Topdoek.nl

3.282 reviews in totaal   3.282 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de kwaliteit van de producten en prijzen de snelle levering. De service wordt vaak als zeer klantgericht ervaren, vooral wanneer problemen snel worden opgelost. Daarnaast waarderen klanten de mogelijkheid om eigen foto's en ontwerpen toe te voegen, wat zorgt voor een persoonlijk resultaat. Ook het gebruiksgemak en onderhoud van de producten worden positief beoordeeld, mede dankzij handige functies zoals makkelijke schoonmaak en extra ruimte. De prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als gunstig beschouwd en veel klanten vinden de producten betaalbaar. Enkele klanten noemen echter kwaliteitsproblemen of beschadigingen bij ontvangst. Er zijn klachten over bezorgdiensten, zoals te vroege, te late of beschadigde zendingen. Sommige klanten ervaren frustratie door trage of onduidelijke communicatie vanuit de klantenservice. Daarnaast zijn de meningen over de verpakking verdeeld; sommigen vinden deze onvoldoende of beschadigd. Tot slot zijn er klanten die vinden dat bepaalde onderdelen de prijs niet waard zijn.

ReviewsTopdoek.nl

Mijn oude bureautje is weer als nieuw …

Mijn oude Engelse bureautje is weer als nieuw, met deze grote bureaubladonderlegger (120x60) in lederlook. De kleuren zijn echt zoals op de foto's en de kwaliteit lijkt ook in orde. Heel blij mee! Niet duur (want aanbieding), snel geleverd en goed verpakt. Het aanbod qua patronen is gigantisch, met als gevolg dat ik er 4 heb bijbesteld. Overdreven en teveel natuurlijk, maar dan kan ik af en toe wisselen ...... :-)

Dank voor je bezoek en review! 😊 ^Alianne

doek beschadigd binnen gekomen

Ik heb aangegeven dat het doek beschadigd is binnengekomen. Verpakking was flink beschadigd waardoor ook het doek wat kleine beschadigingen heeft opgelopen . Maar tot nu toe geen reactie helaas. Topdoek heeft gelukkig op mijn beoordeling gereageerd aangezien mijn mail niet was binnengekomen ( waardoor ze niet hebben kunnen reageren). En zij gaan mij een nieuw exemplaar opsturen. Ik was te snel met reageren vermoedelijk door de teleurstelling dat door bezorger het andere exemplaar beschadigd was. Had er zo naar uitgekeken.. Top reactie van topdoek

Antwoord van Topdoek.nl

Beste Taco, Hartelijk dank voor uw update en uw mooie woorden! 😊 Wat fijn om te horen dat we alsnog contact hebben kunnen hebben en dat er een passende oplossing voor u is gevonden. We vinden het jammer dat uw bestelling beschadigd is aangekomen, zeker omdat u er zo naar uitkeek. We waarderen uw begrip en uw vertrouwen in ons enorm. Met vriendelijke groet, Alianne Team TopDoek.nl

Ruis op de lijn

We hadden voor moederdag een inductiebeschermer/spatscherm besteld met haakjes en een microvezel doekje. Bij het uitpakken zaten er geen haakjes en geen microvezel doekje bij. Op mijn eerste email hierover kreeg ik te horen dat de haakjes niet besteld zijn, dat ze op waren en dat ik ze maar in de bouwmarkt moest kopen. Op mijn tweede email kreeg ik als reactie de opmerking dat ik mijn bestelling terug kon sturen. Daar kwamen dan overigens wel verzendkosten bij, en zou ik alles opnieuw moeten bestellen. Op mijn derde email kreeg ik eindelijk de reactie dat ik gelijk had en werden de haakjes toegestuurd. Het microvezel doekje was ik zelf in alle verwarring vergeten, en heb ik dus nog steeds niet. Daar ga ik ook niet meer achteraan. Het product is prima, mooie stevige beschermer met mooie print, en stevige haken om hem achter de kookplaat te hangen.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Dat begrijpen we goed en dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We kijken dit graag samen met u na om tot een passende oplossing te komen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar review@topdoek.nl met uw bestelnummer en een korte toelichting, zodat we met u mee kunnen kijken. Dank dat u dit met ons deelt. ♥️ ^Nienke

Top ervaring en product

Heel eerlijk. Ik was eerst een beetje gepikeerd. Er stond namelijk vandaag besteld morgen in huis. Tien ik bestelde kreeg ik te zien dat het 5 dagen ging duren… wat verbaasd mij? Het was er gewoon de volgende dag! Product is super mooi en handig voor mijn moedertje. Al met al een dikke aanrader, dus verdienen jullie ook deze review.

Antwoord van Topdoek.nl

Beste Sandy, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en leuke review én voor het delen van de mooie foto 😊 Wat fijn om te horen dat de eerste twijfel uiteindelijk positief is omgeslagen en dat uw bestelling zelfs al de volgende dag is geleverd ✨ Geweldig om te lezen dat het product zo goed bevalt en handig is voor uw moedertje. Zulke mooie reacties en foto's maken ons extra blij 🌟 Bedankt voor uw vertrouwen én voor deze mooie aanbeveling! Met vriendelijke groet, Alianne Team TopDoek.nl

Heel tevreden over de dienstverlening.

Alles werd goed bezorgd en heel duidelijk voorgesteld via berichtgeving per mail. Heel tevreden over het product, zo handig dat je je eigen formaat kan bestellen. Ik gebruik het in de zaak zodat ik extra werkruimte kan creëren in de keuken. Zeker een aanrader om bij Topdoek te bestellen, zeer betrouwbaar!

Dank je wel, dat waarderen we enorm! 🙌 ^Alianne

Canvas beschadigd aangekomen

Topdoek heeft samen in overleg met mij het probleem al opgelost. De schuld lag niet bij Topdoek maar bij DHL. Ik heb een kortingsbon gekregen om een nieuwe tuinposter te bestellen. Zoals het afgehandeld is ben ik tevreden. Ik bestel al jaren bij Topdoek en zal dat ook blijven doen.

Hartelijk dank voor je feedback! ⭐😊 ^Alianne

Muurcircel acrylglas

Het product wat we besteld hadden voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Goede kwaliteit. Het is toch altijd wel klein beetje een gok, maar heeft goed uitgepakt. We zijn er heel blij mee. Een klein min puntje was dat we hadden opgegeven om de foto te laten inlijsten, dit was helaas niet gebeurd. We hebben daarover ook niet gereclameerd, maar zelf opgelost. Waar je ook rekening mee moet houden is dat het acrylglas reflecteert.

Antwoord van Topdoek.nl

Bedankt voor je beoordeling 🙂 We stellen het op prijs!

Niet verwacht…

De afhandeling van mijn opbouwende feedback beviel mij in het bijzonder omdat het ontzettend positief werd afgehandeld met een vriendelijke reactie en een behoorlijke korting voor een volgende bestelling. Had ik beslist niet verwacht.

Antwoord van Topdoek.nl

Beste G Bergenhenegouwen, Hartelijk dank voor uw mooie review 😊 Wat ontzettend fijn om te lezen dat u onze afhandeling van uw feedback zo positief heeft ervaren ✨ We vinden het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en mee te denken waar mogelijk. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Zulke reacties waarderen wij enorm 🌟 Met vriendelijke groet, Alianne Team TopDoek.nl

Geweldige, persoonlijke inductiebeschermer

Ik kwam +/- 1 cm te kort aan de zijkanten. De inductie ligt in het aanrechtblad, hierdoor is er lijm rondom, waarschijnlijk heb ik dit niet mee opgemeten, waardoor beetje te kort kom. Ondanks dit foutje, is het geweldig produkt.

Antwoord van Topdoek.nl

Fijn dat je een goede ervaring had! 😊
De 1e foto hadden wij op aluminium, en de 2e heb ik verkeerd besteld die moest eigenlijk ook op aluminium en ik wil nu een derde foto bestellen maar ik ben bang dat ik weer het verkeerde aandrukken. Aluminium is toch de vortex Vrgr bert

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Ik maakte een meet foutje van 1cm op een indutiebeschermer en kreeg toch een code voor een gratis nieuwe. En zo mijn moeder is heel blij met de iets de kleine. Ook de print zit er mooi op. Het verreikt mijn keukenblad.

Heel leuk om te lezen, bedankt! 🌟 ^Alianne
De zachte beschermer voor de kookplaat is mooi en werd snel geleverd. De haken die erbij horen, zodat je tijdens het koken de beschermer als spatscherm kan gebruiken, zijn er echter niet bijgeleverd! Dit stond wel vermeld op de site. Ik had dit liever 1-op-1 opgelost, maar een mailtje naar de klantenservice vorige week, daarop is geen reactie gekomen. Wèl twee mails met de reminder om een openbare recensie achter te laten. Bij dezen! Twee sterren omdat het product incompleet is dus één van de twee functies niet kan uitvoeren. Als de haken kosteloos nagestuurd worden, verander ik deze review natuurlijk direct edit: haken zijn heel snel toegestuurd! reacties van klantenservice bleken in spambox. inmiddels alles perfect opgelost: 5 sterren!

Antwoord van Topdoek.nl

Top, bedankt voor je reactie! 👍

Heel blij met mijn inductiebeschermer.

Makkelijk om een eigen foto toe te voegen. Het resultaat is fantastisch... heel blij met de inductiebeschermer. Ik heb het nog niet als spatscherm gebruikt, maar de gaten zijn al gestanst en de haakjes zijn gemakkelijk op te plakken.

Foto 35 jaar oud perfect op Linnen

Ondanks dat de foto al 35 jaar oud was en niet te scherp, is deze prachtig op linnen uitvergroot, waarvoor mijn dank. En ook nog eens perfect verpakt en super snel verzonden. Ik raad dan Topdoek 100% aan!

Wat een prachtige review, dank je wel! 😄 ^Alianne
Ik heb met 2 bestellingen 2 families een opsteker kunnen geven in een voor hun zware emotionele periode waar hun in zitten/zaten Kortom betaalbaar een warm voelend kado kunnen geven Top doek bedankt daarvoor Gr peter uit Vlist

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Had een mooie trouwfoto besteld,maar helaas zat er een foutje wat ik niet zag,heb een kortingscode gekregen van het hele bedrag voor een nieuwe foto .Echt fijn en hele goede service ,TOP😀

Wat fijn om te lezen, bedankt! ⭐ ^Alianne

Perfecte bescherming van de inductieplaat

Mijn inductieplaat is vaak wat vlekkerig doordat je er vanalles oplegt. Bovendien is de plaat kwetsbaar als je er iets op laat vallen. Met de afdekplaat is dat verleden tijd.

Antwoord van Topdoek.nl

Beste W Coolen, Hartelijk dank voor uw fijne review 😊 Wat leuk om te horen dat de inductiebeschermer zo goed bevalt en een praktische oplossing biedt voor het beschermen van uw kookplaat ✨ Dat is precies waar het product voor bedoeld is! Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Alianne Team TopDoek.nl

Top!!!!

Duidelijke website, heldere bestelinstructies. De cover voor onze inductie kookplaat was precies wat ik voor ogen had. Snelle en juiste levering. Goede informatievoorziening rondom levering. Kortom TOP

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Niet verder zoeken naar een geschikte inductiekookplaatbeschermer. Gewoon hier bestellen. Wel erg veel keus. Alles is mooi. Advies: koop echt de ophanghaken erbij dan is het netjes opgeruimd en een spatscherm tijdens het koken. De inductiekookplaatbeschermer is ook makkelijk schoon te maken. Tomatensaus zat er 15 minuten op en het ging er erg makkelijk vanaf. En ik zag geen vlekken daarna meer.

Antwoord van Topdoek.nl

Wat een prachtige en uitgebreide review, dankjewel! 🤩✨ Superleuk om te horen dat je zo tevreden bent met de inductiebeschermer én de vele keuzes die we bieden. Ook fijn dat de ophanghaken zo’n aanrader zijn en dat het schoonmaken zo makkelijk gaat — daar doen we het voor! 🙌💛 Geniet er volop van! ^Nienke
Ik ben heel blij met mijn topdoek. Ik had er al jaren een, maar die ligt nu op het aanrecht in onze caravan.. Js hebt er gewoon een stuk aanrecht bij en het staat ook erg mooi! Niets dan lof!!