into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.148 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.308 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

Snelle afhandeling van uw bestelling
als werk naar behoren en prijs kwaliteit is perfect
Alles netjes geleverd
Wat ik belangrijk vind is de kwaliteit en snelheid van levering. Ook zijn de prijzen en acties een fijne factor bij Intoled. Als bouw bedrijf weet ik dan dat er kwaliteit geleverd is. Zo kan ik de klant blijmaken met goede verlichting.
duidelijke site en snelle levering gewoon top
ZEER concurerende prijzen en ULRA snelle levering en, Top Kwaliteit ‼️
Prima producten en op tijd geleverd
Ik kreeg heel veel licht (lumen) in mijn garage. Voor heel weinig geld! Heel blij mee.
Heel mooi modern en goed materiaal, duidelijke instructies. Top geleverd.
Eerste keer wat besteld en her was super snel en tip top bezorgd Mvg wouter cisca
Prima lamp die een behoorlijke hoeveelheid licht geeft! Solide en degelijk!
snelle levering en easy montage, super verlichting, en voor een normale prijsstelling

Muurlampen

Lampjes doen uitstekend hun werk branden gewoon de hele nacht 👍👍
Heb dimmers besteld. En via de mail extra schakelmateriaal. Alles correct geleverd, tegen scherpe prijzen. Ook prima contact afgelopen vrijdag gehad, via de chat.(duurde wel een dag,voordat er werd gereageerd,maar daar is ook keurig,voor verontschuldigd ivm drukte) Chaupeau!
Goede producten tegen een schappelijke prijs en snel verzonden.
JB
Jaap B.
Intolerant, ze leveren heel snel mooie lampen voor een heel mooie prijs