into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.147 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.323 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de degelijke en duurzame kwaliteit van de producten, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren, met scherpe prijzen en een breed assortiment. De overzichtelijke website en het makkelijke bestelproces dragen bij aan een prettige winkelervaring. Daarnaast wordt de eenvoudige montage en installatie gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over bezorgproblemen of vertragingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke handleidingen en af en toe technische uitdagingen bij de installatie. Ook zijn er sporadisch teleurstellingen over defecten.

Reviews voor into-led.com/nl

Led bats hebben mooi design

Buiten het korte beste- levertraject zijn de led bats mooi en verbruiken weinig.
Commande livré rapidement, bon produit et prix correct
Supersnelle levering
Duidelijke webshop. Veel verschillende producten. En goede prijzen
Mooie producten. Snel verzonden. En regelmatig leuke aanbiedingen.
Snelle levering en kwaliteitsproduct tegen scherpe prijs
Snelle levering en een mooi product. Wat beter kan weet ik zo even niet tot nu toe zeer tevreden
Spullen zijn niet geleverd door dpd Weet niet of ik nog de spullen krijg
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad om meer duidelijkheid over de situatie te krijgen. Bedankt dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Op dit moment hebben we een intern onderzoek opgestart bij de vervoerder. Zodra wij hier meer informatie over ontvangen, nemen we direct contact met je op om je verder te informeren. Mocht je in de tussentijd nog vragen voor ons hebben dan staan we uiteraard voor je klaar. Voor nu een prettige dag gewenst.
Gratis instaleren
IT
Iwan T.
Voor een mooie prijs goede kwaliteit verlichting.
snelle service
product prima levering Snelle

Mooie lampjes goede kwaliteit en snelle levering

Mooie lampjes