into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.148 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.308 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

Super snel geleverd Duidelijke beschrijving

Led lamp

We zijn zeer tevrede en goed produkt.
Super materiaal aan super prijzen
De bestelde anti insectenlamp - die ik eerder via een ander bedrijf had aangeschaft maar nu helaas kapot is, wilde ik weer aanschaffen. Nu rechtstreeks via de leverancier. Werkt prima en doet wat het moet doen. Ik had nog geprobeerd om voor het eerder aangeschafte product nieuwe TL lampen aan te schaffen maar die hebben zij helaas niet.
Super goed licht snel geleverd top

supper snel geregeld

Super snel geregeld
Super snelle zending

Goed product, snelle levering en concurerend.

In eerste instantie de snelle levering na 1 dag. De spullen zijn goed verpakt en kosten concurrerend. De kwaliteit van de spullen is standaard en goed.

👍🏻👍🏻👍🏻

Snelle levering, heel duidelijke website met alle benodigde info. Zelf heb ik 2x lampen van hoftronic besteld en ik ben heel tevreden met de kwaliteit!
Snel geleverd
de door jullie geleverde materialen zijn uitstekend, maar het vervoer door DPD is voor de zoveelste maal bedroevend traag. Bij Post NL gaat het vele dagen sneller!

Betrouwbaar

Betaalbaar, betrouwbaar en snelle levering. Top!
HV
Hugo V.

Honden lusten helemaal geen brood.

Omdat ik vorige keer al een lovende review had geplaatst, kreeg ik een waardebon van € 50,00. Deze heb ik deze week verzilverd. En wat denk je...? Weer moeiteloos en zonder aanvullende vragen kunnen inwisselen. Zo'n bedrijf geef je natuurlijk opnieuw een review waar de honden geen brood van lusten. Honden houden overigens helemaal niet van brood;-) Dat is ook mar een gezegde.
Leuke prijs in de aanbieding. En supersnelle levering !

Prachtige Up-Down light

Snel geleverd, zeer compleet en goede prijs-kwaliteit verhouding. Een upgraden voor onze gang...
Prima ledlampjes besteld voor buiten. Mooie prijs en snel geleverd.

Keurig verpakt en mooie wandlampjes

keurig verpakt en de volgende dag in huis. Heel blij mee.