De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.
Reviews voor into-led.com/nl
Snel geregeld , goed verpakt en mooie kwaliteit.
Snelle levering van 👍
Makkelijk zoeken op internet en uitleg bij spotjes. Makkelijk te bestellen en heerlijk snel geleverd.
tevreden
Snel, goed en goedkoop. Zeer tevreden.
Ik hoop dat de GU10 led spots en dimmer beter zijn dan de Pittsburg led fixture. Bij het uit de verpakking halen werken de klemveren al niet goed. Deze staan te ver omhoog waar door hij niet strak tegen het plafond wordt getrokken rommel dus.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven en je ervaring met ons te delen.
Het is uiteraard niet de bedoeling dat de Armaturen niet naar behoren aansluiten. Dat vinden we erg vervelend om te horen en dit komt niet overeen met de kwaliteit die wij willen leveren.
We hebben geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen, maar hebben je helaas niet kunnen bereiken. Daarom zullen we je een aparte e-mail sturen om dit verder met je op te pakken en samen naar een passende oplossing te kijken.
Toch willen we je nog een keer bedanken voor je feedback dat helpt ons om onze producten en controles verder te verbeteren.
Voor nu wensen we je een mooie dag toe.
Leuk materiaal, goede prijzen, snelle levering (1dag), makkelijk als je snel iets nodig hebt.
Ze hebben degelijke spullen die ze verkopen. Ook is de prijs t.o.v. andere laag. En het wordt super snel geleverd.
Ik raad het iedereen aan om bij Intoled je verlichting te kopen.
Kwaliteit prijs zeer goed
Alles altijd correct verlopen de verlichting is ook van goeie kwaliteit . Onze eerste verbouwingen de verlichting gekocht en nu aan onze tweede verbouwing bezig en hebben terug voor INTOLED gekozen . Kwaliteit en prijs zeer goed
Snelle bezorging. Nette prijzen
Opmerking over levertijd
De kwaliteit is goed, maar op de website werd vermeld dat de levering vóór 23:00 de volgende dag zou plaatsvinden. In werkelijkheid heb ik de bestelling pas drie dagen later ontvangen. Dat vind ik helaas niet correct en ook niet in overeenstemming met wat op de website wordt belood
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van je review en onze oprechte excuses dat de levering niet de volgende dag heeft plaatsgevonden.
Inmiddels hebben we hierover ook telefonisch contact gehad. Dank je wel voor het delen van je ervaring en je eerlijke feedback.
Hoewel het pakket tijdig door ons is verzonden, is er helaas een kleine vertraging ontstaan bij de bezorging. Dat is natuurlijk erg vervelend en begrijpen we heel goed, ook al lag dit buiten onze invloed.
Mocht je nog vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.
Voor nu een prettige dag gewenst.
Goede omschrijving en snel verzonden
Top service
Al vaker besteld bij dit bedrijf. Goed spul en vlot geleverd.
Voor herhaling vatbaar
Voor de tweede keer bij Into Led besteld.
Fijne website en ruime keuze.
Goede services en snelle levering.