into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.148 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.308 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

HB
H B.
Van de 10 ledlampen die ik had besteld waren er 4 die al eerder door iemand anders gebruikt worden. Dit bleek bij het instellen van de ledlampen toen er ineens een naam “Jonah” stond. Ik ging ervan uit dat de lampen nieuw waren!!!! Ik ben niet boos maar wel enorm teleurgesteld….
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag Het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de ledlampen. We begrijpen goed dat je ervan uitgaat dat je nieuwe producten ontvangt, en het is vervelend om dan onverwacht een eerdere configuratie tegen te komen, zoals de naam “Jonah”. Dat had uiteraard niet zo. Fijn dat we elkaar in de tussentijd gesproken hebben. We zijn direct aan de slag gegaan met de besproken oplossing en je zal snel van ons horen hierover. We houden contact en wensen je voor nu nog een hele fijne dag!
Snelle verzending goed verpakt en snelle levering. Mooi product.
BB
Bart B.

Uitermate tevreden!

De prijs-kwaliteitsverhouding van artikelen is uitstekend, de communicatie rondom mijn bestelling goed en de levertermijn is kort, wat maakt dat ik uitermate tevreden ben.
Wat een verassing met 2 gratis haspels bij de bestelling van extra kerstverlichting voor buiten van liefst 20 meter om te plaatsen

Na betalingsprobleem toch een correcte service.

Na een probleem via hun betaalpartner hebben ze dit uitgezocht en mij beloofd het bedrag terug te storten.
Prima bedrijf duidelijke info en snel geleverd

Goed betrouwbaar bedrijf

Goed telefonisch bereikbaar en vriendelijke medewerker. Ook de levering was top. Vandaag besteld was inderdaad morgen in huis.
HA
Henk A.

Gisteren besteld. Vandaag ontvangen. Top.
Helder. Zowel de info, als de procedures, alsook de lampjes!!👍

Goede service !

Bestelling werd correct en zeer vlot geleverd. Bestelde ledstralers voldoen aan de verwachting.

Smart spotjes

Erg blij met de smart spotjes. Stuk goedkoper als die van Philips. Kwaliteit is dit zeker!
Overzichtelijk, goed en snel! helemaal blij mee
Bestelling snel en goed verpakt geleverd.

In no time voorzien van benodigdheden

Bestellen was erg gemakkelijk, productomschrijvingen zijn duidelijk en de levertijd was kort. Kortom, geheel tevreden
Alles mooie lampen en snelle levering top.
Mooie tuinverlichting,ben er heel blij mee!