into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.150 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.320 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

reactie op een vraag en de snelle reactie terug
mooi spul en snel
Goede kwaliteit en snelle levering. Goed ingepakt en verstuurd. Duidelijke website en wat bij elkaar past qua koppelingen.
Prima led verlichting geleverd gekregen voor onze nieuwe schutting. Besteld en supersnel geleverd. Top
Snelle levering en duidelijke communicatie
Via mijn buurman bij jullie gekomen Beter doen kan niet,is bij mij zeer goed gegaan,DIK TEVREDEN.

Is voor ons een toppertje ik ben heel tevrede over de service en de bezorging

Is voor ons een toppertje ik ben heel treveden over de service en het matriaal
IS
Ivan S.
Snel geleverd , goed verpakt en scherpe prijzen .
Snel en achteraf na aankoop ook bereikbaar.
Intoled, fast delivery and a bright outcome!
Goede levering had normaal vlugger toegekomen maar was ook juist black Friday.
Super snelle levering, vriendelijk klantenservice, goede prijs - kwaliteit.
Een ander vervoerder nemen dan DPD.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review. We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de levering en dat je pakket een vertraging had opgelopen. Onze excuses dat dit voorgekomen is! Gelukkig hebben we in de tussentijd telefonisch contact gehad, en hopelijk ben je helemaal tevreden met de oplossing. Hopelijk is hiermee je ervaring toch een stukje positiever afgesloten, als we nog verder iets voor je kunnen betekenen horen we het graag! Voor nu een fijne dag.
Goede
Mooie en simpele buitenlamp, super goede verlichting. Makkelijk installeren.
Het juiste product geleverd en goed kwaliteit
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak! We zouden graag met je in gesprek komen om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. We hebben je een berichtje gestuurd, en horen graag of je hiervoor open staat. Hopelijk spreken we elkaar snel, voor nu een fijne dag!
prima afgeleverd en de producten zijn uitstekend