into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.151 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.316 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

Goede info op de site, mogelijkheid voor persoonlijk kontakt, goede prijs product verhouding en bestellen en leveren super snel.
Snelle levering TOP
Prijs/kwaliteit zit zeer goed ! Heel snelle levering bovendien. Al meermaals besteld
Zeer snelle levering, mooie inbouwspots en veel keuze allerlei lampen. Realistische lantaarn op zonne-energie voor een super prijs
SD
Stanley D.
Vriendelijke service die alles goed geregeld heeft. Spullen waren de volgende al binnen en credit was ook meteen op onze rekening.

Spots

Laat regelmatig klanten bestellen,omdat ik vind dat het snel geleverd word en een ruime keus aan verlichting.
Ik had veel (werk-)licht nodig voor een betaalbare prijs. Snelle levering en de lampen voldoen aan mijn verwachting. Ik ga nog meer bestellen
De lampen moeten nog geïnstalleerd worden, maar het ziet er super uit, prijs is erg mooi en de levering was snel en goed.
Prima kwaliteit tegen ik denk echt de beste prijzen, heb al meerdere keren besteld en steeds weer zeer tevreden.
Snel besteld en snel geleverd,zo hoort het
Het was vlot gegaan en supper geregeld. Mooie site en duidelijke info
Zeer tevreden van de eerste bestelling. Spots voor in de badkamer. Eenvoudig te installeren en geven goede kwaliteit licht.

Super snelle service !!!

Super snelle service (volgende dag geleverd) .... prima
Correcte service en kwaliteit, top leverancier !
Snelle levering en zeer goede klachtenafhandeling