into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl
Beoordelingen:

3.543 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.729 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na eerst via de mail gevraagd of het kon wat ik van plan was, heb ik dimbare ledspots voor in de keuken met een muurdimmer gekocht. Ik had 2 maanden daarvoor al dimbare ledspots voor in de tuinkamer gekocht bij intolet. Ik kreeg helaas de muurdimmer niet gekoppeld aan de keukenspots . Dus ik bellen, maar ik moest filmen hoe ik probeerde te koppelen via de app. Oké dat begrijp ik. 4 uur later kreeg ik eindelijk antwoord terug, ze stuurde een nieuwe muurdimmer op. Die was er gelijk de volgende dag. Helaas die kreeg ik ook niet gekoppeld. Ik op zondagavond laat weer een filmpje gestuurd. Eindelijk op 11 uur antwoord, intolet kwam erachter dat ze 2x de verkeerde muurdimmer hadden geleverd. Gelijk de Volgende dag kwam de muurdimmer binnen, en ja hoor, de koppeling lukte. Maar ook gingen de tuinkamerspots aan en uit met de muurdimmer. En met alle afstandsbedieningen kon ik alleen de keuken en tuinkamer aan of uitzetten, dus niet apart. Na eerst een paar dagen via de app contact te hebben gehad, je moet elke keer 4 a 5 uur wachten op antwoord, soms nog langer, heb ik een week later maar gebeld . Ik kreeg Carmen aan de lijn. Aan haar heb ik mijn frustratie geuit. Zij beloofde mij het op te gaan lossen, en dat heeft ze gedaan, binnen 4 uurtjes heeft ze het opgelost. Ik moest de trafo van de tuinkamer terug sturen, en kreeg een ander model ervoor terug. Nu werkt alles zoals het hoort. Carmen is een topper. Voor haar 5 (of meer)sterren, de communicatie daarvoor 3 sterren. Nog vreemds, de trafo mag niet los geplaatst worden in de aluminiuframe van de tuinkamer ivm vocht. Dus ik heb er een installatiedoos bijbesteld, maar die is zo groot, die past nooit in de aluminiumframe. Dus heb ik maar verlengkabels bijbesteld en de trafo in de installatiedoos in de garage geplaatst. Ik kreeg Carmen

de meest kritische beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product met goede beschrijving en goed geholpen bij klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
27 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte service, producten komen overeen met de beschrijving! Aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
27 mei 2024
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Blij!

Hoogwaardige materialen en snel geleverd waardoor de verbouw door kon.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
5 uur geleden
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en het product voldoet aan de verwachting. Top dus 👍👍👍
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website, snelle levering en correcte afhandeling! Top!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Spotjes besteld

Besteld rond 21 uur en dag erna spullen binnen.complimenten daarvoor!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
geode kwaliteit en prijs verhouding snel te monteren snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering, gemakkelijk te monteren, goede handleiding.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prettig telefonisch geholpen, goed advies en zeer snel verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
5 uur geleden
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Waar voor je geld,en snel geleverd. Super blij met onze ledlampen.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
27 mei 2024
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
DUIDELIJKE SITE, BESTELLING EN VERZENDEN SNEL, DEUGDELIJK VERPAKT.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk in bestelproces met duidelijke info, netjes ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
5 uur geleden
Goedemiddag! Hartelijk dank voor uw feedback! We waarderen uw steun en hopen dat u veel plezier beleeft aan uw producten.
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jullie kunnen niets verbeteren, steeds topservice en topprodukten
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met je recente aankoop. 💡 We wensen je veel plezier met je bestelling toe!
JB
Jozef B.
Wellen
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Iets snellere reactie of antwoord op e-mail zou zeer welkom zijn
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Hi goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review en je feedback, we gaan hier zeker mee aan de slag. Hopelijk ben je inmiddels goed geholpen. Fijne dag gewenst!
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette levering, goed werkend product met duidelijke handleiding!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
27 mei 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
JD
John D.
Kudelstaart
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Werkt prima Jammer dat de smart app niet volledig Nederlands is
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk personeel, Prachtige lampen voor een scherpe prijs
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 mei 2024
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
PK
Peter K.
Volkel
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering, goed verpakt en veeeeel licht. Aanrader!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
23 mei 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met je recente aankoop. 💡 We wensen je veel plezier met je bestelling toe!
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi warm licht , uitstekend voor meerdere weersomstandigheden
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
21 mei 2024
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Tijdig geleverd. Àlles compleet en goed verpakt. Alles werkt.
Beoordeling melden