into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.150 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.320 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.

Reviews voor into-led.com/nl

Supersnel geleverd & top kwaliteit
Snel levering Goed kwaliteit
Duidelijke webschop en goede uitleg, mooi materiaal
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review.  Fijn dat we elkaar in de tussentijd gesproken hebben. We zijn direct aan de slag gegaan met de besproken oplossing en je zal snel van ons horen hierover. We houden contact en wensen je voor nu nog een hele fijne dag!

Kwaliteit en prijs uitstekend

Kwaliteit en prijs van IntoLed zijn altijd erg fijn, ik heb vrij veel lampen en led's van ze. Beter dan veel andere plastic lampjes die je kunt bestellen. En goede service!
ongeloofelijke prijs kwaliteitsverhouding, gecombineerd met een perfecte administratieve afhandeling: dit maakt een mens gelukkig !!
WL
wilma l.
mooie lampjes,helaas terug moeten sturen ze waren net te klein als vervanging van onze oudjes
Snel geleverd. Goed verpakt.
Service is best on class
NO
Nicole O.
De lampen waren zoals beschreven, het pakje is goed verpakt en de verzending is vlot verlopen.
Snelle levering, product is licht van gewicht, lijkt even bij uitpakken wat iel van kwaliteit. Maar is prima, geeft veel licht en gemakkelijk te plaatsen.
Zeer tevreden snelle bezorging Zeker een aanrader
Correcte levering, zeer goede prijzen en altijd reactie bij vragen

Zeer prijsgunstig & Supersnelle levering

Supersnelle levering, zeer prijsgunstig en duidelijke info. Echte aanrader!