De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.
Reviews voor into-led.com/nl
Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling,dachten zelfs mee met de benodigdheden voor het aansluiten van mijn bestelde verlichting
Ik had de bestelling heel vlot.
Tevreden klant!
Prima producten, mooi en kwalitatief. Een luchter met zes spots en eentje met drie. Dimbaar.
duidelijk en correcte levering volgens afspraak
Snelle levering, goede producten
Mooi assortiment, snelle levering en goed contact met de klant. Met de twee lichtpalen op de hoeken is mijn terras prettig verlicht, Ik ben erg blij met intoled.
Lampen gevonden die nergens verkrijgbaar waren. Volgende dag geleverd.
Perfecte levering.👍
Bestelling in de avond wordt toch niet gelijk verwerkt.
De website is duidelijk en geeft veel bruikbare informatie. Ook de keuze is vrij groot.
Wat echter tegenvalt, is dat de belofte op de website dat een bestelling vóór 22:59 de volgende dag bezorgd wordt gewoon niet klopt. Pas aan het einde van de daarop volgende dag werd het bestelde product pas aan de koerier overhandigd.
Als je dat belooft, houd je je daar dan aan, of beloof dat niet.
Antwoord van into-led.com/nl
bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Wat jammer om te horen dat de bestelling vertraagd was. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor willen we graag onze excuses aanbieden.
Gelukkig hebben we in de tussentijd telefonisch contact gehad, en hopelijk hebben we hierdoor de situatie beter kunnen toelichten.
Hopelijk is hiermee je ervaring toch een stukje positiever afgesloten, als we nog verder iets voor je kunnen betekenen horen we het graag! Voor nu een fijne dag.
Zéér goede feetback
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen en van een goede kwaliteit, een aanrader dus!
Snelle levering goede prijzen
Snelle levering. Goede prijzen