baches-direct.nl

171 reviews in totaal

171 reviews since 27 apr 2022

Gecertificeerd sinds: 1 jul 2022
baches-direct.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn overwegend tevreden over de snelle levering en waarderen de snelle en adequate service. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen positief beoordeeld en veel klanten noemen de goede prijs-kwaliteitverhouding als pluspunt. Ook wordt snelle communicatie gewaardeerd. Sommige klanten ervaren echter problemen met bezorging of niet ontvangen pakketten. Daarnaast vinden enkelen dat de kwaliteit van de producten niet altijd overeenkomt met de prijs of verwachting. Er zijn ook klachten over het uitblijven van reactie op vragen of klachten, en het ontbreken van bevestigingen of reacties in de communicatie wordt als negatief ervaren.

Reviewsbaches-direct.nl

Zijl ten behoeve van Carport

Ik heb net mijn besteld zijl opgehangen. Ziet er stevig uit. De ringen hadden van mij zwaarder uitgevoerd mogen worden.Bezorging was sneller dan verwacht.

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Heel erg bedankt voor je feedback en voor je 4 sterren. ⭐⭐⭐⭐! We zijn verheugd dat uw zeildoek er solide uitziet en dat de levering sneller was dan verwacht. 😊 We nemen ook nota van uw opmerking over de oogjes, die ons helpt onze producten te blijven verbeteren. Ik kijk ernaar uit u opnieuw te vergezellen voor een toekomstige bestelling! Het DIRECTE TARPAULIN-team De N ° 1 van het professionele zeildoek Bonjour, Merci beaucoup pour votre retour et pour vos 4 étoiles ⭐⭐⭐⭐ ! Nous sommes ravis que votre bâche vous paraisse solide et que la livraison ait été plus rapide que prévu. 😊 Nous prenons également bonne note de votre remarque concernant les œillets, qui nous aide à continuer d’améliorer nos produits. Au plaisir de vous accompagner à nouveau pour une prochaine commande ! L’équipe BÂCHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

Goede service

Voor onze bestaande pergola nieuw zeil besteld en een nieuw koort voor de bevestiging. Na levering ontbrak het koort. Gelijk een email gestuurd en binnen 1 uur antwoord dat het koort wordt nagestuurd. Top.

Antwoord van baches-direct.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Onze excuses dat het bevestigingskoord bij de levering ontbrak. We zijn blij dat onze klantenservice snel heeft kunnen reageren en het ontbrekende onderdeel direct heeft nagezonden. Bedankt voor uw vertrouwen! Het team van Bâches Direct Nr. 1 in professionele dekzeilen
Zwaar doek en voelt zeer stevig aan. Mooie afwerking.

Antwoord van baches-direct.nl

Beste Sander, Hartelijk dank voor uw 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ en voor uw positieve feedback! 😊 We zijn blij te horen dat u de kwaliteit van het doek zo waardeert. De zware, stevige stof en de mooie afwerking zijn ontworpen om u een betrouwbaar en duurzaam product te bieden dat lang meegaat. 💪 Nogmaals bedankt voor uw bestelling en vertrouwen! We hopen u graag opnieuw te mogen helpen bij een volgend project. Het BÂCHES DIRECT-team De nummer 1 in professionele dekzeilen Bonjour Sander, Un grand merci pour vos 5 étoiles ⭐⭐⭐⭐⭐ et pour votre retour ! 😊 Nous sommes ravis que vous appréciez la qualité de votre bâche, notamment son tissu épais et sa grande robustesse. 💪 Sa conception solide et sa belle finition sont pensées pour vous garantir un produit fiable et durable dans le temps. Merci encore pour votre confiance et votre commande ! Au plaisir de vous accompagner à nouveau pour un prochain projet. L’équipe BÂCHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

Heel tevreden. Zeker een aanrader

Ik heb eindelijk schaduw. Makkelijk vast te maken deze pergolazeil en ziet er erg goed uit. Hoewel ik de goedkoopste versie heb gekocht, blijkt de kwaliteit toch erg goed te zijn.

Antwoord van baches-direct.nl

Hartelijk dank voor uw mooie feedback. We zijn blij dat het pergolazeil u de gewenste schaduw biedt en eenvoudig te bevestigen was. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de uitstraling als de kwaliteit van het product. Het team van Bâches Direct Nr. 1 in professionele dekzeilen
Goede kwalieteit. En zeer snel geleverd

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo Connie, Hartelijk dank voor je 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ en voor je feedback! 😊 We zijn erg blij dat u tevreden bent over de kwaliteit van uw bestelling en de snelle levering. 🚚✨ Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u binnenkort weer te zien bij BÂCHES DIRECT! Het team van BÂCHES DIRECT De nummer 1 in professionele dekzeilen Bonjour Connie, Un grand merci pour vos 5 étoiles ⭐⭐⭐⭐⭐ et pour votre retour ! 😊 Nous sommes ravis que vous soyez satisfaite de la qualité de votre commande et de la rapidité de notre livraison. 🚚✨ Merci pour votre confiance et au plaisir de vous retrouver prochainement sur BÂCHES DIRECT ! L’équipe BÂCHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle
Goed product en snel geleverd! 👍

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo Remco, Hartelijk dank voor je 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ en voor je reactie! 😊 We zijn verheugd te weten dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw product en dat de snelle levering aan uw verwachtingen heeft voldaan. 📦✨ Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Wij wensen u een uitstekend gebruik van uw bestelling en kijken ernaar uit u weer te ondersteunen bij uw toekomstige projecten. Het DIRECTE TARPAULIN-team De N ° 1 van het professionele zeildoek Bonjour Remco, Un grand merci pour vos 5 étoiles ⭐⭐⭐⭐⭐ et pour votre retour ! 😊 Nous sommes ravis de savoir que vous êtes satisfait de la qualité de votre produit et que la livraison rapide a répondu à vos attentes. 📦✨ Merci pour votre confiance et votre recommandation ! Nous vous souhaitons une excellente utilisation de votre commande et au plaisir de vous accompagner à nouveau dans vos futurs projets. L’équipe BÂCHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle
de kleur van het zeil wijkt heel erg af als met de kleur van de foto,, het is eerder bruin dan bordeaux rood. Heb een mail geschreven om te vragen of dit een fout is.. kan natuurlijk. nog even antwoord afwachten maar de kwaliteit niks over te klagem levering ook top. super product

Antwoord van baches-direct.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback! Het spijt ons dat de kleur donkerder uitvalt dan u op basis van de foto had verwacht. Bordeaux is een diepe roodtint die, afhankelijk van de lichtinval en de beeldschermweergave, soms meer bruin kan lijken. Ons serviceteam zal uw e-mail bekijken en u zo snel mogelijk informeren. We zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en de levering. Het team van Bâches Direct Nr. 1 in professionele dekzeilen
Prima dekzeil voor onze houtopslag gekocht. Gratis verzenden, geweldig!

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo TJ, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 5 sterren! Wat fijn om te horen dat de gratis verzending in de smaak is gevallen en dat de bacha ideaal is voor uw houtopslag. Uw bâche bois verte/marron maakt deel uit van onze HQ250-reeks, een assortiment dat uitstekende, waterdichte bescherming biedt voor al uw brandhout. Wij wensen u een uitstekend gebruik toe! L'Equipe Bâches Direct. N°1 de la bâche professionnelle

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor je 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐! 😊 We zijn verheugd over uw tevredenheid en hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw bestelling. Ik kijk ernaar uit u weer te steunen voor een ander project! Het DIRECTE TARPAULIN-team De N ° 1 van het professionele zeildoek Bonjour, Un grand merci pour vos 5 étoiles ⭐⭐⭐⭐⭐ ! 😊 Nous sommes ravis de votre satisfaction et vous remercions chaleureusement pour votre confiance et votre commande. Au plaisir de vous accompagner à nouveau pour un prochain projet ! L’équipe BÂCHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor je 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐! 😊 Uw tevredenheid en vertrouwen maken ons erg blij! Ik kijk ernaar uit u opnieuw te vergezellen voor een toekomstige bestelling. Het DIRECTE TARPAULIN-team De N ° 1 van het professionele zeildoek Bonjour, Un grand merci pour vos 5 étoiles ⭐⭐⭐⭐⭐ ! 😊 Votre satisfaction et votre confiance nous font très plaisir ! Au plaisir de vous accompagner à nouveau pour une prochaine commande. L’équipe BÂCHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

snelle levering

snel een nieuwe levering omdat ik door mijn eigen fout het verkeerde besteld had, super service

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren 🌟 Wij danken u oprecht voor uw vertrouwen. We zijn erg blij dat uw ervaring met BACHES DIRECT volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij kijken ernaar uit u ook bij uw toekomstige projecten weer van dienst te mogen zijn! Stuur ons een foto van uw gemonteerde afdekzeil en ontvang 5% korting op uw volgende bestelling: https://www.baches-direct.com/fr/pg/partagez-votre-histoire-en-images Het BACHES DIRECT-team De nummer 1 in professionele afdekzeilen

Antwoord van baches-direct.nl

Bonjour, Merci pour votre retour et pour ces 4 étoiles ⭐⭐⭐⭐ ! Nous sommes heureux de votre satisfaction. Si vous avez des remarques ou suggestions qui pourraient nous aider à améliorer nos produits ou nos services, n’hésitez pas à nous en faire part. Votre avis est précieux ! 😊 L’équipe BACHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo David, Hartelijk dank voor je 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐! We zijn erg blij dat je tevreden bent en dat je vertrouwen stelt in BÂCHES DIRECT. 😊 We kijken ernaar uit om je bij je toekomstige projecten te begeleiden! Het team van BÂCHES DIRECT De nummer 1 in professionele dekzeilen Bonjour David, Merci beaucoup pour vos 5 étoiles ⭐⭐⭐⭐⭐ ! Nous sommes ravis de votre satisfaction et de la confiance que vous accordez à BÂCHES DIRECT. 😊 Au plaisir de vous accompagner dans vos futurs projets ! L’équipe BÂCHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo Marcel, Hartelijk dank voor je 5 sterren ⭐ We zijn erg blij dat je tevreden bent en danken je voor je vertrouwen! We kijken ernaar uit om je bij je volgende projecten te begeleiden. Het team van BÂCHES DIRECT De nummer 1 in professionele dekzeilen Bonjour Marcel, Merci beaucoup pour vos 5 étoiles ⭐ Nous sommes ravis de votre satisfaction et vous remercions pour votre confiance ! Au plaisir de vous accompagner pour vos prochains projets. L’équipe BÂCHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

Fantastisch

Snelle levering Mooi stevig ,ideaal voor onze overkapping Met veel bevestigingspunten zodat het mooi stevig vastgezet kan worden

Antwoord van baches-direct.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw positieve review en de mooie foto van uw installatie! We zijn blij te horen dat deze PVC afdekzeil in crèmewit uit ons LP 506-assortiment perfect past bij uw overkapping. Het is fijn om te lezen dat de vele bevestigingspunten u hebben geholpen bij de montage en dat de levering naar wens was. Wij wensen u veel plezier van uw vernieuwde buitenruimte! L'Equipe Bâches Direct. N°1 de la bâche professionnelle

Antwoord van baches-direct.nl

Goedendag, Hartelijk dank voor uw 5 sterren 🌟 Wij danken u oprecht voor uw vertrouwen en zijn verheugd dat u volledig tevreden bent met uw zandkleurige FP320PR-pergola-net van 3 x 4 m. Wij kijken ernaar uit om u bij uw volgende projecten weer van dienst te zijn! Het team van BACHES DIRECT De nummer 1 in professionele afdekzeilen Bonjour, Un grand merci pour vos 5 étoiles 🌟 Nous vous remercions sincèrement pour votre confiance et sommes ravis que votre filet pergola FP320PR beige sable en 3 x 4 m vous apporte entière satisfaction. Au plaisir de vous accompagner à nouveau dans vos prochains projets ! L'équipe BACHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

Antwoord van baches-direct.nl

Hallo Tjeerd, Hartelijk dank voor je 5 sterren 🌟 We zijn erg blij dat je helemaal tevreden bent met je donkerbeige LP506PR-pergola-zeil van 3 x 6 m. Dit doek is gemaakt van PVC, is 100% waterdicht en wordt geleverd met een TECPLAST-garantie van 5 jaar, zodat u optimaal van uw buitenruimte kunt genieten terwijl u beschermd bent tegen de elementen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en we kijken ernaar uit om u bij uw volgende projecten te begeleiden! Aarzel niet om ons een foto van uw geïnstalleerde pergola te sturen en ontvang 5% korting op uw volgende bestelling: https://www.baches-direct.com/fr/pg/partagez-votre-histoire-en-images Het team van BACHES DIRECT De nummer 1 in professionele afdekzeilen Bonjour Tjeerd, Un grand merci pour vos 5 étoiles 🌟 Nous sommes ravis que votre toile de pergola LP506PR beige foncé en 3 x 6 m vous apporte entière satisfaction. Conçue en PVC, cette toile est 100 % étanche et bénéficie d'une garantie de 5 ans TECPLAST, pour vous permettre de profiter pleinement de votre extérieur tout en étant protégé des intempéries. Merci encore pour votre confiance et au plaisir de vous accompagner dans vos prochains projets ! N'hésitez pas à nous envoyer une photo de votre pergola installée pour bénéficier de -5 % sur votre prochaine commande : https://www.baches-direct.com/fr/pg/partagez-votre-histoire-en-images L'équipe BACHES DIRECT Le N°1 de la bâche professionnelle

Goed afdekzeil

Snel geleverd, goed verpakt, mooi zeil. Geen verbeterpunten.

Antwoord van baches-direct.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat de levering, verpakking en kwaliteit van het zeil volledig aan uw verwachtingen hebben voldaan. Het team van Bâches Direct Nr. 1 in professionele afdekzeilen

Goed stevig doek voor goede prijs

Goed stevig doek geen slap doek! Om de 30 cm ringen Goede prijs en snelle levering

Antwoord van baches-direct.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over de stevigheid van het doek, de afwerking met de bevestigingsringen, de prijs en de snelle levering. Het team van Bâches Direct Nr. 1 in professionele dekzeilen
Snelle en goede service

Antwoord van baches-direct.nl

Beste Amanda, Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat onze snelle service en de levering van uw schaduwdoek TECPLAST LP 506 in goede orde zijn verlopen. Prettige dag gewenst! L'Equipe Bâches Direct. N°1 de la bâche professionnelle