTopdoek.nl

Perfecte service, mooi canvasdoek!

Een groot canvasdoek besteld, werd keurig afgeleverd maar bleek toch enigszins beschadigd te zijn. Contact opgenomen met klantenservice en er werd mij direct een nieuw doek aangeboden, of ik kon kiezen voor een kortingscode voor het volledige bedrag wel te verstaan, die ik dan bij een volgende bestelling kon besteden. Beter kan het toch niet worden opgelost! Heb ondertussen dus al weer een nieuwe bestelling geplaatst.

Fijn dat je een goede ervaring had! 😊 ^Alianne
Foto op dibond laten drukken, foto is prima, maar bij het grotere formaat zie je ribbels in de foto van het onderliggende materiaal. Foto bijgevoegd, maar is lastig op de foto te krijgen. update 12 augustus. De supportdesk heeft hun best gedaan het probleem op te lossen door een nieuw exemplaar te sturen, deze had hetzelfde probleem. Ook het 3e exemplaar had hetzelfde euvel. De supportdesk heeft heeft vervolgens een kortingscode gestuurd om een ander product te bestellen als ik wil. Supportdesk krijgt van mij de complimenten vanwege alle pogingen tot herstel. Puur om die reden van 3 naar 4 sterren.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je feedback en het compliment aan onze supportdesk! Fijn dat we, ondanks het probleem met de ribbels op het dibond, samen tot een goede oplossing zijn gekomen. 😊 ^Alianne

Snel geleverd. Mooi doek. Zou alleen geen rond meer nemen ivm strak en mooi hangen

Al eerder bij topdoek besteld. Die hangt na 3 jaar nog mooi. Met eigen foto in raam. Echt blikvanger. Nu eigen foto op ronde doek gedaan. Ook snel en netjes bezorgd. En mooi doek. Ik kon alleen kiezen voor 4 of 12 ringen. 4 gedaan. Blijken er 8 gaten in te zitten. Handig dan ook 8 aan te bieden. Hij hangt en is mooi maar zou rond niet aanraden. Moeilijker strak te krijgen. En met warme dag krult om. Al extra schroeven met ringen erbij gedaan. Ook kwamen we niet uit op schutting. Met ophangen. 1 ring zit geen hout achter omdat de planken ze om en om zitten. Kortom ik heb beetje spijt van rond.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je uitgebreide review en tip over de ringen bij het ronde doek! We kijken samen graag naar een oplossing. Zou je ons willen mailen naar info@tuinposteropmaat.nl ⭐ ^Alianne
De levering was snel en goed en het doek zag er super uit. Alleen de levering door DPD vind ik eigenlijk altijd slecht. Ze hadden het nu gewoon buiten achter de papierbak gezet. Gelukkig was het droog, anders had ik een probleem gehad. Daarbij leveren zij altijd later dan het bedrijf waar je bestelt zegt. Niks ten nadele van topdoek btw, maar ik zou een nieuwe bezorgdienst overwegen.

Antwoord van Topdoek.nl

Fijn dat je blij bent met het doek en de snelle levering, dank je wel! We nemen je feedback over DPD zeker mee. ⭐😊 ^Alianne

TOP, de service van Topdoek

Wel, mijn eerste order is snel en correct uitgevoerd, dat één van de twee canvas doeken donkerder uitviel dan verwacht kan nu één maal gebeuren. Mijn tweede order laat wat langer op hem wachten dan het eerste, doch na een mailtje verstuurd te hebben had ik binnen de 5 minuten een reactie en antwoord. Dit is echt fantastisch, waarvoor mijn dank.

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! ⭐ ^Alianne

Toppers

Had bij een vorige bestelling een inductie beschermer besteld maar de achterkant was stuk. Heb t doorgegeven en had geen zin om er fotos van te maken dus mijn eigen schuld. Vandeweek werd ik gebeld door een dame die zei ik geef u een nieuw doek of korting.Nou dat was echt super ! Heb meteen een nieuw inductie doek besteld die perfect is en snel geleverd en hele mooi placemats van hetzelfde materiaal. Tot mijn verrassing kreeg ik een hoge korting.Top bedrijf en zeer klantvriendelijk

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! 😊 ^Alianne
Foto op canvas besteld Extra geld betaald voor kwaliteitscheck maar de foto is wazig... na aanleiding van mijn review heeft de klantenservice contact met me gezocht en geholpen met het vinden van een oplossing Ik heb opnieuw een canvas ontvangen geheel kosteloos top service! ik ben ontzettend blij met mn nieuwe ontvangen product

Antwoord van Topdoek.nl

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😄^Alianne
Donderdag besteld en zaterdag voormiddag was het pakketje eral ,heel snelle levering, had de inductie beschermer besteld ,is heel mooi en ben er tevreden van ,je kan het idd als extra werkplaats benutten, als ik er iets op zet op de beschermer gaat inductie niet piepen ofzo, dus das heel goed ,

Antwoord van Topdoek.nl

Wat leuk om te lezen dat de inductiebeschermer zo goed bevalt en ook nog dienst doet als extra werkplaats, dank je wel! 😄 ^Alianne

Mijn oude bureautje is weer als nieuw …

Mijn oude Engelse bureautje is weer als nieuw, met deze grote bureaubladonderlegger (120x60) in lederlook. De kleuren zijn echt zoals op de foto's en de kwaliteit lijkt ook in orde. Heel blij mee! Niet duur (want aanbieding), snel geleverd en goed verpakt. Het aanbod qua patronen is gigantisch, met als gevolg dat ik er 4 heb bijbesteld. Overdreven en teveel natuurlijk, maar dan kan ik af en toe wisselen ...... :-)

Dank voor je bezoek en review! 😊 ^Alianne

Wat nog iets beter kan

Enigste is dat niet expliciet is aangegeven welk bevestigingsmateriaal nodig is om een canvasdoek strak tegen de muur op te hangen. Ik had deze dus ook niet direct besteld. Met een traditionele haak lukte dit dus ook niet. Dus alvast naar de Gamma om een handhanger te kopen. Voor de rest een prachtig mooi doek.

Antwoord van Topdoek.nl

Dank je wel voor deze fijne beoordeling en de feedback 😊 ^Alianne

doek beschadigd binnen gekomen

Ik heb aangegeven dat het doek beschadigd is binnengekomen. Verpakking was flink beschadigd waardoor ook het doek wat kleine beschadigingen heeft opgelopen . Maar tot nu toe geen reactie helaas. Topdoek heeft gelukkig op mijn beoordeling gereageerd aangezien mijn mail niet was binnengekomen ( waardoor ze niet hebben kunnen reageren). En zij gaan mij een nieuw exemplaar opsturen. Ik was te snel met reageren vermoedelijk door de teleurstelling dat door bezorger het andere exemplaar beschadigd was. Had er zo naar uitgekeken.. Top reactie van topdoek

Antwoord van Topdoek.nl

Beste Taco, Hartelijk dank voor uw update en uw mooie woorden! 😊 Wat fijn om te horen dat we alsnog contact hebben kunnen hebben en dat er een passende oplossing voor u is gevonden. We vinden het jammer dat uw bestelling beschadigd is aangekomen, zeker omdat u er zo naar uitkeek. We waarderen uw begrip en uw vertrouwen in ons enorm. Met vriendelijke groet, Alianne Team TopDoek.nl
Ik heb onlangs een beschermdoek via Toep doek voor mijn inductieplaat gekocht en op maat laten maken!! Dit ging heel goed. De levering was vlot en het beschermdoek zag er prachtig uit. Ben heel tevreden over Topdoek en hoe ze de zaken afwikkelen!! Betrouwbaar en professioneel bedrijf waar je goede zaken mee kunt doen!!

Antwoord van Topdoek.nl

Wat fijn om te lezen, bedankt! Leuk dat het beschermdoek voor je inductieplaat op maat zo goed is bevallen. ⭐ ^Alianne

Veel keuze inductiebeschermers!

Snelle levering, veel keuze. Soms lukt bepaalde categorie zoeken sneller via google. Maar aanklikken om de goede maat te selecteren. Leuke prijsactie. Bevalt uitstekend en goede kwaliteit. Glijdt niet en goede beschermlaag voor de inductieplaat. Je kunt er nu ook even wat anders opzetten zonder kans op krassen.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat leuk om te lezen, bedankt! Fijn dat de inductiebeschermer goed blijkt te glijden én te beschermen tegen krassen. Je tip over het zoeken via Google nemen we mee! 😄 ^Alianne
Mijn vorige levering was in mijn thuis gemeente st. Job zoals gevraagd. Prima aangekomen. Nu voor mijn 2de bestelling moest ik 30km heen en terug naar een naburige gemeente rijden, ondanks mijn vraag naar st. Job. Ook was mijn pakje beschadigd terug dicht geplakt maar gelukkig bij controle oké.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je vorige levering in St. Job goed aankwam, jammer dat dit nu niet lukte en dat je pakje beschadigd was. We nemen dit zeker mee. 😊 ^Alianne
Mooie afdek voor mijn inductie kookplaat. Super makkelijke in onderhoud. Geeft veel meer ruimte in mijn kleine keuken. Blij mee. Mooie printen ook. Alleen jammer dat ze er geen schoonmaak doekje bij hebben gedaan. Was wel beloofd in de advertentie.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo blij bent met de afdekplaat, het onderhoud en de mooie print. Super dat het je keuken ook extra ruimte geeft! Jammer dat het schoonmaakdoekje ontbrak terwijl dit wel in de advertentie werd vermeld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je ons hierover mailen via review@topdoek.nl? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. ^Nienke
Foto af laten drukken op canvas (120*60) De kleuren zijn een stuk dorkerder geworden. En het doek is niet strak gespannen. Op de foto is alleen de linker onderhoek te zien, maar ook de rechter hoeken zijn niet zoals het in mijn ogen zou moeten zijn. Jammer van dit dure doek. Nu van Topdoek een nieuwe afdruk gekregen. Alles is nu goed afgespannen, en de kleuren zijn veel frisser. Bedankt Topdoek

Super om te horen, dank je wel! 😄 ^Alianne
Mooie foto alleen jammer dat over de afdruk ben ik niet tevreden mijn zoon staat er maar half op en op het origineel staat hij er helemaal op Had iets meer naar rechts gemoeten dan had hij er helemaal opgestaan dus ik ben niet tevreden je had gevraagt om de goede foto ik heb geprobeerd om je de orginele foto te sturenmaar dat lukt niet krijg hem steeds terug via postmaster meerdere malen geprobeert wat is het goede mail adres waar ik de foto naar toe kan sturen met vriendelijke groeten van jaap@planet.nl jaap reijerkerk

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor uw review, ik zie dat het inmiddels gelukkig gelukt is, we hopen u een mooie afbeelding te kunnen leveren! ^Alianne

Meerdere minpunten

Een onbehandeld vurenhouten framewerk voor mijn bestelde buitendoek is geen kwaliteit leveren. De manier van verpakken (doek zit kaal ingepakt zonder enige bescherming) is de reden dat op sommige hoeken de printlaag weg is. Tip, pak het doek in in noppenfolie en daarna pas het karton er omheen Bij het bestellen kon ik kiezen uit 2 opties van leveren.... Spoed of normaal.... Beiden opties kost je €1,- extra... Dus je wordt verplicht om €1,- extra uit te geven.... Slecht! Ophangbeugels bij besteld.... In ieder zakje zitten 2 schroeven maar met maar 1 plug....?? Dus niet zo TOP.... Topdoek. Als jullie deze naam willen waarmaken, dan zijn er zeker nog verbeterpunten. De printkwaliteit is wel erg mooi, maar ik vrees door bovenstaande punten dat het plezier hebben van mijn tuinposter van korte duur zal zijn

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor uw review, ik heb u zojuist een mail gestuurd om spoedig tot een oplossing te komen ^Alianne

Top ervaring en product

Heel eerlijk. Ik was eerst een beetje gepikeerd. Er stond namelijk vandaag besteld morgen in huis. Tien ik bestelde kreeg ik te zien dat het 5 dagen ging duren… wat verbaasd mij? Het was er gewoon de volgende dag! Product is super mooi en handig voor mijn moedertje. Al met al een dikke aanrader, dus verdienen jullie ook deze review.

Antwoord van Topdoek.nl

Beste Sandy, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en leuke review én voor het delen van de mooie foto 😊 Wat fijn om te horen dat de eerste twijfel uiteindelijk positief is omgeslagen en dat uw bestelling zelfs al de volgende dag is geleverd ✨ Geweldig om te lezen dat het product zo goed bevalt en handig is voor uw moedertje. Zulke mooie reacties en foto's maken ons extra blij 🌟 Bedankt voor uw vertrouwen én voor deze mooie aanbeveling! Met vriendelijke groet, Alianne Team TopDoek.nl

Ruis op de lijn

We hadden voor moederdag een inductiebeschermer/spatscherm besteld met haakjes en een microvezel doekje. Bij het uitpakken zaten er geen haakjes en geen microvezel doekje bij. Op mijn eerste email hierover kreeg ik te horen dat de haakjes niet besteld zijn, dat ze op waren en dat ik ze maar in de bouwmarkt moest kopen. Op mijn tweede email kreeg ik als reactie de opmerking dat ik mijn bestelling terug kon sturen. Daar kwamen dan overigens wel verzendkosten bij, en zou ik alles opnieuw moeten bestellen. Op mijn derde email kreeg ik eindelijk de reactie dat ik gelijk had en werden de haakjes toegestuurd. Het microvezel doekje was ik zelf in alle verwarring vergeten, en heb ik dus nog steeds niet. Daar ga ik ook niet meer achteraan. Het product is prima, mooie stevige beschermer met mooie print, en stevige haken om hem achter de kookplaat te hangen.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Dat begrijpen we goed en dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We kijken dit graag samen met u na om tot een passende oplossing te komen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar review@topdoek.nl met uw bestelnummer en een korte toelichting, zodat we met u mee kunnen kijken. Dank dat u dit met ons deelt. ♥️ ^Nienke