into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.147 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.332 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de degelijke en duurzame kwaliteit van de producten, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren, met scherpe prijzen en een breed assortiment. De overzichtelijke website en het makkelijke bestelproces dragen bij aan een prettige winkelervaring. Daarnaast wordt de eenvoudige montage en installatie gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over bezorgproblemen of vertragingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke handleidingen en af en toe technische uitdagingen bij de installatie. Ook zijn er sporadisch teleurstellingen over defecten.

Reviews voor into-led.com/nl

stop met spam sturen en zorg in de plaats daarvan voor een goede klantenservice en vlotte levering.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Wat jammer om te horen dat de zending vertraagd is geraak. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor willen we graag onze excuses aanbieden. Daarnaast vinden we het jammer dat je niet tevreden bent over onze klantenservice en levering. We nemen dit serieus en willen graag met je in gesprek komen om te kijken wat we wellicht voor je kunnen betekenen. We hebben inmiddels geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen, helaas zonder succes. Ook hebben we je een bericht gestuurd en hopen dat je openstaat voor een gesprek. Hopelijk kunnen we op deze manier de ervaring dan toch nog een beetje positief afsluiten. We horen graag terug van je, en voor nu een fijne dag gewenst!
Prima levering mooie spullen
Top!!
Bestellen en leveren ging heel goed. Het product valt tegen. Het licht valt spontaan uit en soms weer aan. Jammer
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt dat je tijd genomen hebt om deze review te schrijven!  We willen je uiteraard bedanken voor de bestelling en voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat het bestel en leverproces goed verlopen is maar, uiteraard vinden we het jammer dat het product niet naar behoren functioneert. Dat het licht zomaar uitvalt is natuurlijk niet de bedoeling. We helpen je hier graag mee verder!  We hebben een aparte mail gestuurd waar we graag met je in contact komen om samen naar een passende oplossing te kijken. We kijken graag uit naar je reactie en wensen je alvast een mooie dag toe!
CC
Cindy C.

Slechte levering

Het ligt waarschijnlijk niet aan jullie,maar als ik op woensdag voor 23:59 bestel en je zegt dat het dan donderdag geleverd wordt dan verwacht ik dat ook Tis nu maandag,en het pakketje is er nog niet Dpd is nu eenmaal geen betrouwbare pakketdienst
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Wat jammer om te horen dat de zending vertraagd is geraak. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor willen we graag onze excuses aanbieden. We zouden graag met je in gesprek komen om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. We hebben je een berichtje gestuurd, en horen graag of je hiervoor open staat. We hopen snel van je te horen, voor nu een fijne dag!