De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het eenvoudige installatieproces. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, met effectieve oplossingen voor problemen en een correcte afhandeling van retouren. Ook zijn klanten positief over de duidelijke en snelle communicatie, de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede, diverse assortiment dat regelmatig tot herhaalaankopen leidt. Enkele klanten melden incidentele vertragingen en fouten bij de bezorging, af en toe gebreken aan producten en soms onduidelijkheden in de leveringsinformatie.
Reviews voor into-led.com/nl
Goede prijzen snelle levering
Prima kwaliteit Hoftronic buitenlamp. Verzending via DPD was een tegenvaller (langzaam en pakket onaangekondigd doodgewoon voor de deur gedropt.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor deze review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over een van onze producten, maar betreuren daarbij wel hoe de verzending verlopen is. We nemen je melding erg serieus en zullen dan ook in contact hierover gaan met de vervoerder.
Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan staan we uiteraard klaar.
Goed en mooi produkt
goede prijs en kwaliteitverhouding
het zijn super artikelen en snelle en adequate levering
Prettige website, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Snel geleverd en goed licht
Correcte en snelle levering van mijn bestelling.
Snelle reactie en verzending
supersnelle levering !!
Netjes op tijd geregeld
Fijne en vlotte levering
Alles werd correct en snel geleverd, de armaturen waren zoals beschreven, gewoon zoals het hoort en foutloos, dus een dikke 10 waard.