De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.
Reviews voor into-led.com/nl
Goed en makkelijke 16 miljoen kleuren lampen.
Ik heb een mooie set E14 lampen met 16 miljoenkleuren gekocht van Intoled. Werken samen en los van elkaar. Installatie was een peulenschil. Ze zien er zeer solide uit en zo voelen ze ook en kleurinstelling is " a piece off cake. Peter Derks
Mooie lampjes.
Deze lampjes voldoen precies aan datgene wat ik ervan verwacht had. Mooi en makkelijk te bevestigen. Ze zien er ook nog eens prachtig uit dus.....de volgende keer weer shoppen bij INTOLED .
Goed contact gehad met de klantenservice inverband met dat ik geen bevestiging had gehad
Daarna binnen 10minuten alles geregeld
Makkelijk te bestellen houden je goed op de hoogte en mooie kwaliteit producten super blij mee .
Vlugge levering, tevreden met product, beschrijving van artikel klopt perfect, TOP
Top service
Had 3 lampjes besteld, 1 deed het niet. Vervolgens mail gestuurd en een dag later een vervangend lampje ontvangen.
Top geregeld. Er kan altijd iets fout gaan, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt, vandaar 5 sterren voor met name de service.
Toppie
Kwalitatief, snel en correct!
Alles is zoals het zou moeten zijn.
Bedankt Intoled.
Leuke lamp voor een leuke prijs. Snel en netjes geleverd.
Snelle levering mooie lampen.
Top product
Zeer tevreden
Goedkoop
Snelle correcte levering
Super service met aantrekkelijke prijzen. Bij problemen staat er een team van behulpzame medewerkers klaar die altijd met een zeer gepaste oplossing komt. Ik shop hier altijd graag en ben nog nooit teleurgesteld. Simply lovely