into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.150 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.320 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

Geen poespas je krijgt wat je besteld en communicatief gewoon top. Duidelijk en snel geleverd en de prijs is goed TOP!!!
De levering was correct en de nalevering uitstekend bij een defect toestel.
prima service en kwaliteit
Heel gemakkelijk te vinden Goede nette service Alles keurig ingepakt
Hoge kwaliteitsproducten, normale prijzen. Tijdige leveringen, ruim aanbod en goede service als je wilt ruilen.

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering, goede producten en scherpe prijzen.. ik ben heel blij!
RV
Rudi V.
Gemakkelijke en duidelijke site Zeer snelle levering
Vlotte en snelle bediening.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Wat jammer om te horen dat je pakket vast hangt. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor willen we graag onze excuses aanbieden. Fijn dat we elkaar in de tussentijd gesproken hebben. We zijn direct aan de slag gegaan met de besproken oplossing en je zal snel van ons horen hierover. We komen snel bij je terug, voor nu een fijne dag!
zeer goede aanbiedingen, prijs/kwaliteit. Zeer snelle levering !
RH
Robin H.
Geweldige lampen en super goede prijs levering correct
RH
Richard H.
Gebruik altijd de inbouw spotjes op afstandsbediening van intoled perfect.

prijs - kwalteit Prima

Snelle levering. Goed produkt. Veruit de beste lampen leverancier
Bestelde producten zijn goed, goedkoop en snel leverbaar
Mooi product
Eerste keer een bestelling bij IntoLed gedaan. Mooie LED buizen met een hoop licht opbrengst voor een zeer aantrekkelijke prijs. Gaan gemonteerd worden in een grote kelder en schuur in Frankrijk. Voor deze prijs zijn ze in Frankrijk niet te koop. Levering met DPD ging voortreffelijk.