De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.
Reviews voor into-led.com/nl
Snelle levering en goede communicatie!
Perfecte snelle levering. Gekochte producten zijn van goede kwaliteit.
Wel vind ik het storend dat de levering in een veel te grote doos plaatsvinden. De doos was vele malen groter dan de doos van het product. Daar moet m.i. meer aandacht aan worden geschonken
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag,
Bedankt voor je bericht en je positieve woorden over onze snelle levering en productkwaliteit en dat horen we natuurlijk graag!
Wat betreft de verpakking: bedankt voor je feedback. We begrijpen dat een te grote doos onnodig kan zijn en nemen je opmerking zeker mee om onze verpakkingswijze verder te verbeteren.
Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen!
Ruime keuze aan inbouwspots, goede kwaliteit en snel geleverd. Perfect dus
Goede prijs/ kwaliteit. Voor ieder wat wils. Snelle verzending.
Alles was ok. Bestelling en aflevering!
Bestelling netjes afgeleverd en op tijd
correcte informatie, snelle levering, kwaliteit aan de betaalbare prijs;
Heel mooi lampen. En snel verzonden. Een aanrader
Super snelle levering en kwaliteit materialen
Goede en snelle levering
Goede prijs en snelle verzending. Blij met aankoop.
Goede en mooie producten en een snelle levering.
Beter kan het niet
Snel geleverd en heel klantvriendelijk.
Misschien wel handig wanneer meerdere pakketten elk pakket een track en trace code
Mooi product en snelle levering.
Blij met de bediening via de Hoftronic app.
beter,,,kan volgens mij niet ,,,STEEDS correcte afhandeling
Snelle levering en lage prijzen en goede communicatie