into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.149 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.302 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

Onlangs smart verlichting binnen gehad, las om te connecten slechte revieuws. Na enige gedoe, lukte het mij. Eigenlijk heel simpel...gewoon even goed lezen wat telefoon vraagt. 2 minuten werk aan gehad
Ik bestel al jaren bij into-led.com en ben nog nooit teleurgesteld. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, altijd scherp geprijsd en worden razendsnel geleverd. De website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt elke keer vlekkeloos. Ook de klantenservice verdient een dikke pluim: vriendelijk, deskundig en altijd bereid om mee te denken. Kortom, een betrouwbare webshop waar ik met een gerust hart keer op keer terugkom. Aanrader!

Solar tuinverlichting

Vorig jaar diverse solarlampen voor de tuin en ons tuinpad aangeschaft. Omdat we tevreden zijn over deze lampen hebben we er nog twee extra aangeschaft . Het betreft de Alton - Solar tuinlicht - Kantelbaar - 3000K Warm wit licht - Zwart - Padverlichting Art.nr.: 2719326. Deze lampen hebben we in onze tuin staan om struiken uit te lichten, heel perfect. Zeker door de kantelfunctie en de lange tijd dat ze de struiken verlichten zonder stroomverbruik, tevens zijn de lampen dimbaar. Een echte aanrader. En wat zo fijn is, Intoled komt de afspraak na m.b.t tot snelle levering en ook nog eens goed verpakt. Een foto bij invoegen lukt helaas niet, maar Intoled heeft een aantrekkelijke site waar ze duidelijk te vinden zijn tussen al het moois wat ze verkopen!

Een perfecte buitenlamp voor een prachtige sfeer

Onlangs kocht ik een LED-buitenlamp die me aangenaam verraste. De snelle levering zorgde ervoor dat ik hem meteen kon plaatsen. De lamp was goed geprijsd en voelde van goeie kwaliteit, precies wat ik zocht. Het mooie design past perfect bij mijn voordeur en dankzij de makkelijke montage hing hij binnen no-time op zijn plek. ’s Avonds geniet ik nu van de mooie verlichting die een warme sfeer creëert. Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop en zou deze lamp en Intoled zeker aanbevelen aan anderen.

Top service ook naar valen van DPD Bezorg service

Na bestellen zou de lampen snel bezorgd worden . Alleen besloot Dpd het een een paar straten verderop te bezorgen . Ook was helaas de verpakking om meedere plekken zwaar beschadigd. En daarmee ook de lampen beschadigd. Even INTOLED gebeld en werd nog zelfde dag nieuwe opgestuurd. Zeer netjes
Inbouw spotjes gekocht onder de 4 euro. Dat kan toch NIET! JAWEL! Bij INTOLed kan dit dus wel. Ik heb dezelfde spotjes bij een andere wel bekende winkel online gezien voor 15 euro. Dus het klopt echt wat INTOLed aangeeft de adviesprijs en hun prijs. Echt waanzinnig. En het spotje was compleet met kroonsteentjes en fitting. Netjes per stuk in een doosje verpakt. En als je er veel van besteld, komen ze netjes in 1 grotere doos binnen. Snel geleverd! Goed op de hoogte gehouden via mail. Ja, ik zal zo weer spullen bij ze bestellen!

Jammer

Lamp Luton - LED Wandlamp met sensor - 40 Watt 3300 Lumen - Bewegingssensor en schemerschakelaar - 3000K warm wit licht - dubbel gekocht omdat deze 360 graden bewegingssensor zou hebben. Krijg ik de lamp staat er maar 240 op de doos. Contact gezocht probleem gemeld, maar mij werd verzekerd dat dit 360 graden zou zijn staat ook in de handleiding van leverancier. Oké dan zal het wel goed zijn. Lamp op gehangen en wat denk je? Geen 360 graden detectie, maar gewoon 240 zoals op de doos vermeld staat. Dat is nu jammer. Verder zit er wel goed licht in de lamp dus de plek is wel goed verlicht. Ik zou dan maar de beschrijving aanpassen naar wat het werkelijk is.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak! We zouden graag met je in gesprek komen om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. We hebben je een berichtje gestuurd, en horen graag of je hiervoor open staat. Hopelijk spreken we elkaar snel, voor nu een fijne dag!

Snelle levering en goed geprijsd

Ik ben bij IntoLed terecht gekomen toen ik spotjes zocht voor mijn plafond. De vele mails in de inbox maken het zeer aantrekkelijk mijn LED verlichting overal uit te breiden. Toen project Garage begon heb ik een flink aantal LED TL lampen bijgekocht, de levering was erg snel en voor een goede prijs heb ik mijn hele garage met 4000K lampen vol gehangen. Ik ben uiterst tevreden met de service van IntoLed. De levering en de prijs kwaliteit. Hun eigen merk spullen zijn erg goed en ik bestel ik zeker graag nog een keer.

Goeie service

Product was niet leverbaar toen ik de lamp zag op de eigen beurs! Netjes op de hoogte gesteld toen de lamp leverbaar was! Ik ben er heel blij mee! Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden
Met twijfel bestelde ik lampjes bij jullie. Jee, wat snel kwamen ze binnen. Goed en breukvrij verpakt. Ik heb gelijk de oude lampjes vervangen, maar wat snel veranderde mijn mening. Hoera, ik kon alles weer goed zien en ze branden prachtig. Hartelijk dank en tot de volgende bestelling.
RG
Robin G.
Renswoude

Prima

Goede informatie voorziening, gemakkelijk te bestellen en bovendien snel in huis. Per mail wordt je op hoogte gebracht en producten hebben goede prijs-/kwaliteit verhouding. Tevreden over de gang van zaken, kortom een tevreden klant
normaal had ik 5 sterren gegeven echter nu 4 vanwege 1 niet functionerende Item dit zijn de kleinere prikspots . goed koop 4 voor 11.00 euro maar ze branden nog steeds niet andere producten wil ik niet over klagen
Ik heb drie keer een grote bestelling gedaan. Twee keer enkele lampjes retour gestuurd omdat ik deze verkeerd had besteld. Je geld is snel terug op je rekening. Duidelijk en overzichtelijk

Veel voor weinig

Ik zocht naar een grote hoeveelheid inbouw spotjes voor een knappe prijs. Waarvan ik weet dat ze er goed uit zien en zonder al te veel werk ingebouwd kunnen worden. Ik kwam terecht bij Into Led en ik ben dan ook meer dan tevreden over deze website en de geleverde producten. De spots waren binnen 3 dagen geleverd op het gewenste adres, het klaar maken van de geleverde producten was een fluitje van een cent en ik krijg nu elke dag mailtjes met interessante aanbiedingen waar ik happig van wordt. Ik zou hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Super service.

Voor mijn aankoop een mail gestuurd om meer inlichtingen te verkrijgen over het product en al snel volgde het antwoord met de nodige uitleg. Heb dan mijn bestelling geplaats en minder dan 24u. later werd de bestelling geleverd. Kan niet anders zeggen dan klasse en competitieve prijzen.

Zeer tevreden, vandaag besteld morgen in huis is wat zij zeggen en dat is ook zo. Bedankt Intoled

Eerst ergens anders besteld en na veel mailtjes en telefoontjes alles geannuleerd. Toen kwam ik bij intoled terecht en eerst een kleine bestelling gedaan omdat ik het vertrouwen een beetje kwijt was. De volgende dag al in huis en gelijk de rest ook besteld en was er de volgende dag. Ik ben dus zeer tevreden.
Verlichtingsrails en spots besteld, zeer vlotte levering. Ondanks de goede verpakking was er toch een onderdeel beschadigd. Na dit gemeld te hebben werd er zonder problemen een nieuw onderdeel opgestuurd en ook dit was zeer snel binnen ! Prima service.
Bestellen ging makkelijk en informatie is ook duidelijk de ledstrip die ik heb besteld was makkelijk te installeren en te bedienen met de telefoon
Duidelijke bestelsite met alle noodzakelijke info. Vlugge levering met opvolging van bestelling. Artikel eenvoudig te installeren en werk zoals voorzien. Aanrader.
Wij werden goed geholpen door de klantenservice. Nadat wij onze bestelling hadden geplaatst werd de dag erna een flinke korting gegeven op de producten die wij hadden besteld. Met een berichtje naar de klantenservice werd er een tegoedbon van de gemiste korting gegeven en konden wij nog wat moois uitzoeken in de webshop. Erg fijn geholpen, netjes en vriendelijk.