De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.
Reviews voor into-led.com/nl
Duidelijke site, update over bestelling en super snelle.levering...goed.verpakt ook echt een aanrader
Goede en mooie lampen. Snelle levering en netjes verpakt.
Snelle levering ondanks sneeuw. Mooie lampjes!!
Verkeerde aflevering
Ik had spotjes besteld en was die de volgende dag nodig. Had daar speciaal voor betaald echter ze kwamen 2 dagen na de bestelling. Hebben ze keurig opgelost. Akker weigeren en het betaalde bedrag word overgemaakt. Prima en prettige service.
Goede en betrouwbare service!
Top service
Had 3 lampjes besteld, 1 deed het niet. Vervolgens mail gestuurd en een dag later een vervangend lampje ontvangen.
Top geregeld. Er kan altijd iets fout gaan, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt, vandaar 5 sterren voor met name de service.
Super snel geleverd en werkelijk fantastisch product. Led verlichting makkelijk aan te sluiten en geeft echt een bak licht.
Snel geleverd en degelijk veroakt
Snel geleverd en degelijk verpakt
Duidelijk en een snelle levering.
Ondanks de feestdagen
Zeer snelle levering en overzichtelijke website waar je goed geïnformeerd wordt over het product en de levertijd.
Ruim assortiment en goede prijzen. Goed verpakt, en snel gratis geleverd.
Superservice . Democratische prijzen en supersnelle verzending
goeie service en snelle levering petje…
goeie service en snelle levering petje af
Heel vlot en snel, goede service
Snelle en accurate levering. Nette prijzen.
Snel geleverd en zoals beschreven
Een duidelijk keuze menu en uitleg, met de voor en nadelen van Led buizen in oude TL armaturen met starter.
Overzichtelijk keuze maken.
En een razend snelle bezorging (zelfs binnen 24Hr).
Top resultaat.
De levering duurt best lang, na 5 dagen nog niet binnen.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. We vinden het erg vervelend om te horen dat het pakket vertraagd was bij de vervoerder. Onze excuses dat dit voorgekomen is!
Gelukkig hebben we in de tussentijd telefonisch contact gehad, en hopelijk hebben we hierdoor de situatie beter kunnen toelichten. Gelukkig heb je ondertussen het pakket ontvangen.
Hopelijk is hiermee je ervaring toch een stukje positiever afgesloten, als we nog verder iets voor je kunnen betekenen horen we het graag! Voor nu een fijne dag.
Prima winkel en goede klantenservice.
Intoled heeft prachtig assortiment voor een redelijke prijs en verzend snel. Transport duurde iets langer dan verwacht maar daarover goede uitleg gekregen.