onesieskopen.nl

25 reviews in totaal   25 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsonesieskopen.nl

Antwoord van onesieskopen.nl

Beste klant, Bedankt voor je positieve beoordeling! We wensen je veel plezier van je aankoop. Graag tot een volgende keer. Met warme groet, Klantenservice OnesiesKopen.nl

Antwoord van onesieskopen.nl

Drama mbt bezorgen. Heb nog steeds niets!!!

Ik heb meer dan een week geleden een bestelling gedaan en nog steeds niet ontvangen. Postnl zou het naar een pakketpunt brengen maar nog steeds niets. Wat een drama.

Antwoord van onesieskopen.nl

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend te vernemen dat de bestelling er langer over heeft gedaan om u te bereiken dan verwacht. We zien dat de vertraging bij de vervoerder is ontstaan en u de zending inmiddels heeft kunnen afhalen. Wegens het ongemak hebben we uw verzendkosten gecrediteerd. Hopende hiermee een passende oplossing te hebben geboden. Met warme groet, Klantenservice OnesiesKopen.nl

Antwoord van onesieskopen.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend te vernemen dat je een probleem ervaart met je aankoop. We hebben je een bericht gestuurd om te achterhalen hoe de gaten zijn ontstaan en werken graag samen naar een passende oplossing. Met warme groet, Klantenservice OnesiesKopen.nl

Antwoord van onesieskopen.nl

Beste klant, Bedankt voor de beoordeling. Vervelend dat je ervaring bij ons niet zo was als wij hadden gehoopt. We zien dat het bestelde artikel helaas niet meer in voorraad was en we je order daardoor hebben moeten annuleren. Onze excuses voor het ervaren ongemak. Met warme groet, Klantenservice OnesiesKopen.nl