into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.148 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.308 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

prima lampen precies wat we bedoelen
Super service ook bezorgen 💐💐✊
Zeer betrouwbaar
Super vandaag besteld en andere dag in huis. Super service. Kunnen andere een voorbeeld van nemen
Snelle verzending, correcte prijzen, alles toppie en duidelijk.

TOP !!

De lamp in mijn salon begaf het ineens en ik besloot om snel een nieuwe te bestellen. De lamp werd snel bezorgd, met een heldere beschrijving dus alles was snel geïnstalleerd en ik ben erg blij met deze lamp die me een nog veel beter licht geeft !

prima wandarmatuur

goede prijs-kwaliteit; sleufgaten ipv gewone gaten zou makkelijker zijn voor loodrechte bevestiging;
Duidelijke site makelijk te vinden wat je zoekt Goede kwaliteit prijs verhouding Snelle levering
Snel geleverd
Mooi product niet duur geleverd met lasdoppen en alles compleet. Snelle levering
Super mooie lampen en zeer makkelijk te bedienen met mijn mobiel..
De bestelling was snel geleverd,en het juiste product👍.
Goede service en materiaal van goede kwaliteit
Everything perfect. I recommend it.
Prijs,kwaliteit en bezorgsnelheid. Top
zeer nettjes en optijd afgeleverd
duidelijke site en snelle levering
Mooie lampjes en op tijd geleverd!
Goede kwaliteit en prijs