into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.147 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.323 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de degelijke en duurzame kwaliteit van de producten, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren, met scherpe prijzen en een breed assortiment. De overzichtelijke website en het makkelijke bestelproces dragen bij aan een prettige winkelervaring. Daarnaast wordt de eenvoudige montage en installatie gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over bezorgproblemen of vertragingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke handleidingen en af en toe technische uitdagingen bij de installatie. Ook zijn er sporadisch teleurstellingen over defecten.

Reviews voor into-led.com/nl

Prijs kwaliteit!
Zeer vlotte en snelle levering. Super content van de bestelde grondspots die mij verwarmingen overtreffen. Zeer tevreden over mijn bestelling. 10 op 10 voor Intoled. 👌👌👌
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag! Dankjewel voor jouw review! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ervaring bij ons. We wensen je veel plezier met je producten toe. 💡
Gewoon perfect spul
AA
Albert A.
CM
Cor M.
De beschrijving van de kleur licht is omschreven als zacht geel. Dit is absoluut niet het geval. De kleur licht is effectief wit
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag,  Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een review te schrijven. Wat jammer om te horen dat de lichtkleur anders is dan je had verwacht en dat het licht veel feller overkomt dan je in gedachten had. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat dit teleurstellend kan zijn. We kijken graag met je mee om dit samen op te lossen. Je ontvangt van ons nog een aparte e-mail met aanvullende informatie en mogelijke vervolgstappen. Hopelijk kunnen we het zo alsnog tot een positieve afronding brengen. Voor nu alvast een prettige dag gewenst.
HK
Heleen k.
Mooie lamp, snel geleverd en precies zoals omschrijving. Erg blij mee !
Prima service
snelle levering, perfect ingepakt en super goeie uitleg op internet aangaande het product, zodanig dat men niet een miskoop doe m.a.w. PERFECT!!!!!!!
Heel snelle levering